Şimdi Ara

Quaresma , Quaresma Oley Oley Oley ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
10.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: soho

@Senceru,

quaresma'yı sevebilirsin, ama görüyorsun ki quaresma olmadığı bu sene beşiktaş takım oluyor,
    kazanamayınca bütüm takım üzüntüden kendini yere bırakıyor,
    gol atınca beraber seviniyolar,
    oyuncu değişikliğinde çıkan oyuncu herkesle el çırpıyor,
    çıkan oyuncu ayakta kalmasın diye oturduğu koltuğu arkadaşına veriyor (bugün m.akyüz fernandes oyundan çıkınca yedek kulübesinde koltuk yetemdiği için yerini fernnades'e bıraktı ama fernandes kabul etmedi ve yere oturdu)

işte takım olmak budur, işte quaresmanın eksiği bu, takım oyuncusu değil, quaresma işte bunları yapamıyor takım oyuncusu olamıyor.

sen seviyorsun ama bu sevginin "takım olmak adına" tutarlı bir tarafı yok, seninki kişisel bir sevgi, beşiktaş adına bir sevgi değil.

Böyle gelin sabaha kadar konuşalım. Yok gereksiz konu olmuş , yok yarası olan gocunur.. Bırakın bu işleri..

Taraftar olarak kendi aramızda ayrıldık.. Quaresmasporlular , Beşiktaşlılar şeklinde..

Kimse burada Beşiktaş'ın kötülüğü için konuşmuyor..

Bu bahsettiğin şeyler çok güzel şeyler , benimde hoşuma gidiyor. Özellikle Fernandes'in yedek kulübesi olayı çok güzeldi bugün.

Ancak bunların hepsini Quaresma mı bozuyordu ?
    Quaresma geri dönünce bozulacak mı ?
    Quaresma milletin üzerine işemiş diye iddia ediyorsunuz işerken yanındamıyıdınız ?
    Bu adamı neden bu kadar yerin dibine sokuyorsunuz ?
    Bu bizim oyuncumuz değil mi ? 4.5 milyon €'ya mal oluyor.. Yazık değil mi Beşiktaş'ın parasına.. Neden faydalanmıyoruz ?

Ayrıca teknik direktör , yönetim hepsi değişti.. Neden bir şans verilmiyor ? Neden denenmiyor Quaresma ?

Alırsın kardeşim adamı takıma.. Huzurumu bozuyor kesersin para cezasını , takım olmayı engelleyip kendine mi oynuyor çekersin yedeğe..

Bu kadar basittir.. Böyle yönetilmez bir takım.

C.Ronaldo takım oyuncusu mu ? Hayır değil.. Ben neden az para alıyorum diye bir süre Real Madrid'e küstü adam.. Bunlar profesyonel adamlar parasına bakarlar..

Bu adamlar geçen sene paralarını alamadılar bir süre..

Sen şimdi verme Fernandes'e parasını böyle mi olur sanıyorsun ? Takır takır ödüyorlar parasını.. Quaresma'nında ödeyeceksin sorun çıkmayacak..

Necip , İbrahim Toramanın parası geç yatsada sorun olmaz. Onlar Türk , Beşiktaş'ın adamları.. Seslerini çıkarmazlar.. Ama bunlar profesyonel..

Birde Beşiktaş şimdi iyi oynuyor.. Mersin İdman Yurduna karşı iyi oynadık.. Gördük Fenerbahçe derbisinde kilidi açamadık..

Beşiktaş'tan Fernandes'i çıkar geriye ne kalır ? Koca bir hiç.. Dua edelimde adama birşey olmasın.. Olcay'a falan kalırsak kötü sonumuz yani.

Bir Quaresma olsa fena mı olur şu takımda ?

