Şimdi Ara

Soğan,ekmek bana yeter diyen kız akşam memurluğu düşünmüyonmu dedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün 34 yaşında bi kızla görüştüm konuşması tatlı geldi baktım niyetide ciddi benimde yaş 32 benden büüyk ama :) konuştuk dediki kuru soğan ekmek bile bana yeter falan düşünceleri çok hoşuma gitti dedim vay be Türkiyede böyle kızlardamı var derken.

Akşam bana bişey soracam yanlış anlama diye bi mesaj çekti,dedim sor tabi ve demezmi memurlugu düşünmüyonmu yahu hani kuru soğan ekmek yeterdi yahuu neden böyle oluyor banamı denk geliyor bunlar hep ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Memurluğun şartları güzel ama bineceğin en lüks araba volkswagen olur.

Ama ...
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler anlattım durumu şöyle bişey var sağlıkcıyım ben zaten sözleşmeli çalışıyorum çok şükür kendime ait evim arabamda var bunuda biliyor o ama neden bunu sorma gereği duydu şaşırdım bi an o yüzden tabi memurluk iyi bende isterim ama yinede şükretmek gerekmezmi ?

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler anlattım durumu şöyle bişey var sağlıkcıyım ben zaten sözleşmeli çalışıyorum çok şükür kendime ait evim arabamda var bunuda biliyor o ama neden bunu sorma gereği duydu şaşırdım bi an o yüzden tabi memurluk iyi bende isterim ama yinede şükretmek gerekmezmi ?

Bence kötü olarak düşünmeyin herkes geleceğinin iyi olmasını ister.

Orijinalden alıntı: I Like Myself

Hepsi traş hocam hepsi rahat etmek ister, eskidenmiş o dedikleriniz.

Kızdığım nokta neden başta dürüst değiller hocam bide erkekler yalancı derler

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Ulan memur olunca zaten anca kuru soğan ekmek yedirecen.

Bunu yazmak için girmiştim. Memur adam kuru soğan ekmek yer, tempraya biner, yaz tatillerinde köyüne gider, haftasonu avmlerde çay içer, 3 tane çocuk yapar ve mutlu mesut aç bi şekilde yaşar.

• Kardeşim herkes en iyiyi ister. Şimdi kendi kız kardeşini düşün hayatta hiç zorluk çekmesin istersin, orta halli hatta durumu iyi bir mesleği olsun eşide öyle olsun geçinip gitsinler istersin. Fakat gönül herşeye konuyor eldeki imkanlarla mutlu olmaya çalışmak gerek. Memurluk tabiki güzel bir olay sabit maaşın 3 bin yatacağı gün belli tatilin belli vsvs fakat birde gerçek hayatlar var orta halli (2 bin) izin almak sorun olan bir işyeri. Sonuç olarak herkes 5 üstünden 5 puanlık mutluluk arar ama en yüksek bulduğuna razı olur.

• Hocam aklıma geldi bunları yazmak hatta dedim düşünmüyorum benim işim bu ben buyum diye ne bileiym 32 yaşındayım kızda hoşuma gidince neden ciddi bişeyler olmasın dedim aslında kötü bişey demedi ama para hiç önemli değil kuru ekmek yeirm diyen bi kız asgari ücreti kabul ederim demek istiyor bende biliyorum soğan ekmek mecazi anlamda ama ben asgari ücreti bile kabul ederim demek istedi akşam pat diye memurluğu düşünmüyonmu dedi.

Abi anlamıyorum bu kadınlar hiçmi değişmez yada banamı denk gelmez 34 yaşındasın 4 yıl sonra belki çocugun bile çok zor olur kadınlar erkeklerden daha önce çökerler bu bilinen bişey halen memur arama nedir ya 20 yaşlarında kız dese hak veririm.

Orijinalden alıntı: OrQuN

Kardeşim herkes en iyiyi ister. Şimdi kendi kız kardeşini düşün hayatta hiç zorluk çekmesin istersin, orta halli hatta durumu iyi bir mesleği olsun eşide öyle olsun geçinip gitsinler istersin. Fakat gönül herşeye konuyor eldeki imkanlarla mutlu olmaya çalışmak gerek. Memurluk tabiki güzel bir olay sabit maaşın 3 bin yatacağı gün belli tatilin belli vsvs fakat birde gerçek hayatlar var orta halli (2 bin) izin almak sorun olan bir işyeri. Sonuç olarak herkes 5 üstünden 5 puanlık mutluluk arar ama en yüksek bulduğuna razı olur.

Kardeşim bunun iyiyle alakası yokki olay tamamen dürüst olmamak bana kuru soğan ekmek yeter diyen biri ben asgari ücretede razıyım demek istiyor diye düşünürüm ve o konuyuda o açtı benim kız kardeşim olsa sana namusuyla şerefiyle sahip çıkacak adamla evlen derim memurluk herşeye yetse hiç bi memur boşanmaz ama işin ilginci boşanan kesimde hep memur kesim,arkadaşım 2 evlilik yaptı öğretmendi ikiside ve boşandı öğretmen maaşı belli tatili belli.

Aynı evde yaşamak çok farklı memurum diyelim belki evin içinde pis bi adamım afedersiniz ama belki geyire geyire geziyorum evin içinde bi gün bile karım ile ilgilenmiyorum yani herşeyin düşünülmesi lazım çok şükür evim arabam var sadece memur değilim bumu yani olay kpss de matematikten 30 net yapamayn adamın evlenme hakkı yokmu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.