Şimdi Ara

# QJ.net 7 tane MGS4 hikaye meyilini önceden bildiriyor #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  # QJ.net 7 tane MGS4 hikaye meyilini önceden bildiriyor #

QJ.net' e göre 7 (8) Tane Hikaye meyili

Tamam, Hideo Kojima, Son "Game Developers Conference" ta Sony PlayStation® 3 için çıkaracağı büyük Metal Gear Solid 4 : Guns of The Patriots oyunu hakkında hiçbirşey söylemeyip veya göstermediğinde bizi hayal kırıklığına uğrattı. Yine de bu bizim eğlenemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Saygı duyulan serinin satış noktalarında biride sürükleyici hikaye döngüsü, ve biz de [ben yokum orada ] bunun üzerine ikamet etmeye karar verdik.

MGS hikayesinin anlatılması verilen bilgiyi analiz ettiğinizde bile zor, Kojima ve şirket sizi şaşkına çevirmenin yollarını halen arıyorlar. Mantığı camdan dışarı atıyoruz (ehe), şimdi bizim (Qj.net) gördüğümüz tamamen yüzeysel ve analiz edilmemiş 7 MGS4 hikaye meyili. :

• Vamp orada bir yerlerde - (belirtmek isterimki "SENİ BU SEFER ÖLDÜRECEĞİM UCUBE") Bu akılsızca. O halen yaşıyor. Herkes bunu biliyor ve biseksüel vampir PlayStation® 3' te bulunacak. Sadece bir oyunda bulunulması için çok havalı [Amcam sevdi herhalde Vamp' ı]

• Meryl bize yine dert açacak - MGS2' de Emma' ya yaptığımız ve MGS3' te EVA' ya yaptığımız gibi başka bir eşlik etme görevinin olacağının kokusunu alıyoruz. Bunlar hiç eğlenceli değildi, Big Shell' deki Sniper kullanma bölümü dışında.

• Raiden ölecek- (YEHUU) Olga' nın çocuğunun şimdi büyümüş, Snake' i öldürmek için Patriots tarafından eğitileceği [yani onlara göre biz oyundayken bizi öldürmeye gelecek] hakkında komik bir hissimiz var. Snake' in bunu yapacak kalbi yok, o zaman Raiden kendisini öldürmek için bir yol bulacak [Cyborg Ninja ?], Olga' nın çocuğu işlem içerisinde. MGS2' yi oynamayanlar için bir bilgi ; Raiden ve Olga' nın çocuğu vücutlarında aynı nanomachine' leri taşıyor. Şöyle bir yolla bağlılar: Eğer Raiden ölürse, Gurlukuvich çocuğuda ölür, çünkü onun nanoları onu öldürür. Ya bu yolla ya da Liquid Ocelot bir yerde görünür ve 2' sinide soğuk bir şekilde vurabilir.

• Snake, sonunda bir Metal Gear' a pilot olacak - Tamam, Bunu buraya itiyoruz, ve bunu geri çekecek birşeyimiz yok. Halen, sonunda, STINGER' la[Bir bazuka diyelim] donanmış askerle savaşırken bu garip şeyleri nasıl kullanacağımızı öğrenmek eğlenceli gözüküyor.

• Ocelot, vücudunun kontrolünü tekrar eline alacak - Kurnaz Rus kovboy' a benzer CIA Ajanlığından Patriot' a dönen yardakçı, MGS2' de Liquid' in kolunu kendine eklettiğinde, Liquid Snake tarafından ele geçirilmişti (halen ele geçirdimi gerçirmedi mi belli değil), ama böyle ortadan kaybolması için çok kurnaz olduğunu düşünüyoruz. Biz, onun Liquid' le oynayacağını ve sonunda kontrolü alarak Snake' le giden anlaşmazlığı elde edeceğini söylüyoruz.

• Otacon, Patriots için çalışıyor - Evet, bu pis, anne-aşığı (şşş... üvey annesi ile bir ilişkisi vardı) Hal Emmerich' in her tarafına "hain" yazıldı. Muhtemelen, Snake' i kaz kovalayışlarına yanlış yönlendiriyor ve tüm bu yıllar boyunca odasında yanlızken gülüyordur.

[OTACON' UN NOTU : Hele bir öyle çıksın, nick' imi değiştirme talebine girebilirim]

• Snake bir klona sahip - Bütün ortalığa sızdırdığı kanı sayesinde Patriots, muhtemeln Snake' i klonlayıp beynini Big Boss' un ki ile değşitirdi [beyin ölümü gerçekleştiyse ne halta yarayacak ?] Bu yolla, tamamen genç bir Big Boss' a sahip olacağız o zaman yeni MGS oyunlarında yeni yıldız o olabilir çünkü Konami, Raiden' ın şovu 2. kez kaldıramayacağını [YÖNETİM İSTİFA!] biliyor.

