Şimdi Ara

Quaresma'nın öfkesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ta Quaresma sıkıntısı büyüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın kadroda düşünmediği Portekizli yıldızdan yöneticilere sert bir yanıt geldi. Yöneticileri "Beşiktaş taraftarı ile aramdaki bağı koparmak istiyorsunuz" diye suçlayan Q7, yapılan açıklamalarla şok olduğunu vurguladı.

4 kulubün kadrosuna katmak icin teklifte bulunduğu Quaresma ile görüşmek isteyen yoneticilere yıldız futbolcudan sert yanıt geldi.

Yapılan açıklamaları yakından takip eden deneyimli futbolcu, siyah beyazlı yöneticilere "Benimle görüşmeden hakkımda bir cok açıklamalar yapıldığını duyuyorum. Beşiktaş taraftarı ile aramdaki bağı koparmak istiyorsunuz. Ben buradan ayrılsam bile kalbimin bir köşesinde Beşiktaş ve taraftarı olacak. Ama aldığım ücret nedeniyle yapılan açıklamalar beni şoke etti. İstenmiyorsam bunu ilk önce bana söylemeliydiniz. Alacaklarımı alamadığım dönemde bir gün sorun çıkarmadım. Karşılığı bu olmamalıydı" diyerek kırgınlığını belirtti.

Perşembe gunüne kadar Portekizli yıldızın Beşiktaş'tan ayrılması beklenirken, yöneticiler bu transferden kulubün kasasına 5 milyon Euro girmesini planlıyor. Quaresma'nın ardından Almeida icin gelen teklifleri değerlirecek yönetimin golcü futbolcu ile ilgili kararı da önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor.

Göndermeyin şu adamı ya

• Bu adam için sabahladığımızı hatırlıyorum,haber1903 ü yenileye yenileye bir kalmıştık.Şimdide vedası bu şekilde olmamalı,taraftarların çoğu gitmesini istemiyor ama belliki satıcaklar ve ileride çok pişman olucaz

We All Nowitzness
  • Quaresma'yı taraftar aldırttı,gerekirse taraftar göndertir.Nouma'dan sonra hiç bir yabancı futbolcu ile taraftarın arasında böyle bir bağ oluşmadı.Şimdi siz o bağı koparmaya çalışıyorsunuz ama yanlış yoldasınız.Quaresma giderse ciddi anlamda yeni sezonda destek beklemesin kimse.Hele ki bu şekilde adamı takmaz tavırlarla yollanırsa...
  • hele bi oturun konuşun; adam indirime yanaşmaz ise taraftar da bişey demez gitmesinne. ama hiç bii görüşme yapmadan, adam daha türkiye'ye ayak basmadan "biz onu göndericez" derseniz hem adama hemde taraftara haksızlık etmiş olursunuz.
  • Ben anlamıyorum bizim taraftarı adam 2 sezon dur ne yapmış aldığı para ile yaptıkları ortada bence gönderilmesi çok mantıklı takım oyunu oynamaz defansına yardım etmez sadece işin şov kısmında var oda bizim taraftarımızın gözünü boyamış.

Orijinalden alıntı: Lawagolem

hele bi oturun konuşun; adam indirime yanaşmaz ise taraftar da bişey demez gitmesinne. ama hiç bii görüşme yapmadan, adam daha türkiye'ye ayak basmadan "biz onu göndericez" derseniz hem adama hemde taraftara haksızlık etmiş olursunuz.

Ha bak orası doğru işte. Keşke önce Q7 ile konuşsalarmış. Şimdi tabii ki ekonomik sorunlar var. Bunlar aşılsa bile Samet Aybaba zaten Q7'yi istemiyor, hocamızın Q7'yi istememesine saygı duyuyorum. İnşallah kişiye endeksli değil, daha komple bir takım oluruz
    Daha Fazla Göster
  • Yöneticileri "Beşiktaş taraftarı ile aramdaki bağı koparMak istiyorsunuz" diye suçlayan Q7, yapılan açıklamalarla şok olduğunu vurguladı.

Seni bundan ötürü sevdi bu taraftar.. Sonuna kadar da arkandayız.. Kralsın atacağın her adımda ,bu yönetime söyleyeceğin her sözünün arkasındayız.
    ''Çok gençtim. Her kulüp peşimdeydi. Ciddi ciddi Beşiktaş'a gidiyordum. Korktum. Heybetinden çekindim. Baba Hakkı'nın olduğu yerde belki elim ayağım birbirine dolanır dedim ve Beşiktaşlı olmaktan vazgeçtim" Lefter Küçükandonyadis
  • Gitsin Maccabi'ye trivela yapsın öfkesi geçer.

