Şimdi Ara

Mehmet Ali Alabora'nın ruh hali.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başbakan'ın "bunun hesabını soracağız" dediği anı izlediyse o an ki içindeki gerginliği korkuyu tahmin bile edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUANTANAMO -- 16 Haziran 2013; 19:53:48 >

Galatasaray SK 1905-∞
  • mesele ağaç değil mesele devrim

Orijinalden alıntı: OguzhanY

Kolpacino bombadaki kazik yaglama sahnesi geldi aklima

Orijinalden alıntı: ardaq

tayyibin korku imparatorluğu yarattığını kabul edenler var. buda bir gelişme

Tam olarak öyle değil aslında. Memoli bunun çok sağlam destekleri olan bir devrim hareketi olduğunu biliyordu çok emin konuştu. Ama gerçekle yüzleşince farklı oluyor işte. Yoksa tayibin korku imparatorluğu diye bir şey yok. 5 yaşındaki çocuğun elinden tutup "gel bize gidek" diye diye evinde götürebildiği bir başbakandan korkan insan hastadır.
  • beyfendi tehtit ediliyormuş. bu ülkeye bunun gibi böcek sürülerinden zerre kadar hayır gelmez dava insanları ölümden korkmazlar. dik dururlar düşünceleri ,davaları yanlış olsada şerefli olmasını bilirler. bende özünde solcu bir insanım (türkiyedeki solcu geçinenlerden nefret ederim) dava adamı olmanın ,şerefli adam olmanın ne demek olmadığını bunun gibi böcek sürülerinden öğrendim.

ben dava adamı olmayaı uğur ,mumcudan ,deniz gezmişten, özdemir sabancıdan ibrahim tatlısesten öğrendim.
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

beyfendi tehtit ediliyormuş. bu ülkeye bunun gibi böcek sürülerinden zerre kadar hayır gelmez dava insanları ölümden korkmazlar. dik dururlar düşünceleri ,davaları yanlış olsada şerefli olmasını bilirler. bende özünde solcu bir insanım (türkiyedeki solcu geçinenlerden nefret ederim) dava adamı olmanın ,şerefli adam olmanın ne demek olmadığını bunun gibi böcek sürülerinden öğrendim.

ben dava adamı olmayaı uğur ,mumcudan ,deniz gezmişten, özdemir sabancıdan ibrahim tatlısesten öğrendim.

hll knk spr dwm
    &#8224;
  • Terörist herif
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.