(Editor' ün notu: 7. de duracağımızı düşünmediniz, değil mi ? :)

• Patriots' un Tanımı! - Oluşturulan bazı teoriler The Patriots' un bir bilgisayar programı ile ilgili. Biz bu doğru değil diyoruz. MGS2' nin sonunda tartışılan S3 Simulasyonunu hatırlayın? Solid Snake Simulasyonu için durmadı. Serbest davranmasını yumuşatma ve anlatım özgürlüğü için bir program idi. Patriots, internet' in belirmesi ile tehdit edildiler ve herşeyi sansürlemek istediler, ancak o zaman gücün içinde kalabilirlerdi.

Kaynak ;

http://www.qj.net/The-QuickJump-QuickList-Seven-MGS4-plot-twists-we-see-coming/pg/49/aid/89605

• Aksam aksam boyle haberler verme beah..
  • Ne güzel işte kahve gibi haberler yani değil mi ?
  • Ellerine saglık dostum süper olmus

Snake bir klona sahip - Bütün ortalığa sızdırdığı kanı sayesinde Patriots, muhtemeln Snake' i klonlayıp beynini Big Boss' un ki ile değşitirdi [beyin ölümü gerçekleştiyse ne halta yarayacak ?] Bu yolla, tamamen genç bir Big Boss' a sahip olacağız o zaman yeni MGS oyunlarında yeni yıldız o olabilir çünkü Konami, Raiden' ın şovu 2. kez kaldıramayacağını [YÖNETİM İSTİFA!] biliyor.

Raiden zaten Cyborg Ninja olmus Kojima'da büyük olasılıkla Mgs 5 oyununu yaparsa ana karakter olarak Raiden'ı kullanmaz hatta büyük olasılıkla Raiden Mgs 4 sonunda can vericektir yalnız Raiden hakaten acaip karizma olmus.Raiden Snake'i korumak icin dondugunu zaten My turn protect you cümlesinden anlıyoruz ve büyük olasılıkla bu ugurda canını vericek boylece Raiden'da Grey Fox'un kaderini paylasıcak(Grey Fox hernekadar ilk baslarda Snake'i oldurmek istesede onun icin canını vermisti)

Ocelot, vücudunun kontrolünü tekrar eline alacak - Kurnaz Rus kovboy' a benzer CIA Ajanlığından Patriot' a dönen yardakçı, MGS2' de Liquid' in kolunu kendine eklettiğinde, Liquid Snake tarafından ele geçirilmişti (halen ele geçirdimi gerçirmedi mi belli değil), ama böyle ortadan kaybolması için çok kurnaz olduğunu düşünüyoruz. Biz, onun Liquid' le oynayacağını ve sonunda kontrolü alarak Snake' le giden anlaşmazlığı elde edeceğini söylüyoruz.

Boyle bir durum olucagını sanmıyorum bence Mgs 4 Liquid ve Snake'in son savası olucak hatta insallah Liquid sadece zihni degil bu sefer bedenide iyice ele gecirir ve Liquid Snake fiziksel olarakta bu oyunda karsımıza cıkar. Mgs serisinde en sevdigim karakter Liquid Snake ve oldugunde lanet olsun demistim daha dogrusu oldurdugumuzde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 5 Mayıs 2007; 12:50:58 >

• Off ya çıksın artık şu oyun dayanamıyom
  • Of be Çağrı, eline sağlık. Yapma şöyle ama. Yeni haberleri verip durma foruma, hani projemiz için... öhm. Küçük bir spoiler verdim.

Teorilere gelelim. BigBoss (ben?) 'un beyin nakli olayı çok saçma geldi bana. Aman diyeyim öyle olmasın. Bence o çocuk Eva ile Bigboss'un yasak elması. Benim görüşüm o yönde. Unutmayın ki MGS3'ün sonunda Eva ile Bigboss işi pişiriyordu.

Otacon patriots için çalışıyorsa hakikaten dumur olurum. Otacon'u da çok seviyordum, Snake'in yegane yoldaşıdır. MGS2'de Emma'nın ölümünden sonra Snake ile Otacon'un tokalaşışını, Raiden 'ı da yanlarına alarak yürüdükleri o süper cutscene'i unutamadım asla. Resmen dumur oluruz bu doğru ise.

Vamp ölmemişti zaten bunu biliyoruz. MGS2'nin sonunda arka planda beliriyordu, dikkatli oyuncunun gözünden kaçar mı?

Raiden da ölecek bu doğru bence. Ölüp cyborg ninja olacak, yani sonu Gray Fox ile aynı olacak bence. Peki Raiden ölünce Olga'nın bebeğine ne olacak? Merakla bekliyoruz.

