Şimdi Ara

Annem atlamış dersin. Güllü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3:00 dinleyin. Kızın birisi annem atlamış dersin diye plan yapıyor.

Annem atlamış dersin. GüllüPINAR BKyoutube
    Güllü’nün Düşmeden Önce Ev İçi Kamerasının Görüntülerinin Tamamı Ortaya Çıktı #güllü #arabesk #sondakika #tuğberkyağızgülter #tuyanülkemgülter #Yalova #Çınarcık #gürolgülter #ilkerkaraman Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCQI6fgVxelY9f0fm75ejoiA/join TÜRKİYE HABER GÜNDEMİ FACEBOOK SAYFASI https://www.facebook.com/groups/329155681599289 INSTAGRAM https://www.instagram.com/pinar_bk_2023/?hl=tr TIKTOK https://www.tiktok.com/@pinarbk2023 TWITTER https://twitter.com/PINAR_BK_2023 2.YOUTUBE HESABIM https://www.youtube.com/@pinarbk2496/videos
    https://www.youtube.com/watch?v=lgVJcJCbkes&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 29 Eylül 2025; 20:21:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 29 Eylül 2025; 20:39:25 >

Çünkü hepsi de birebir söyleniliyor her ne kadar kısık duyulsa da, çok korkunç gerçekten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bana decode edilenlerden kendide atlamış olabilir gibi geliyor, atladı deriz, atla camdan laflarından.

güllüde övülecek örnek bir tip değil zaten yarı crazy.

yada kızına inihar bülöfü numarası yapıyım derken ayağı kaydı tutunamadı gerçek oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2025; 2:29:58 >
  • Açıkçası bu üzücü olay sonrası camın şeklini görünce önünü görünce 50 yaş üstü bir insanın ordan kayıp düşmesi gayet normal geldi bana ilk başta. Nasıl bir cam yapısı o öyle.diz altı gibi resmen Zaten Alkollü bir 52 yaşnda bir kadın tuvalettende çıkmış ayakları ıslak olabilir oradan kayıp düşmesi ideal senaryo gibi.

Ama bu video kaydı TV kanallarına çıkan insanların yorumları üstüne oğlunun ve kızının hareketleri söylemleri tutumları beni iyice kıllandırdı ve her şey olabilir algısı oluştu. Son 3-4 gündür.

Bugün tesadüfen TV'de gezerken çalıştığı yerdeki patronu bir canlı yayına bağlanmış anlatıyor. Yok kadının menejeri ile çarpık ilişkisi var Yok kızı zaten uyuşturucu bağımlısıydı kızının kocasıda uyuşturucudan hapiste. Güllü ile araları hiç iyi değildi. Yok menejide daha önce onu öldürmek istedi yok o araçta iken direksiyonu kırdı ve duvara onun bulunduğu taraf çarptı vb şeyler anlatıyor. Ağzım açık kaldı resmen.

Kızının hareketleri olsun oğlunun hareketleri olsun çok değşik hatta saçma geliyor. Tüm sosyal medya ve tv kanalları atıldımı iddiası ile çalkalanıyor doğru dürüst açıklama gelmiyor. Oğluna soruyorlar haberi nasıl aldınız kim aradı sizi diye 2-3 kanalda denk geldim açıklayamıyor. Geçiştirip kaçıyor.

Veya annesinin tabutunun başında sigara içmek bana normal gelmiyor. Bunca cenazeye gittim ne kadar insan sigara bağımlısıda olsada tabut başında sigara içen görmedim hemde etrafta taziyeye gelen insanlar varken. O sırada Güllünün kızının aşırı tepkiside garip geldi nedense bana. Sen zaten olayı canlı yaşadın kadın yanında düştü öldü orada bunları yaşamayıp 35-40 saat sonra cenazede o kadar bağırma baygınlıklar geçirmeside garip normalde ağlamaktan bitkin düşmesi ve durulması veya ilaç ile sakınlemesi gerekirdi o kadar saat sonra! Çünkü insan ne kadar sevsede ilk 1 gün ağladın ağladın 2 gün sonra ağlayamazsın o kadar. Çok garip ve çarpık işler çıkmaz inşALlah.

İnşAllah anne katili olmamıştır kimse ve eceli ile düşmüştür şeklinde sonuçlanır olay diye düşünmek istiyorum. Ama daha 1 ay önce akıllı kapı takılması yok kemaralar takılması artık daha güvendeyim videoları çekilmesi hepsi şüphe oluşturuyor. Veya herkese saygılı dedikleri bir kadın gecenin 1:30 - 2 sinden neden son ses oyun havası açıp oynasın odada onuda anlayamadım. Komşuları çok sessiz sakin bir insandı derken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Eylül 2025; 23:40:32 >

• Az önce Seda Akgülün yayında söyledikleri:
    Güllü lezbiyenmiş ölünce yayına menajeriyim diye bağlanan şahıs kız arkadaşıymış.
    Oğlu uyuşturucu bağımlısıymış.
    Kızı da lezbiyenmiş ve uyuşturucu tedavisi görüyormuş.

