Şimdi Ara

Quaresma , Quaresma Oley Oley Oley ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
10.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BJK Fantasy Manager'de 26.250.000 değer biçilmiş ama maç oynamadığı için skor tablosundaki puanı sıfır gözüküyor. Para verip almaya değermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan 3

fm 13 de bile zaptedemiyorum kendisini. satıcam böyle giderse.

Al benden de o kadr. Paranda indirim yap diyorum tamam diyor ama indigi rakam yonetimin belirledigi rakamin ustunde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Adamım nerelerdesin özlettin kendini , çık bir açıklama yap.. Yüzünü göremiyoruz.. En son istinye park masa'ya kamp kuracam seni göreyim diye..

İstinye parkda en son alex'i görmüştüm, ailesi ile geziyordu kendi halinde. Sonu aynı olabilir, olabilitesi var
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Alayına Trivela..
  • Adamım dün Galatasaray tribünleri senin adını haykırmış..

Bizimkiler bilemiyor kıymetini , rakibimiz biliyor..

Ama sen uyma onlara , gitme sakın biryere.. Yakında bir protesto daha olacak inşallah senin için..
  • quote:

Adamım dün Galatasaray tribünleri senin adını haykırmış..

Bizimkiler bilemiyor kıymetini , rakibimiz biliyor..

Ama sen uyma onlara , gitme sakın biryere.. Yakında bir protesto daha olacak inşallah senin için..

Ahmet bulut Quaresmanın Türkiye sorumlusu ise %100 Quaresma Galatasaray'da beyler çok net söylüyorum. Bu adam Bienvenüyü süsleyip Ronaldinho diye satabilecek bir tip. Mendez buna bayilik gibi birşey verdi oyuncu haklarından para alıyor. Türkiye sorumlusu gibi birşey Adam Atletico Madriddeki kankileri yardımıyla Tabi Ardanın muhteşem performansını es geçmiyorum Arda rahat oynar o takımda ama Ardayı buraya satan adamda Ahmet bulut. Bu adamlar Y.D'den daha beter.
  • Ne Galatasarayı? 6 aydır maça çıkmamış, üstelik tutuklanmış ve mahkemelik olmuş bir oyuncuyu Galatasaray alıp da ne yapsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ne Galatasarayı? 6 aydır maça çıkmamış, üstelik tutuklanmış ve mahkemelik olmuş bir oyuncuyu Galatasaray alıp da ne yapsın?

Ne farkeder ? Adamlar sene başından beri istiyor..

Quaresma bu.. Batuhan değil , 6 ayda oynamasa çıkar oynar.. Yetenek var adamda.. Kaptıracaz adamı resmen..
  • Yetenek var da çok dağıldı psikolojik olarak. Ben GS'ye gideceğine ihtimal vermiyorum ya da şöyle söyleyeyim bu haldeki Quaresmaya yıllık 3 milyon euro kimse vermez.
  • valla quaresmanin parasi odendigi surece yonetim haksizdir, ha satabilseydin yada cok dusuk bi bedelle fesih olsaydi yonetime helal olsun derdim benim derdim quresma oynasin oynamasin degil cunku.

ama yarim sezon parasi verdik bile ara transferde satilamazsa tam sezon parasini 0 macla almis olcak, bi sekilde takimda olup sene sonuda bedavaya gitmeliydi gerekiyosa.

quaresmanin takimi bozduguna inanmiyorum, teknik direktor olan izin vermez zaten. neyse, olan oldu artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ne Galatasarayı? 6 aydır maça çıkmamış, üstelik tutuklanmış ve mahkemelik olmuş bir oyuncuyu Galatasaray alıp da ne yapsın?

Tutuklanmış, mahkemelik olmuş diyorsun da zannedersin banka soymuş ya da cinayet işlemiş sanki adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

valla quaresmanin parasi odendigi surece yonetim haksizdir, ha satabilseydin yada cok dusuk bi bedelle fesih olsaydi yonetime helal olsun derdim benim derdim quresma oynasin oynamasin degil cunku.

ama yarim sezon parasi verdik bile ara transferde satilamazsa tam sezon parasini 0 macla almis olcak, bi sekilde takimda olup sene sonuda bedavaya gitmeliydi gerekiyosa.

quaresmanin takimi bozduguna inanmiyorum, teknik direktor olan izin vermez zaten. neyse, olan oldu artik.

Aynen bende buna katılıyorum, Quaresma oynar veya oynamaz benim için sıkıntı değil, benim için önemli olan Quaresma'nın parasının verilip verilmemesi, parasını veriyorsan hiç değilse kadroya al takımla antrenmanlara çıksın 1 maç koy rezil olsun elin güçlenir alın size Quaresma dersin.

