Şimdi Ara

QUARESMA giderse Futboldan soğurum.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki çok iyi oynamıyor,gol sayısı yetersiz,bencil oynuyor,çok para alıyor,yeri geliyor sorumsuzca kartlar görüyor,yeterince mücadele etmiyor...evet bunları kabul ediyorum.

Ama bu adam giderse cidden çok çok üzülürüm.fenerliler nasıl alex'i çok seviyorsa bende bu adamı çok seviyorum.nouma'dan ilhandan sonra takıma liderlik vasfı olan bir yıldız gelmemişti.Q7 belki müthiş oynamıyor ama yinede ben onu her zaman sahada görmek istiyorum..

En büyük korkumda bu adam giderse sağ açıkta ekremi izleme olasılığımızın artması

iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır.94 MİLYON euroluk ronaldo bile takım iyi olmayınca sahadan siliniyor(portekiz)...bu adama bence 1 sezon daha şans vermeliyiz.

QUARESMA giderse Futboldan soğurum.....

• Alex örneği hiç olmamış. Sen alexin fenerbahçeye verdiklerine ve quaresmanın beşiktaşa verdiklerine bir bak . Biri sömürüyor , öbürü seviye atlatıyor .
  • Yıllık ücretini sen ver gitmesin o zaman.

Senin keyfin olacak diye sahada hiçbir şey yapmayan adama yıllık 4 milyon euro para vermek zorunda mıyız?
  • ban yemekten bıkmadın mı hala necip
  • ben quaresma yüzünden futboldan soğuyalı çok oluyor o ne olacak peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

Alex örneği hiç olmamış. Sen alexin fenerbahçeye verdiklerine ve quaresmanın beşiktaşa verdiklerine bir bak . Biri sömürüyor , öbürü seviye atlatıyor .

Anlamadın sanırım, fblilerin Alex'i sevdiği kadar, arkadaş da Q7'yi seviyormuş. Oyunla alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

ban yemekten bıkmadın mı hala necip

artık yazı şeklini, üslubunu falan değiştirmiş (eğer o ise)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Liderlik? Her topu istemek, çogunu ezmek, takımın en çok ihtiyaci oldugunda takımını yalnız bırakmak.. Böyle mi oluyo liderlik? 2 hareket yapıcak agzımız acık kalcak.. Sonra yaptıgı tum hataları, takıma verdıgı zararları gormezden gelıcez.. Bı dunya para alcak bıde bu marıfetlerı ıcın.. Istemez. Gıtsın..

• Ne kadar ayrımcı insanlarsınız ya?

Q7 de q7 bu ne ya adam bir işe yarasa içim yanmıcak 10 maç oynar 1inde gol atar kral olur. Şu bencil herife tanıdığınız imtiyazı teknik direktörlere genç oyunculara tanısanıza?

Herif sanki bi taraflarına takıyor sizi. Adama bizden başka 3.5 milyon euro vercek takım var mı? İndirimi kabul etse bile kendisine 2 den fazla vermiceklerini bildiği için kabul eder beşiktaşı sevdiğinden değil.

Bu adam bize sırf zarar satıp yerine daha istikrarlı bir adam almamız lazım çocuk gibi 3-5 harekete tav olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

evet ta kendisi
    necip sürekli messi hakkında konu açıyordu bu üyelik ile de boş geçmemiş;http://forum.donanimhaber.com/m_62217207/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62217207

Katılım zamanı: 19 Haziran 2012

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

evet ta kendisi
    necip sürekli messi hakkında konu açıyordu bu üyelik ile de boş geçmemiş;http://forum.donanimhaber.com/m_62217207/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62217207

Katılım zamanı: 19 Haziran 2012

Messi konusu da açmasaymış belli bir süre daha deşifre olmazmış

• Quaresma'nın yerini dolduramayacaklarını bildiğim için bende gitmesini istemem,kendisinide çok önceden beri izleyip tanıdığım için yıllık ücretinde indirim yaparsa futbolu Beşiktaş'ta bırakmasını isterim.
  • Arkadaşlar basın bu adamı taraftarın gözünde çok yıprattı.Diğer takımın taraftarlarını anlıyorum.Beşiktaş'ı ve Q7'yi bende fanatik gibi gazeteler ve medyadan takip etsem şuanda yaptıkları yorumları yapar ve onlar gibi düşünürdüm.Bu adam gereksiz kırmızı kartlar gördü ama o aptal gazetelerin dediği gibi tatile çıkmak için değil hırsından gördü.Bakın Bursa maçına rabona vurmaya çalışırken yere düşüyor.Taraftarın önünde rezil olduğunu düşündüğünden ve/veya hırsından kırmızı görüyor.Açın videoyu bi' izleyin.Sakatlık geçirene kadarda performansı fazlasıyla yükseliyordu.İstatistiklerine laf atılan/attığımız adamın bi' istatistiklerine bakalım;