Söyleyeceklerim bu kadar , derdimi anlamıştır umarım bazıları..

taraftar olarak içimizde ayrıldık evet doğrudur, ama bunda en çok suçlu olan kim? kendini quaresmasporluyum diye tanıtan kişiler değil mi? tek beşiktaş vardır, quaresma kim Allahşkına ya? quaresmasporlu diye kendini ayrıştıran bir güruh için "beşiktaş olarak ayrıldık" demenin mantığı nedir? kendini ayrıştıranlar; quaresmasporlu diye kendini soyutlayanlardır.

bugün maçı izlediğini umuyorum, almeida ve holosko kaç defa 50-60 metre depar atıp defansa gelip top koşturdu ben sayamadım,
    quaresma bunları yapıyor muydu? hayır yapmıyordu, ben quarsmanın 2 senede sadece 2 veya 3 defa bunu yaptığını ya gördüm ya görmedim,

sende halı sahada oynuyorsundur, bende oynuyorum, ben takım kurarken takıma koşmayan adam seçmiyorum hocam..ben koşarken ileride yatıp top bekleyen adam görürsem bende koşmuyorum, bende nabız 180 olmuş adam ileride top bekliyor, o zaman yemin ederim koşmuyorum...sen olsan sende koşmazsın.
    futbol artık böyle oynanıyor, herkes koşacak, c.ronaldı takım oyuncusu mu demişsin, elbette takım oyuncusu, adam 90+4 de 60 metre ne biçim depar atıyor, kendine bakıyor, parasından şikayeti ayrı bir olay, o maddi konu.

sen "madem para veriyorsun al takımda tut, yedekte beklet" diyorsun, sence bu adam yedek oturur mu Allahaşkına? bence asla oturmaz, 80. dk. da oyuna sokarsın adam oyuna girmez...takım sevinir o sevinmez, bugün m. akyüz fernandes'e yer verdi,quaresma yer verir miydi sana soruyorum vicdanınla cevap ver...bir şans daha versinler demişsin, ona indirim yaparsa şans verilecekti zaten, ama o kabul etmedi, kabu letmeyince de iş inada bindi yönetim ipleri kopardı.
    yönetim bir limit belirlemiş, yabancılar 2,5 m euro, bunun üstüne çıkmak istemiyor, takımdaki para dengesini bozmuyor, q7'ye 3,750 m euro verseydin bu sefer fernandes bende isterim diyecekti ..bunları da düşünün.

• Yeni bir takımda Quaresma'yı denemeden bunları söyleyemezsin. Quaresma'nın 50-60 metre depar atıp tribünlerden ne alkışlar aldığını hepimiz biliyoruz.. Son zamanlarda birşey yapamadı sadece..

Şöyle neden düşünmüyorsunuz.. Sırf Almeida'ya 30 tane orta yapmıştır. Bunların 20'si %100 dür Almeida bunları atsa , Quaresma şimdi asist kralıydı. Herkes el üstünde tutuyordu..

Tek suç Quaresma'da mı ? Almeida koşsa ne olacak 60 metre.. Kaleci ile karşı karşıya bir tane gol atamıyor.

Deneyeceksin adamı , baktın yine olmuyor zaten sözleşmesi bitiyor. Yeni bir takımda , otoriter ve disiplinli bir hocayla Quaresma'yı idare edersin. Disiplini mi bozuyor, takımımı bozuyor kes para cezasını al kadro dışına..

Bu iş tamamen maddi bence.. Adam 3'e indi , adama cevap vermedin.. Fenerbahçe'ye yenilince adamı arıyorsun yok öyle.. 3 gün içinde neden cevap vermedin ? Neden gel demedin adama ? Tam uçaktayken adamı arıyorsun..

Unutma Büyük Takımlar , Büyük Oyuncularla olur..

Benim görüşlerim bunlar , iyi bir Quaresma bu takımın en yetenekli futbolcusudur bence.. Fernandes'in yeri ayrı..