Orijinalden alıntı: _BlackChild_

Bu adam için sabahladığımızı hatırlıyorum,haber1903 ü yenileye yenileye bir kalmıştık.Şimdide vedası bu şekilde olmamalı,taraftarların çoğu gitmesini istemiyor ama belliki satıcaklar ve ileride çok pişman olucaz

Haklısın kardeşim..kaç gün bekledik.. Ve bir pazar sabahı ıtır esen radyoda söylemişti transferi.. Bu yönetim ve hoca bitmiştir benim gözümde.. Allahından bulsun bu yöneticiler Arkandayız q7 çok daha ağır lafları hak ediyor bu yönetim..
    ''Çok gençtim. Her kulüp peşimdeydi. Ciddi ciddi Beşiktaş'a gidiyordum. Korktum. Heybetinden çekindim. Baba Hakkı'nın olduğu yerde belki elim ayağım birbirine dolanır dedim ve Beşiktaşlı olmaktan vazgeçtim" Lefter Küçükandonyadis
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Ben anlamıyorum bizim taraftarı adam 2 sezon dur ne yapmış aldığı para ile yaptıkları ortada bence gönderilmesi çok mantıklı takım oyunu oynamaz defansına yardım etmez sadece işin şov kısmında var oda bizim taraftarımızın gözünü boyamış.

Quaresma'nın öfkesi!!!

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Ben anlamıyorum bizim taraftarı adam 2 sezon dur ne yapmış aldığı para ile yaptıkları ortada bence gönderilmesi çok mantıklı takım oyunu oynamaz defansına yardım etmez sadece işin şov kısmında var oda bizim taraftarımızın gözünü boyamış.

Quaresma'nın öfkesi!!!

ve bu; quaresma'nın ölüsü... evet en kötü performansı, verebiliceğini en azı. bu haliyle ve bu kadar sakatlık yaşamışken bile bu kadarını yapabiliyor. bide kendini verdiğini düşünün. hiç bişey için geç değil...

• bir nouma dersiniz anlarım, bir pancu dersiniz, bir cordoba dersiniz anlarım da bu quaresma'yı neden bu kadar büyütür beşiktaşlılar anlamıyorum. çok kısa bir örnek vereyim ; geçen sene bir avrupa ligi maçında, maç boyunca ne pres yaptı ne defansa yardım etti. tek yaptığı topu bekleyip, topu alınca da çalıma girmek oldu. zerre kadar abartmıyorum, tek yaptığı topu beklemek ve alınca da çalıma girmek oldu. resmen küfürdü o maçta yaptıkları. ben gs'li olduğum halde çıldırdım. ikinci yarı oyundan alındı (bir oyuncunun sakatlık dışında, devre arasında oyundan alınması çok sık rastlanan bir durum değildir). teknik direktör bile yeter artık dedi ve ikinci yarı bambaşka bir beşiktaş vardı sahada. atletico maçıydı yanılmıyorsam. ilk yarı tek kale oynayan atletico'ya karşı ikinci yarı muhteşem bir direnç gösteren atletico vardı. maçtan sonra, takımın en iyi oynayan oyuncularından biri olan ismail köybaşı basına demeç verdi verdi ve örneğine az rastlanır bir şekilde kendi takım arkadaşını, quaresma'yı eleştirdi. quaresma 1 maçta 2 maçta ya da 10 maçta yapmıyor bunu, sürekli yapıyor. artık diğer oyuncular bile isyan ediyor bu oyuncuya. siz nasıl böyle bir oyuncuyu hala savunuyorsunuz anlamıyorum.

formasını terletmeyen adam isterse messi olsun, zerre kadar gözümde değeri yoktur onun. kendi takımına değer veren her sporsever de böyle düşünmeli. kafası esince iyi oynayan oyuncu kim olursa olsun, benim gözümde değeri yoktur. kimse suçu teknik direktörde falan aramasın. quaresma hangi teknik direktörle geçinmiş. morinho ile bile anlaşamayan oyuncu kimle anlaşacak? sorun teknik direktörde değil, oyuncuda. anlayın artık bunu.

