Şimdi Ara

'Quaresma'yı Bu Sezon Oynatacağız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Çebi, HABER1903'e yaptığı açıklama;

- QUARESMA İÇİN HER HANGİ BİR TEKLİF YOK -

Satılmaması durumunda Quaresma'yı oynatacaklarını vurgulayan Çebi, " Quaresma'yı bu sezon oynatacağız. Ancak iyi bir fiyat bulursak kendisini satmak istiyoruz. Tercihimiz gitmesinden yana fakat şu ana kadar bize ulaşılmış her hangi bir resmi teklif yok." dedi.

- SPONSORSUZ DEVAM EDECEĞİZ -

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı için henüz bir sponsor olmadığını ifade eden Çebi, " Beşiktaş Erkek Basketbol Takımına şu ana kadar sponsor yok. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Eğer şartlarımız doğrultusunda bir teklif alırsak anlaşma sağlarız." dedi.

- TARAFTARLAR SÜRPRİZ BİR BEŞİKTAŞ İZLEYEBİLİRLER -

Bu sezon sürpriz bir Beşiktaş izleyebileceklerini vurgulayan Çebi, " Bu sezon takımımızdan çok umutluyum. Kampta bulunan yönetici arkadaşımız Ahmet Kavalcı'dan güzel duyumlar alıyoruz. Çok sürpriz bir takım bu sene çıkabilir. Herkes şaşırabilir." dedi.

- STAT KONUSU YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA MASAYA YATIRALACAK -

Stat konusunda yönetim kurulunun alacağı kararı beklediklerini dile getiren Çebi; " Stat konusunda bu akşam yapacağımız yönetim kurulu toplantısından sonra açıklama yapabiliriz. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

• Baskani bilmem ama yonetim kurulu bizim köye muhtar olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda istemiyoruz ama satılmazsa oynatırız .Vay anasını.
  • bu şekilde ne adamdan verim alınır, ne de iyi bir fiyata satılır. dia nın 4 ettiği yerde quaresmayı satamıyoruz ya...
  • Bu ne bicim bi aciklamadir ?! adamin elindeki sozlesmeli oyuncuya yaptigi muameleye bakin.neyse susalim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

bu şekilde ne adamdan verim alınır, ne de iyi bir fiyata satılır. dia nın 4 ettiği yerde quaresmayı satamıyoruz ya...

+1
  • Kardeşim madem satmayacaksınız oturun 2 yıllık uzatın sözleşmeyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu adam çok olmaya başladı egemen de bu adam yüzünden takımda kalmadı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Kardeşim madem satmayacaksınız oturun 2 yıllık uzatın sözleşmeyi.

aynen. adamla hic oturup konusulmadi ki... belki indirim yapicak, belki istekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma bu açıklamaları takip etmiyor sanıyorlar sanırım bu adamlar. Q7 bu sözleri duyduktan sonra takıma ne verebilir ki?
  • Kimse Quaresma sorumsuz bencil demesin mümkünse.
  • Bu nasıl mantıktır ya, bu adamdan bırakın yöneticiliği sınıf başkanı bile olmaz.
  • yönetimin hiçbir olumlu adamı yok şuana kadar.
  • Beşiktaş şuan elindeki her oyuncuya ''MAL'' gözüyle bakıyor bu nasıl bir zihniyet tir ? Bu oyuncunu Psikolojisi yok mu gururu onuru yokmu Beşiktaş bu zihniyetle yönetliyor vay halimize Q7 den bu sene kimse şov beklemesin
  • quaresma hiçbiyere gitmiycek
  • ya gitmesin istemiyorum ben gitmesini ya takımda yetenekli adam kalmadı.madem talibi yok oynasın.yeni sözleşme imzalayın verin 2.5 m 3 yıl daha kalsın 30-31 de yollarız.adam bile ben kalmak istiyorum diyor bizimkiler konuşmadan yollamanın derdindeler.belki adam ücretinde indirim yapacak.
  • quote:

TARAFTARLAR SÜRPRİZ BİR BEŞİKTAŞ İZLEYEBİLİRLER -

Bu sezon sürpriz bir Beşiktaş izleyebileceklerini vurgulayan Çebi, " Bu sezon takımımızdan çok umutluyum. Kampta bulunan yönetici arkadaşımız Ahmet Kavalcı'dan güzel duyumlar alıyoruz. Çok sürpriz bir takım bu sene çıkabilir. Herkes şaşırabilir." dedi.

Başarılı olması sürprizmi olucakmış beşiktaşın anlamadım ? Ulan bu takım BEŞİKTAŞ be,formayı sahanın ortasına bıraksalar üçüncü olur,ne anlatıyor bu adam??
  • Adama istemiyoruz de yerden yere vur sonra oynatırız.İşte Quaresma şimdi hiç oynmaz seneye elimizden kaçırırız.
  • Bu sene mecbur oynayacak, hem sozlesmesini devam ettirmek icin hem de transfer olup daha fazla kazanma ihtimalini yuksek tutabilmek icin. Gidecegini hic sanmiyorum, gidecek olsa giderdi simdiye kadar demekki hic talibi yok, bu da demekki seneye ona bu parayi verecek hic kimse yok, demekki seve seve bu sene canini disine takip oynayacak Quaresma Efendi...
  • Aybaba ve Orman tükürdüklerini yaladılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.