• Quaresma'nin futbolunu tartisan kisiyle futbol tartismam zaten de , bu adam fernandes'in aldiginin kat be katini almaya devam edicekse gelmesin...takim ici duzeni takmayip yildiz gormek isteyen taraftarlarda kor taraftarlardir..diyecegim bu kadardir fazla uzatmiycam.
  • quaresma istifa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quaresma büyük oyuncu diyorsanız hagi ve alex'e ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.

quaresma almeida'ya orta yapsaymış da falan...geçen sene yaptı işte kaçıncı olduk?
    guti'li zamanda da quarema vardı kaçıncı bitirdik?

almeida 60 m depar atmasına takımdaki herkesin koşmasına örnek vermek için söyledim, adam koşuyo rakibi bozuyor, rakibin rahat pas vermesini engelliyor.
    futbolda sadece orta yap asist-gol diye bir şey yok, futbolda rakibi bozmak da var, rakibi döndürmemek, rahat top yaptırmamak da vardır, bunları oturarak yapamazsın, sen oturursan sein arkandan adam gelir asist-gol yapar ligi de 5., 4. bitirirsin neyin ne olduğunu anlamazsın.

takımda yabancı limiti 2,5 euro iken senede 4m euro alan bir adam indirim yapmadığı için şans vermedi ve yollar ayrıldı, olay bu.
  • Sirf bir grup taraftarin zevki ve egosu tatmin olacak diye kuarezmayi yeni takimda deneyip gormemiz felan gerekmiyor!!! Takim halinde kosan savasan bir ekibin icine kuarezmayi her ne sebeple koyarsaniz koyun icine s.car o takimin!!! Bizi gectim isterseniz simdiki FB, GS ve hatta Man.U, Barca vs... istediginiz takima koyun takim 10 kisi oynar... Defansa yardim, geri donmek diye birsey adamin futbol lugatinda yok. Rakip takimin her ataginda biz 1 kisi eksik savasiyoruz, niye? cunku pasa efendi gelmiyorlar geri, onun arkasindaki adam da mahvoluyor...

2 trivela yapacak, rabonalarla adam gececek derken mac gecip gidiyor takim heder oluyor. Gecenlerde bir yerde okumustum, taraftarin biri diyorki "kuarezma oynarken son dakikada bile gol umudumuz vardi, hadi kocum bir asist yap diye bekerdik" Alin iste adamin futbol anlayisi yanlis!!! ama lafa gelince kuarezma diye yirtiniyor, oynayamayan bir takimda tek bir adamin ayagina kalirsaniz 90 dakika degil 900 dakika gecse yine birsey olmaz!!!

Bence kuarezmanin gunahi ne diye soracaginiza diger oyuncularin gunah ne??? dye dusunun... Q7 kotu bir oyuncu degil, ama bu takimin oyuncusu yada "takim futbolu oynayan" takimlarin oyuncusu da degil... Umarim devre arasi ne sekilde olursa olsun gonderilir de bu konu daha fazla tatsizlasmadan kapanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Yarası olan gocunur derken seni kastetmemiştim.

Sosyal medyada, taraftar forumlarında, haber sitelerinde Beşiktaş'ın gençleri için "Bank asya topçuları" diyen, onlara sahip çıkmayan, küçümseyen bir sürü ergen tayfa var.

Çok uzağa gitmeye gerek yok, arkadaşın biri bu forumda Necip'i savunanları sübyancı ilan etti birkaç saat önce.

O pankart bu tarz kişilere güzel bir cevap, tokat niyetinde.

Sen gençleri savunuyorsan, gocunmana gerek yok.

Quaresma konusunda yönetimi destekledim. Son indirim yaptığında ise kabul etmemesi yönetimin yaptığı bir yanlıştı, bunu da forumda söyledim. 3 milyon euroyu kabul etmeliydi yönetim, adam iyi oynarsa herkes karlı çıkardı. Kötü oynarsa da "Quaresma" diye bağıranların sesi kesilirdi. Yine de ne olursa olsun bu konu kapandı. Bu saatten sonra her hafta Quaresma diye mesaj atmanın bir manası yok, her yenilgide "Neredesin Q7" demek de yersiz. Beşiktaş bundan sonra Quaresmasız devam edecek. Ha yönetimi-Aybaba'yı eleştirin, sövün ama Quaresma konularında yönetimi istifaya davet etmek cidden artık manasız.

Oğuzhan'ın kaç tane maç performansı var?

Arsenal'de RESERV idi.

2 tane maçı ya var ya yok. Hasan Türk, kaç maçı var?

