Şimdi Ara

'Quaresma derbi öncesi ihanet etmiştir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ntvspor'un sevilen yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Onay yaptığı açıklamada;

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını yöneten hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun kötü bir karşılaşma yönettiğini söyleyen Onay, “Beşiktaş karşılaşmayı seyircisiz oynadığı için takımı olumsuz yönde etkiledi. Kadınlar ve çocuklar ellerinden geldiği kadar destekledi ama onların desteği ve saha içinde oluşturduğu atmosfer maçın hakemini etkilemedi. Bunu sadece ben değil Türk futbolunun iki büyük ismi Hakan Şükür ve Rıdvan Dilmen’ de dile getiriyor. Kuddusi Müftüoğlu’nun kötü bir maç yönettiğini onlarda söyledi. Bu kadar kararlarında çifte standart olan, kırmızı kart ve penaltıyı vermeyip, maçın kaderini etkileyen bir hakem ile Beşiktaş’ın kazanması çok zordu. Bunu açık açık dile getirelim. Beşiktaş, Kuddusi Müftüoğlu ile 24 tane maç oynamış ve bunların sadece 10 tanesini kazanmış, 7’sin de berabere kalmış, 7’sin de mağlup olmuş. Beşiktaş’ın en başarısız olduğu hakem bu maça verilmiş. Bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Yönettiği karşılaşmalarda Beşiktaş’a 5 tane kırmızı kart göstermiş. Galatasaray’a hiç kırmızı kart göstermemiş. Fenerbahçe, Trabzonspor’a, Beşiktaş’a bol bol kırmızı kartlar vermiş fakat Galatasaray’a kart çıkarmamış. Bu dikkat çeken bir tesadüf. Artık Kuddusi Müftüoğlu’nun Fifa Kokartı da yok. Bence çok elit bir hakem de değil. Artık Kuddusi Müftüoğlu’nun bu işe bir son vermesi gerekiyor. Birisinin kendisine dur demesi lazım. Kafasına göre maç yönetme gibi bir durumu olmamalıdır.” dedi.
    - QUARESMA, DERBİ ÖNCESİ İHANET ETTİ -

Quaresma'nın futbolcu arkadaşlarına derbi öncesi ihanet ettiğini dile getiren Onay, “Quaresma, Dinamo Kiev ve Bursaspor karşılaşmalarında aynı hareketi yaptı. O bunu hep yapıyor. Oynadığı zaman Beşiktaş’ın en çok sarı kart gören oyuncusu. Böyle bir olumsuz yanı var. Dün yediği kırmızı kart kolay kolay kabullenilecek bir kırmızı kart değil. Burada başka konu ise, Portekiz’e gidip geç dönmesi, tedavi oluyorum diyerek normal tedavi süresinden daha fazla orada kalması, kilo alıp dönmesi, döndükten sonra ki ruh hali ve tavırları da var. Bunlar aslında idare edilebilecek şeyler. Yani Beşiktaş Kulübü, Quaresma’yı pohpohlayabilir, parasını zamanında ödeyebilir ve ondan verim almanın yollarını arayabilir. Beşiktaş’ın Quaresma konusunda otorite boşluğu olduğunu düşünüyorum. Quaresma’nın problemli bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Bu yeni bir şey değil. Zaten problemli bir oyuncu olmasaydı Barcelona, Chelsea, İnter gibi kulüplerde kalırdı. Önceki dönemlerde Quaresma’yı transfer etmek isteyen kulüpler 50 milyon Euro transfer ücretleri ödemeye kalktı. Zaten Quaresma dünya çapında bir yetenek. Barınmamasının tek nedeni problemli bir oyuncu olmasıdır. Sen bu oyuncunun problemini çözemiyorsan onunla yolları ayıracaksın. Benim bildiğim kadarı ile çok uzun zamandır futbolcuların paraları ödenmiyormuş. Problemin asıl kaynağı da buymuş. Quaresma’nın yaptığı büyük bir sorumsuzluktur. Böylesine önemli bir derbi karşılaşması öncesi sahada ter döken, Necip, Veli, Egemen, Toraman gibi takım arkadaşlarına ihanet etmiştir. “ dedi.