Çin atasözü

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bir nouma dersiniz anlarım, bir pancu dersiniz, bir cordoba dersiniz anlarım da bu quaresma'yı neden bu kadar büyütür beşiktaşlılar anlamıyorum. çok kısa bir örnek vereyim ; geçen sene bir avrupa ligi maçında, maç boyunca ne pres yaptı ne defansa yardım etti. tek yaptığı topu bekleyip, topu alınca da çalıma girmek oldu. zerre kadar abartmıyorum, tek yaptığı topu beklemek ve alınca da çalıma girmek oldu. resmen küfürdü o maçta yaptıkları. ben gs'li olduğum halde çıldırdım. ikinci yarı oyundan alındı (bir oyuncunun sakatlık dışında, devre arasında oyundan alınması çok sık rastlanan bir durum değildir). teknik direktör bile yeter artık dedi ve ikinci yarı bambaşka bir beşiktaş vardı sahada. atletico maçıydı yanılmıyorsam. ilk yarı tek kale oynayan atletico'ya karşı ikinci yarı muhteşem bir direnç gösteren atletico vardı. maçtan sonra, takımın en iyi oynayan oyuncularından biri olan ismail köybaşı basına demeç verdi verdi ve örneğine az rastlanır bir şekilde kendi takım arkadaşını, quaresma'yı eleştirdi. quaresma 1 maçta 2 maçta ya da 10 maçta yapmıyor bunu, sürekli yapıyor. artık diğer oyuncular bile isyan ediyor bu oyuncuya. siz nasıl böyle bir oyuncuyu hala savunuyorsunuz anlamıyorum.

formasını terletmeyen adam isterse messi olsun, zerre kadar gözümde değeri yoktur onun. kendi takımına değer veren her sporsever de böyle düşünmeli. kafası esince iyi oynayan oyuncu kim olursa olsun, benim gözümde değeri yoktur. kimse suçu teknik direktörde falan aramasın. quaresma hangi teknik direktörle geçinmiş. morinho ile bile anlaşamayan oyuncu kimle anlaşacak? sorun teknik direktörde değil, oyuncuda. anlayın artık bunu.

Geçen sene bizi 2 maçta da kurtaran adam Quaresma'ydı. Bırak sallamayı şimdi.

• bilip bilmeden konuşmasın kimse, araştırsın biraz... istatistiklere baksın. girin transfermarkt'a; quaresma'nn "kariyerinin en iyi yılları" dene porto yıllarında ne yaptığına baksın. beşiktaş'a verdiğinden farklı bişey vermemiş... ve nitekim adamın 13 milyon euro olan fiyatı beşiktaşa geldikten sonra tekrar 15 oldu transfermarkt'a göre... adam düşüşte falan değil. biz adamdan sahada sihir yapmasını bekliyoruz...
    "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
    "Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır."
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Quaresma'nın öfkesi!!!

üstüne söylenecek pek bişe kalmamış samet takımı ve bu tabloyu görüp yinede q7yi istemediyse bugüne kadarki o iğrenç kariyeri ona çok bile

• Quaresma'yıda bu şekilde yollarsak bize bi daha ne Quaresma ayarında futbolcu gelir nede teknik direktör, Samet Aybaba'nın kalıcı olmasını isterim ancak şuana kadarki süreçte anlaşılıyorki 1 sene anca kalır takımda, İbrahim Altınsay'ın da yönetimden istifa etmesinden sonra anlamıştım.
  • bjk maçlarını izleyen adamlar bir düşünsün, bakın istatistiklere bakarak konuşmayın, "izleyenler" diyorum ; istatistiklerle, bir oyuncunun iyi veya kötü olduğunu iddia etmek sağlıklı olmaz. burak yılmaz 30 maçta 32 gol atmış. böyle bir istatistiği kaç futbolcu yakalayabilir ?.. fakat trabzonspor maçlarını izleyenler de görecektir ki bütün hucum burak üzerine kurulu. eğer sadece istatistiklere bakarak konuşursak burak'ın en az 20 m euro etmesi lazım değil mi ?.. okan yılmaz'ı birçoğunuz hatırlamazsınız. araştırın, demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Çin atasözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

Gitsin Maccabi'ye trivela yapsın öfkesi geçer.

sen rahat ol telavive 2 maçta 2 gol 3 asist yaptı adam tur atlattı bize. Ama farkındayım q7 haberlerinde sürekli yorumların var.. Bence Tromsö'ye pitbull yapın iyi gelir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.