Hasan Türk 2 bin liraya koşuyor, Ersnt 2 milyona, o zaman Hasan Türk oynar diyen bir teknik direktör var ortada.

Hasan Türk sadece koşar işte, Ersnt de şampiyon yapar.

Biraz bunları da görün, konuşun.

Beşiktaş'lılar başımıza gelmeden önce her İnönü'ye bir takımla Samet'in gelişinde, tüm stad pankart açar, Samet Aybaba'ya küfreder, alay ederdik.

Samet Aybaba Beşiktaş'tan uzak durması gereken bir troll gibi bir şeydi hangi kelimeyi seçsem bilemedim. Her seferinde teknik direktör olmak için her şeyini verebilecek, fakat oraya hiç yakışmayan ve taraftarın nefret ettiği biri.

Sen böyle bir adamı getiriyorsun başımıza. Daha imza atmadan Quaresma'yı düşünmüyorum diye açıklamalar yapıyor. Beşiktaş camiasındaki en sevilmeyen adam gelmiş en sevilen adamı istemiyorum diyor, imzayı attığı gün ve daha öncesinde.

Kulüpte 4 ayı doldu Samet'in, daha Quaresma'yı yanına çağırıp konuşmamış. Tanışmamış.

Sen teknik adamsın, spordan yana olacaksın. Oynatmayacaksan dahi adamı idmana çıkarıcaksın, yönetimin adamı maymun edip yollama çabasına dur böyle olmaz, sporcu sporunu yapsın demesi gerekirdi.

Ortada ikili bir nefret var, bir Samet iki yönetim. İkisi de istemiyor Quaresma'yı.

Durmadan olay kapandı kapandı diyorsun.

Hayır arkadaşım kapanmadı, Quaresma Beşiktaş'ın lisanslı futbolcusudur.

Temmuz 2013'e kadar sözleşmesi var.

Sene sonu tahminen Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye bedelsiz gidecek. Kim zarar etmiş olacak?

Burada hava olsun diye Quaresma gelmesin yaa :( diyen 1-2 kişi çıkar ancak, eminim herkes takımında görmek istiyordur.

Yazık yani.

Quaresma bize 1 adım gelse biz ona 10 adım geliriz demişti Samet NTVSPOR'da. Quaresma 750 bin adım geldi, BJK 1 adım dahi gelmedi.

Neden?

Planları dahilinde yoktu zaten indirim yapmaz diye düşünüyorlardı, indirim yapınca da almamak için bahane aradılar oyaladılar, adamı pes ettirdiler.

O kadar basit ki yakınmak, bir o kadar da haklı sebeplerden dolayı ama.

Quaresma gibi en üst sınıf bir oyuncun varken, yerine Olcay Şahan denen kazmayı, Alman ikinci lig topçusunu oynatmanın kime ne espirisi var, kaçınızın içi rahat ediyor, neden rahat ediyor onu da anlayamıyorum alamancılara hayranlık falan vardır belki, o da çıkar belki ondandır.

Ben Quaresma'nın tek koştuğu antrenmanlardan birine gittim, ayaküstü bir şeyler konuştuk.

Ben adama sakın pes etme zaten Samet gider dedim.

Adam bana teknik direktör beni istemiyor dedi, geldi sarıldı hatta böyle zenci selamı yapar gibi elini havaya kaldırıp kendine çekerler ya milleti, öyle bir şey yaptı.

Quaresma'nın samimiyetine de orada inanmış oldum böylece, en azından bir diyalogum var.

Tek derdi para, kulüp umrunda değil zannediyorsunuz ama öyle değil.

Beşiktaş'ın şu anki kadrosu da Fernandes ve Almeida dışında her anadolu takımı gibi sıradan bir kadro, Fernandes'i çıkarsan sahada üstünlük kuracak tek bir oyuncu bulamazsın.

İnsanlar bank asya kadrosu derken haklılar bence, çok güvenilen o muhteşem gençler OFSPOR maçında tel tel döküldü Fernandes girene kadar.

