Şimdi Ara

Quaresma , Quaresma Oley Oley Oley ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
10.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 Ekim Cumartesi - Saat 15:00'de Beşiktaş Plaza'da toplanılıyor..

#CumartesiBesiktasicinQ7
  • Ne Beşiktaş Quaresmasız kume duser, ne de Fenerbahce Alexsiz kume duser. Asıl olan takımdır, armadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin gerçeği şu: Q7 bugün oynayasadı şu anda lider olabilirdik ligde. 12 puan kaybetmeyeceğimiz kesin.
    Kadro derinliğimiz yok, Q7 maç kazandırabilecek kapasitede bir oyuncu. Ondan istifade edebilmeliydik, sorun bu kadar büyümemeliydi.

Q7 krizi önümüzdeki günlerde çok büyüyecek. UEFA'ya başvurursa davalık olabiliriz. Bundan Beşiktaş zararlı çıkacaktır.
  • Bir de Beşiktaş için q7 yazmışlar. Adama söylüyorlar Gs maçından önce bu maçlık izlemeye gelme takıma zarar verebilirsin taraftarın gazıyla diye ama adamın umrunda degil tabi maça geliyor ve attıgımız 3. golden sonra stadı terkediyor. Bu nasıl Besiktaş için oluyor acaba.

• Devre arası Nene'yi alırken Q7'yi verelim en hayırlısı bu olur kendisi için.Artık burada oynaması imkansıza yakın.Yazık oldu.
  • Quaresma için yürüyüşe gidecek arkadaşlar onun yerine Beşiktaş formanızı giyin geleneksel olarak düzenlenen Darülaceze ve Şehitlik Ziyaretlerine katılın Saat 13:00 15:00 arası Darülaceze saat 15:00 17:00 arası Şehitliğe gidilecek, Beşiktaş taraftarının her kurban bayramında düzenlediği etkinlikler bunlar.
  • Kuarzmasporlular yardimlasma ve dayanisma dernegi cosmus yine.

Toplanirsiniz bir yuz kisi kadar, kendi kendinize bagirir isyan eder donersiniz... Haftalik yada aylik yapin bence bunu kek, borek felan da getirin altin gunu tadinda takilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Kuarzmasporlular yardimlasma ve dayanisma dernegi cosmus yine.

Toplanirsiniz bir yuz kisi kadar, kendi kendinize bagirir isyan eder donersiniz... Haftalik yada aylik yapin bence bunu kek, borek felan da getirin altin gunu tadinda takilirsiniz

Her turlu emoticon ile gulunur buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Kuarzmasporlular yardimlasma ve dayanisma dernegi cosmus yine.

Her turlu emoticon ile gulunur buna.

Ben yuz kisi deyip de epey abartmisim, fotografta sayabildigim 24 kisi... Lakin bir altin gunu potansiyeli hala yok... Hayal kirikligina ugradim

http://www.kartalbakisi.com/futbol/baklava-calan-cocuk-quaresma-h15796.html

• rezillik
  • Fikret Orman, kulüp binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.:

......Taraftarları kulüp binası önüne toplayanların kim olduklarını bildiğini kaydeden başkan Orman, bu duruma da tepki gösterdi. ''Artık ayıp oluyor'' diyen başkan Orman, ''Çocukları internet üzerinden örgütleyip, insanları Beşiktaş Kulübü'nün karşısına çıkarmak doğru değil. Yapanları biliyorum, ayıp oluyor'' dedi.

Inceden tiklatmis Baskan, herkes herseyin farkinda demek ki...
  • Kimsenin kimseyi örgütlediği yok , en azından kendim için sölüyorum kimse beni örgütlemiyor.

Bayramlaşırken "Başkan gelin bırakın inadı , oturun konuşun anlaşın.. İş bitirici olun biraz" diyecektimde yeri değildi. Bayramlaştık sonra bu röportajı verdi. Yarın mendes geliyormuş ondan bile haberi yok.. Futbol şubesi bitirecek işi sanırım. Başkanda futbol şubesine atmış topu , onlar halledecek ben sadece fikrimi sölüyorum diye..

Yanlış toplara girmesin başkan.. çok şey yazarım bilinen , bilinmeyende gerek yok..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Qaresma oynatılır oynatılmaz o sorun değilde neden fernandesten daha iyi istatistiği varken oynatılmaz onu biri anlatsın bana. Çok kırmızı kart mı gördü 73 maçta 3 tane.