19 Maç 5 gol 6 asist bu mu rezil dediğiniz istatistik?!

Q7 den daha fazlasını bekleyebilirsiniz ama bu rezil değil.Bide avrupaya bakalım ki performansı gayet iyiydi avrupada hatta bizi avrupada tutan adamın ta kendisidir Q7;

8 Maç 2 gol 3 Asist

3.75 milyon € gerçekten yüksek bir rakam heleki şuanki şartlarda.İndirime giderse kalmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Bu adamda Beşiktaş ve taraftara karşı bir sevgi olduğundan da adım kadar eminim ama bu sevginin büyüklüğünü ücretinde ne oranda indirime gideceği belirleyecek kim ne derse desin.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel oynadığı maçlarda bence çok zevk veren bir futbolcu. ama kimseyi de klüplerden üstün tutmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Arkadaşlar basın bu adamı taraftarın gözünde çok yıprattı.Diğer takımın taraftarlarını anlıyorum.Beşiktaş'ı ve Q7'yi bende fanatik gibi gazeteler ve medyadan takip etsem şuanda yaptıkları yorumları yapar ve onlar gibi düşünürdüm.Bu adam gereksiz kırmızı kartlar gördü ama o aptal gazetelerin dediği gibi tatile çıkmak için değil hırsından gördü.Bakın Bursa maçına rabona vurmaya çalışırken yere düşüyor.Taraftarın önünde rezil olduğunu düşündüğünden ve/veya hırsından kırmızı görüyor.Açın videoyu bi' izleyin.Sakatlık geçirene kadarda performansı fazlasıyla yükseliyordu.İstatistiklerine laf atılan/attığımız adamın bi' istatistiklerine bakalım;

19 Maç 5 gol 6 asist bu mu rezil dediğiniz istatistik?!

Q7 den daha fazlasını bekleyebilirsiniz ama bu rezil değil.Bide avrupaya bakalım ki performansı gayet iyiydi avrupada hatta bizi avrupada tutan adamın ta kendisidir Q7;

8 Maç 2 gol 3 Asist

3.75 milyon € gerçekten yüksek bir rakam heleki şuanki şartlarda.İndirime giderse kalmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Bu adamda Beşiktaş ve taraftara karşı bir sevgi olduğundan da adım kadar eminim ama bu sevginin büyüklüğünü ücretinde ne oranda indirime gideceği belirleyecek kim ne derse desin.

kesinlikle katılıyorum bizde ne zaman bi futbolcu tökezlese basın uçuruma götürüyor

• queresma oyle olayli geldiki adamdan 40 gol 40 asist bekliyor millet queresma bencil diyosunuzda veliye pas atilirmi ? uzaktan sut cekiyor sonra mustafa top ayaklarina dolaniyordu edo da oyle .elimizdeki yabancilari tutmaya calismamiz gerekiyor kesinlikle . eger yonetim 4 5 sene orta sira takimi olmamizi istiyorsa satilmasi taraftariyim ama ilk 2 ye oynamak istiyorsak kesinlikle yabancilarimizi gondermemek gerekiyor . Yerlerine yetenekli oyuncu aramayi oneriyolar da dunyada yuzlerce kulup var bizim istedigimizi onlarda istiyor. Transfer piyasasinda genc yetenekli oyuncu arayisi cok zor herkez buldugunu kapiyor . genc yetenekleri yerlilerden kurmamiz gerekiyor .

Yabanci siniri dusuruluyorda 2013 de shengen ulkesi olabilecegimiz hakkinda haber cikti o zaman cok iyi olucak ;D capulcu turkler bakalim 5 6 miylon euro ediyormu |?
  • Amrabat 15 m ediyorsa q7 ye kaç para eder?
  • Quaresma giderse takım tamamen defansif futbol oynar arkadaş Şu adam gidermi hiç takımdan Q7 gibi Ronaldo gibi adamlar bireyseli severler hertürlü sözleşmesi bitene kadar kalmalı 1 sene daha onu izlemek bana keyif verir her ne kadar bazen kötü olsada
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

Amrabat 15 m ediyorsa q7 ye kaç para eder?

15M mu? kayseri hortumcuya bağlamış yine
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.