Ne Kadir Arı, ne Batuhan, Mehmet Akyüz, bunların yetenekle alakası bile yok zaten gerçekten Bank Asya topçuları,

İşte biraz Erkan Kaş hareketliydi bir şeyler vaad etti, Oğuzhan zaten herkes mest oldu. 3 oyuncu çıkar en fazla.

• Olum sene sonu Fenerbahçe'ye veya Galatasaray'a git.. Git şov yap , sana sallayanlar görsün nasıl bir futbolcu olduğunu..

Beşitaş formasından başka yerde görmeye dayanamasamda sırf şu yazılar yüzünden git..

• quote:

3-5 Kişinin eline para verirsiniz , birde bu pankartı verirsiniz açtırırsınız..

http://www.bjk.com.tr/mediagallery/listmediabysetid?setid=883&lang=tr

Ondan sonra resmi siteye utanmadan bu resmi koyarsınız..

Sonrada taraftarı örgütlüyorlar diye insanları suçlarsınız..

Kimsenin gençlere salladığı yok , hepsi tek tek seviliyor , korunuyor..

Sizin bu yaptığınız rezillik , ahlaksızlık.. YÖNETİM İSTİFA !

Quaresma , Quaresma Oley Oley Oley !

Kesin Ahmet Nur Çebi veya Levent Erdoğan çapsızlarının işi.

• quote:

Olum sene sonu Fenerbahçe'ye veya Galatasaray'a git.. Git şov yap , sana sallayanlar görsün nasıl bir futbolcu olduğunu..

Beşitaş formasından başka yerde görmeye dayanamasamda sırf şu yazılar yüzünden git..

biri para verse gidecekte trabzon bile istemedi adamı bence kasımpaşaya gider seneye tüm sahte beşiktaşlılar orda nasılsa
  • Hanimiş anasının kuzusu, hanimiş benim oğluşum. Hanimişte hanimişşşş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

quote:

Olum sene sonu Fenerbahçe'ye veya Galatasaray'a git.. Git şov yap , sana sallayanlar görsün nasıl bir futbolcu olduğunu..

biri para verse gidecekte trabzon bile istemedi adamı bence kasımpaşaya gider seneye tüm sahte beşiktaşlılar orda nasılsa

iyi demişin
  • Quaresma potansiyel tehlikedir. Sahada olması 2 tane adamı kendine kitlemesi demek. Ama herkes kabul etsin ikinci sezonunda ilk sezonu gibi oynamadı. Asist gol olarak söylemiyorum mücadele olarak söylüyorum. Kesik yemesi gayet normal ama bence sezon başı denenmeliydi.

Geçen Fikret Orman biyerde(tv8 olabilir) söyledi. Quaresma ve menejeri bizimle oynadı tarzı bişey söyledi. Sanırm para konuları.

Bir futbol taraftarı olarak söylüyorum q7 izlemek isterim ama böyle değil. Beşiktaşta şuan herkesin imrenerek baktığı amatör ruh var. Q7'nin buna zarar vereceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Bobo, Guti, Ernst, Simao, Zafer hoca şu an aramızda olmayanlar, bir diğeri daha gidiyor yazık.
  • Hayret benden başkası konuyu uplamış.. Bir umut yeşerdi içimde..
  • quote:

quote:

Bobo, Guti, Ernst, Simao, Zafer hoca şu an aramızda olmayanlar, bir diğeri daha gidiyor yazık.

Gule gule gitsin, yolu acik olsun.

• Adamım nerelerdesin özlettin kendini , çık bir açıklama yap.. Yüzünü göremiyoruz.. En son istinye park masa'ya kamp kuracam seni göreyim diye..
  • bazen derin dusuncelere daliyorum. su an takimda quaresma sozlesmeli oyuncu ama o kadar buyuk kulubuz ki herifi oynatmiyoruz bile. 3 sene once dusunsek cildirmis olmaliyiz diye dusunebilirdik. ama sartlar ne garip bu duruma getiriyor.

quaresma donsun demiyorum ha. tespit yapmak istedim. ilginc iste.
  • fm 13 de bile zaptedemiyorum kendisini. satıcam böyle giderse.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.