- DEMİRÖREN, BEŞİKTAŞ'A SAHİP ÇIKMIYOR -
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile iyi bir dostluğu olduğunu vurgulayan Onay, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Kendisi ile kişisel olarak hiçbir zaman problem yaşamamışızdır. Aramızda çalışan, patron ilişkisi de olmamıştır. Öncelikle herkes bunu bilsin. Yıldırım Bey, yazdığım yazılara da hiçbir zaman karışmamıştır. Her zaman seviyeli bir dostluğumuz olmuştur. Ben Yıldırım Demirören’i şu yüzden eleştiriyorum, “ Beşiktaş bayan basketbol takımının şampiyon olduğu sene kaptan Yasemin’e sarılarak göz yaşlarını tutamayan Yıldırım Demirören nerede? Beşiktaş, Türkiye kupasını kazanırken gözyaşlarına hakim olamayan, Beşiktaş’ın hakkı yendiği zaman esip gürleyen, Beşiktaş başkanı nerede? Şimdi eskisinden daha güçlü. Kulüpler Birliği başkanı ve Türkiye’de iki önemli gazetesi var. Önemli bir iş adamı ve iş hacmi giderek büyüyor. Neden bu gücünü kullanmıyor? Neden Beşiktaş için sesini çıkartmıyor? Neden Şike soruşturması davasında Beşiktaş’ın hakkını korumuyor? Neden saha içi ve saha dışında Beşiktaş’ın hakkı gasp edildiğinde çıkıp bir şey söylemiyor? Tek konuştuğu yer Kulüpler Birliği ve Genel Kurul. Bir kere Beşiktaş ile ilgili konuşmadı. Bir kere şampiyon olacağız demedi. Bir kere şampiyonluğun en büyük adayı biziz, Avrupa da gümbür gümbür ilerliyoruz demedi. Ne oldu Yıldırım Demirören’e? Eskiden de iyi niyeti ile hatalar yapıyordu. Tabata’ya 8 milyon Euro verdi ama hiç değilse iyi niyetli adam, cebinden veriyor, Beşiktaş’ı iyi yerlere getirmek için çalışıyor deniyordu. Şuanda Beşiktaş maçlarına bile gelmiyor. " dedi.

- TAHKİMİ TEBRİK EDİYORUM -

Fernandes'in 2 maçlık cezası sonucunda Beşiktaş Kulübünün Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazın reddedilmesinin ardından Tahkim Kurulu'nu tebrik eden Onay, " Tahkim’i tebrik etmek gerekiyor, eyyam yapmamışlar. Beşiktaş’ın kimsenin eyyamına ihtiyacı yok." diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

• her cümleye katılıyorum.
  • Fernandes, bjknin kendisine nekadar ihtiyaçı olduğunu biliyor bence en büyük ihanet Fernandesin..
  • adam gibi mücedele etmeyen sahada boş boş gezenlerde beşiktaşa ihanet ediyor ve ne yazık ki öyle oyuncumuz çok
  • Bir yerde okudum ve gerçekten olabiletesi var...Yazıda Quaresma'nın bilerek kart gördüğünü bunun sebebinin sakatlıktan yeni çıktığını ve kilo aldığını,Braga maçına kadar forma gireceğini ve Braga maçında potansiyelinin üzerinde oynacağını ve Portekiz Milli takım hocasına selam çakacağı yazıyordu.Olabilir.
  • ferrari = quaresma

kayseri maçında kurtardı ki o maçta bile görebilird,yırttı!
    bu maçta görmesi iyi oldu yoksa fenerbahçe maçında görecekti o kartı!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bir yerde okudum ve gerçekten olabiletesi var...Yazıda Quaresma'nın bilerek kart gördüğünü bunun sebebinin sakatlıktan yeni çıktığını ve kilo aldığını,Braga maçına kadar forma gireceğini ve Braga maçında potansiyelinin üzerinde oynacağını ve Portekiz Milli takım hocasına selam çakacağı yazıyordu.Olabilir.