Güllü veya kız arkadaşı bu kızı istismar etmiş de olabilir. Türkiyede kaç tane lez var ki hem anne hem kız lezbiyen denk gelecek. Oğlan da bu ortamda kafayı yemiş müptezel olmuş. Çocuklar 30lu yaşlara gelmiş sanırım iş güç yok güllünün eline bakıyor uyuşturucu batağındalar. Berbat hayatlar.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Stoa kullanıcısına yanıt

güllü lez olamaz bisex yada pansex olur lez ilişkileri olabilir orası başka.

sulukule hayatı çok yadırgamayın ::)

Ha lez ha biseks işte kızının da çocuğu var herkese başka birini babası diye tanıtmış. Güllü 1995de de kumkapı cinayetini işleyen kadınla sevgiliymiş. Bu aynı binada yaşadığı aynı terası kullandığı menajeriyim diyen kadının gerçek adı Çiğdem ama hem kız hem erkek ismi diye Deniz diyormuş ve herkes lez olduğunu bilip Deniz Abi diyormuş. Güllünün patronu menajeri filan değil sevgilisiydi bıçak çekip dövüyordu güllüyü diyor. Bunların kızı nasıl lezbiyen oldu araştırılsın istismara uğradığını düşünüyorum tesadüfe bak iki anneyle büyüyen çocuk büyüyünce lezbiyen oluyor. Kızın uyuşturucu satmakdan da sabıkası olduğu söyleniyor. Eşcinsellik, uyuşturucu, cinayet. Bunu da yadırgamayalım ne yapalım mide bulandıran hayatlar.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    Annem atlamış dersin. Güllüwww.hurriyet.com.tr
    Zeynep Uludağ ile lezbiyen ilişkim yok
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/zeynep-uludag-ile-lezbiyen-iliskim-yok-39195528

daha 2000 ne ait haberleride var zaten hatırlıyorum bunu kocası dövmüştü hastanelik etmişti filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2025; 13:38:11 >

Bunu döven eski eşi keşke çocukları da yanına alsaydı uyuşturucu ve lezbiyenlik ortamında kaybolmuş çocuklar. Yalanlamış ama anlaşılan o zaman da doğru habermiş hala daha lezbiyenle sevgili olduğuna göre. Zaten ben bu kadını 2000lerin başında öldü sanıyordum eşcinsel olduğu için gözden ırak bir hayat sürmesi anlaşılır. Bluetoothla mp3 atılan dönemde ülkede en çok dinlenen şarkıcılardan biri olmasına rağmen medyada görünür değildi.

• Magazincilere yeni malzeme çıktı.

Medyada 97465135 senaryo ile programlar yapılır. Epey ekmek yenir.

Anakonda Murat, Fatih Ürek filan canlı yayınlara çıkar vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 30 Eylül 2025; 14:26:52 >

Üstüne Güllü'nün kızı'nın avukatı dosyadan çekişmiş.

Annem atlamış dersin. Güllüx (formerly twitter)
    Burak Doğan (@doganburak29) on X
    https://x.com/doganburak29/status/1999560752303055328

Not: Bu arada halen kesin Güllü'nün kızı öldürdü anlamı çıkmaz burdan. Belki Sultan öldürdü şimdi son dakika Tuğyan'a iftira atıyorda olabilir. Ama Güllü'yü ikisinden birinin veya ikisinin birlikte öldürdüğü Kesin denilebilir artık...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ne kadar doğru bilmem ama annesinin x kasetini şantaj için birilerine vermeye çalıştığı ses kaydı var , babasına sövdüğü ses kaydı var. Kız nasıl hayattan bu tarz birine evrildi çok korkutucu gerçekten.

Çıkan haberlerden Anladığım kız bağımlı ve alkolik.

Uyuşturucu ve alkolün sonucu bunlar işte. Birde babasız büyüme üstüne çocukluktan gelen bolca para ün san şöhret Güllünün kızı olma gazı havası sonucu bunlar işte. Şımarık büyümek.

Yok evli bir adamla birlikte yaşıyor deniyor yok eski sevgilisi torbacı deniyor ondan önceki sevgilisi bilmem ne diyorlar. Dediğin gibi yok şantaj yapıyor tehtit ediyor yok milleten para istiyor. Yok annesi camdan düşerken yanındaki arkadaşı olan kadın lezbiyen diyorlar. Hayatında doğru dürüst insan yok benim anladığım.

Bu geçen Tubitak ses analizi yaptı ya annesi camdan düşerken o anda arkasında Bye byee dendiği iddiası yok ilk günlerde daha sesler incelendi annem atlamış dersin sesi geliyor iddiası bu nasıl caniliktir çözemiyor ve anlayamıyorum...

Not: Bu arada annesinin cenazesindeki hal ve hareketleri hatta ağlama şekli bağırma şekli bile bana aşırı garip gelmişti normal hareketler değildi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Aralık 2025; 0:40:33 >

• Oksijen israfi insanlar. Anası da kızı da

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.