• Yemen Ekşioğlu'nun açıklamaları:

"Geçen hafta Schuster misafirimdi. Schuster, ileriye dönük 1 kuruş para almamıştır Beşiktaş'tan. Schuster İstanbul'da Kasımpaşa'nın başına geçmek için bulunuyordu ama olmadı, anlaşılmadı. Schuster'e ben sordum, dedim ki; ' Bu Quaresma konusu nedir?'. Schuster: ' Ben onu idmana çıkartamadım' dedi.

Bunlar sadece Temmuz ayında profesyonel futbolcu oluyor. Fernandes idmana 1 saat önce geliyor. İdman öncesinde ağırlık çalışıyor. İdmandan da geç çıkıyor. Fernandes ve Almeida yazın bile uzun kollu kıyafetlerle çalışır. Kısa kollularla idmana çıkmazlar. Amaçları mümkün olduğunca terini, vucüdundaki toksini atmak. Adamların çalışma hevesi var.Quaresma bunların hiçbirini yapmamışken, bu adam sahip çıkanlar var. Aldığı para da 3 Milyon 750 bin Euro."
  • Ofspor' a yenilsek quaresma dıye bagırırlar mı acaba?

• quote:

Yemen Ekşioğlu'nun açıklamaları:

"Geçen hafta Schuster misafirimdi. Schuster, ileriye dönük 1 kuruş para almamıştır Beşiktaş'tan. Schuster İstanbul'da Kasımpaşa'nın başına geçmek için bulunuyordu ama olmadı, anlaşılmadı. Schuster'e ben sordum, dedim ki; ' Bu Quaresma konusu nedir?'. Schuster: ' Ben onu idmana çıkartamadım' dedi.

Bunlar sadece Temmuz ayında profesyonel futbolcu oluyor. Fernandes idmana 1 saat önce geliyor. İdman öncesinde ağırlık çalışıyor. İdmandan da geç çıkıyor. Fernandes ve Almeida yazın bile uzun kollu kıyafetlerle çalışır. Kısa kollularla idmana çıkmazlar. Amaçları mümkün olduğunca terini, vucüdundaki toksini atmak. Adamların çalışma hevesi var.Quaresma bunların hiçbirini yapmamışken, bu adam sahip çıkanlar var. Aldığı para da 3 Milyon 750 bin Euro."

Q7 gitsin artık bizde kurtulalım oda kurtulsun isterse mersine gitsin fram üzülmem sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Ofspor' a yenilsek quaresma dıye bagırırlar mı acaba?

Yenmek yenilmek, takimin hali, bir takim olabilmek onemli degil onlar icin hocam, sonuc ne olursa olsun Q7 diye tezahurat yapiyor bu kuarezmasporlular... Saniyorlar ki baskan "hadi oyna Q7" dese bize artik hayir gelecek o adamdan... Aha buraya yaziyorum, degil 3.5milyon 5.5milyon verse baskan o adamdan bize zerre artik hayir gelmez.

Simdi yaptiklari gibi, gidecegi takimi da (pardon, orada da Q7'yi) desteklemelerini bekliyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Ofspor' a yenilsek quaresma dıye bagırırlar mı acaba?

Yenmek yenilmek, takimin hali, bir takim olabilmek onemli degil onlar icin hocam, sonuc ne olursa olsun Q7 diye tezahurat yapiyor bu kuarezmasporlular... Saniyorlar ki baskan "hadi oyna Q7" dese bize artik hayir gelecek o adamdan... Aha buraya yaziyorum, degil 3.5milyon 5.5milyon verse baskan o adamdan bize zerre artik hayir gelmez.

Simdi yaptiklari gibi, gidecegi takimi da (pardon, orada da Q7'yi) desteklemelerini bekliyorum...

Oraları geçtim artık. Bi an geçen yılki Bolu maçı ve o maçtakı quaresma aklıma geldi

• Yemen Ekşioğlundan sonrasını okumadım..

• Adamım kazandık , iyi top oynadık..

Ama ben seni yine unutmadım.. ! Her maç sonunda olduğu gibi yine up çekiyorum konuya.. Sen bu takımdan gitsende uplayacam heralde bu gidişle..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.