• Devre arası Quaresma Fener ya da Cimboma gidecek diyorlar. Doğru mu bu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soho

@Senceru,

quaresma'yı sevebilirsin, ama görüyorsun ki quaresma olmadığı bu sene beşiktaş takım oluyor,
    kazanamayınca bütüm takım üzüntüden kendini yere bırakıyor,
    gol atınca beraber seviniyolar,
    oyuncu değişikliğinde çıkan oyuncu herkesle el çırpıyor,
    çıkan oyuncu ayakta kalmasın diye oturduğu koltuğu arkadaşına veriyor (bugün m.akyüz fernandes oyundan çıkınca yedek kulübesinde koltuk yetemdiği için yerini fernnades'e bıraktı ama fernandes kabul etmedi ve yere oturdu)

işte takım olmak budur, işte quaresmanın eksiği bu, takım oyuncusu değil, quaresma işte bunları yapamıyor takım oyuncusu olamıyor.

sen seviyorsun ama bu sevginin "takım olmak adına" tutarlı bir tarafı yok, seninki kişisel bir sevgi, beşiktaş adına bir sevgi değil.

Böyle gelin sabaha kadar konuşalım. Yok gereksiz konu olmuş , yok yarası olan gocunur.. Bırakın bu işleri..

Taraftar olarak kendi aramızda ayrıldık.. Quaresmasporlular , Beşiktaşlılar şeklinde..

Kimse burada Beşiktaş'ın kötülüğü için konuşmuyor..

Bu bahsettiğin şeyler çok güzel şeyler , benimde hoşuma gidiyor. Özellikle Fernandes'in yedek kulübesi olayı çok güzeldi bugün.

Ancak bunların hepsini Quaresma mı bozuyordu ?
    Quaresma geri dönünce bozulacak mı ?
    Quaresma milletin üzerine işemiş diye iddia ediyorsunuz işerken yanındamıyıdınız ?
    Bu adamı neden bu kadar yerin dibine sokuyorsunuz ?
    Bu bizim oyuncumuz değil mi ? 4.5 milyon €'ya mal oluyor.. Yazık değil mi Beşiktaş'ın parasına.. Neden faydalanmıyoruz ?

Ayrıca teknik direktör , yönetim hepsi değişti.. Neden bir şans verilmiyor ? Neden denenmiyor Quaresma ?

Alırsın kardeşim adamı takıma.. Huzurumu bozuyor kesersin para cezasını , takım olmayı engelleyip kendine mi oynuyor çekersin yedeğe..

Bu kadar basittir.. Böyle yönetilmez bir takım.

C.Ronaldo takım oyuncusu mu ? Hayır değil.. Ben neden az para alıyorum diye bir süre Real Madrid'e küstü adam.. Bunlar profesyonel adamlar parasına bakarlar..

Bu adamlar geçen sene paralarını alamadılar bir süre..

Sen şimdi verme Fernandes'e parasını böyle mi olur sanıyorsun ? Takır takır ödüyorlar parasını.. Quaresma'nında ödeyeceksin sorun çıkmayacak..

Necip , İbrahim Toramanın parası geç yatsada sorun olmaz. Onlar Türk , Beşiktaş'ın adamları.. Seslerini çıkarmazlar.. Ama bunlar profesyonel..

Birde Beşiktaş şimdi iyi oynuyor.. Mersin İdman Yurduna karşı iyi oynadık.. Gördük Fenerbahçe derbisinde kilidi açamadık..

Beşiktaş'tan Fernandes'i çıkar geriye ne kalır ? Koca bir hiç.. Dua edelimde adama birşey olmasın.. Olcay'a falan kalırsak kötü sonumuz yani.

Bir Quaresma olsa fena mı olur şu takımda ?

Söyleyeceklerim bu kadar , derdimi anlamıştır umarım bazıları..

+1903

Q7 seviyoruz diye Beşiktaşlılığımızı mı sorgulayacaksınız arkadaş.. Kimin ne haddine..

• Gsnin çileği Quaresmadır.

Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Gsnin çileği Quaresmadır.

Bir şey mi öğrendin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Bir şey mi öğrendin

Görünen köy kılavuz istermi?
  • quote:

Maalesef öyle gözüküyor.. Quaresma bu ülkede başka bir takımda oynarsa emeği geçenleri affetmem..
  • quote:

quote:

Maalesef öyle gözüküyor.. Quaresma bu ülkede başka bir takımda oynarsa emeği geçenleri affetmem..

Oynarsa oynasın vallaha hiç dert değil çok mu yararlı bu saatten sonra gittiği takıma ne fener ne gs ikisinede gitmesi beni enterese etmez artık şu Q7 meselesi takımın üstünden kalksın yeter

• gs veya fener'e gitse harbi uzuluruz ben diyeyim. umarim portekize filan geri doner. quaresma konusunda bastan yanlis yapildi ama gelinen surecte artik quaresma'nin unutulmasi gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.