Hocam Yanlış Anlama da Fanatikte mi Okudun bunu Bana pek mantıklı gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helal Güntekin
  • belkide boylesi daha iyi oldu fener macinda da gorebilirdi o karti adam dengesizin teki.
  • ya su adamin her dedigine imza atilir, harikasin guntekin onay.
  • Aynen katılıyorum. Q7 takımı satmıştır. Artık benim gözümde bitmiştir q7 inşallah sezon sonu gönderirler.
  • Milan baroşta galatasaraya ihanet etmiştir etmeyede devam ediyor.82 lig maçına çıkan Baros, tam 23 sarı, 2 de kırmızı kart gördü.
    2-3 yıldır paso yatıyor ama gel görki gslilerin yanında kahraman !
    artık söyliycek bi şey bulamıyorum.
    quaresmada mersin maçında gördüğü kırmızı kartla bence beşiktaştaki ipini çekmiştir !
  • Bu adam kaç maçımızı kurtardı bi o kadar maçımızıda batırdı.Yapıcak birşey yok biliniyor böyle olduğu zaten süprizlerle dolu bir adam o yüzden takımda tutuluyor zaten ne zaman ne yapacağı belli değil.
  • quaresma'ya sallayanlar Pascal'ın hırsına yenik düşüp gördüğü kırmızı kartlara nasıl tepkiler veriyorlardı acaba çok merak ediyorum. onu da mı harcıyodunuz bir anda?
    Tek maçla harcamayın adamları yazık oluyo

Sanırım Güntekin Onay'ın beğenmediğim tek yazısı diyebilirim. Beşiktaş'ın futbolcuları bu kadar kolay bitirilmemeli. Quaresma zaten sakatlıktan yeni çıktı fener maçında + olarak bir katkısı olmazdı bence.

ayrıca belirtmek isterim ''Q7 Q7 rabona trivela zaaa'' falan diye gezen ergenlerden değilim. sadece Quaresma gibi yetenekli, hırslı bir Beşiktaş futbolcusunun ezilmesi içime hiç sinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bir yerde okudum ve gerçekten olabiletesi var...Yazıda Quaresma'nın bilerek kart gördüğünü bunun sebebinin sakatlıktan yeni çıktığını ve kilo aldığını,Braga maçına kadar forma gireceğini ve Braga maçında potansiyelinin üzerinde oynacağını ve Portekiz Milli takım hocasına selam çakacağı yazıyordu.Olabilir.

artık bunlarla mı avutuyoruz kendimizi :) quaresma avrupa maçlarında zaten oynadığından daha üstün oynamaya çalışıyor yani maç seçiyor yani her zaman yaptığı işi yapıcak
  • 2 günde en kral beşiktaşlı ilan ettiğiniz adamı 2günde hain ilan ettiniz.
  • ya arkadas ben taraftarlarimizin surekli profesyonel dusunmesine anlam veremiyorum.necip 1 mac kotu oynar hemen gitsin yerine wilshere'i alalim yada ne bileyim kac yildir canini disine takip deli gibi mucadele eden ernst'e yaslandi diye kufur etmeler falan yakismiyo bize boyle seyler.quaresma'nin yaptigi buyuk terbiyesizlik , kac aydir oynamiyo ustune kirmizi gordu savunmuyorum ama hicbiriniz mi pascal'i ilhan'i zago'yu izlemediniz ? ne farki var soylermisiniz ? pascal galatasaray deplasmaninda 50'de durduk yere adama tekme atarken nerdeydiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.