Bu belki en garip teori olacak ama bence Patriots denilen grup insan değil. Organik bir oluşumda olduklarını sanmıyorum ben, çünkü hatırlıyorsunuz ki MGS2'nin sonunda listedeki isimlerin çok uzun zaman önce öldüğü haberini alıyorduk. Peki kim bunlar? Campbell AI raiden'a neler saçmalıyordu? Bizim bir formumuz yok diyen ve insan ırkından daha üstün olduklarını söyleyen bu ''şeyler'' nedir? Bunun cevabını da son oyunda alacağımızı düşünüyorum.

Dolayısıyla oyun hakkındaki merakımız maksimum maksimum, Splinter Cell PS3'e gelmeyecekmiş, Sam'e aşkımız minimum minimum diyor ve aranızdan ayrılıyorum müsadenizle.

( Not: O şarkıdan nefret ediyorum. )

• valla şu oyun çıksada oynasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

valla şu oyun çıksada oynasak.

Değil mi ya Rebel usta, çıksa da bir devir kapansa yeni bir devir açılsa.
    Bu arada o çıkana kadar biz ne yapıyoruz, seriyi sırasıyla,
    1-MGS3

2-MGS1

3-MGS2

tekrar tekrar oynayıp tüm meseleye hakim olup
    mevzuya da vakıf oluyoruz.
  • Sam Fischer damda tarzancılık oynamaya devam etsin , zaten ben kimsenin SC5 için PS3 alacağını zannetmiyorum
  • Güzel teoriler ama tek tek ele alırsak;

*Vamp bence Liquid-Ocelot'un peşinde intikam için gezen bir avcı olacak.Çnkü hatırlarsanız Fortune'u öldüren Ocelot ve Fortune'un babasını öldürende Ocelot.Fortune ve Vamp'ın arasında da aşka benzer bir durum olduğuna göre Vamp dolaylı yoldan Snake'in yanında

*Meryl dert açmaktan çok bize yardımı dokunan bir karakter olacak bnce.Çnkü Koskoca yeni nesil Fox-Hound'ta eski çömez haliyle gezen bir Meryl komik kaçar.Hatta bakarsınız 5. oyun Metal Gear Meryl olur

*Raiden bencede ölecek.Yaşamasının bir gereği yok.Her ne kadar MGS4'le gözüme girdiyse kerata yinede öyle "Snake seni koruma sırası bende" gibi koskoca Snake'e bebek bakıcılığı havalarına girmesi beni ziyadesiyle sıktı.Ama Gekkou ları güzel kesiyor.Büyük bi ihtimal asıl MGS prototipinin altında kalacak zavallı

*Snake'in MGS kullanmasıda güzel olur aslında.Fakat ben yinede Snake'i ağzında sigarası kontrol mekanizmasının önünde Gekkou kullanırken düşünmek istemiorum O elinde Stinger No I can't do it diye bağırırken karizma

*Ocelot-Liquid arasında vücut savaşı bence genelde Liquid'in lehine olacak.Trailer'dan bunu görüyoruz.Ama Patriots'un Liquid'in bu organizasyonunu kullanma amacıda olabilir.Hatta Outer Heaven'ın adı altında bir örgüt ile tüm Dünya'yı yönetmeye ant içmiş bir Patriots olayıyla karşılaşabiliriz.

*Otacon Patriots'un için çalışması mümkün.Çnkü Sniper Wolf ve Emma kayıplarından dolayı Snake-Raiden ikilisini suçlayıp ona göre bir ihanette bulunabilir.Sonuçta biri aşkı biri kardeşi.Ama bunları söylememe rağmen bu ihanet beni şok eder.Snake'te sendemi brütüs der herhalde

*Snake'in beyninin BigBoss'a transferi bence konuyu iyice saçmalaştırır.İnsanlar Liquid-Ocelot olayını komik bulurken böyle bir karışıklığa daha imza atacağını sanmıyorum Kojimanın.Diğer yandan Snake'in klonlanmasıda zor.Çünkü Snake'in trailer'ın sonunda dediği "Some bloodlines must come to an and"ile artık Les Enfant Terrible projesinin ömrünün sonu olduğunu düşünüyorum.

*Patriots'un bir yapay zeka olması ise bence saçma.Çnkü bu yapay zekayı prgramlayan illaki bir örgüt bir kişi olması lazım.MGS2'ye
    dayanarak en yakın ihtimal uzaylılar diyebiliriz.Ama inşallah böyle değildir.Bence son derece basit.Kojima kesin bişeyler düşünüyordur

• Kojima acıklamasında Liquid'in kolunun Ocelot'u ele gecirmesini komik buldugunu ama bunu bile 4.oyunda acıklayacagını soylemisti benimde en merak ettigim kısım bu.

Bastır ha gayret Liquid az kaldı cıkıcaksın
  • Arkadaşlar Ocelot olayının cevabını biliyorum. Spoiler içermektedir, isterseniz atlayınız.

Muhtemelen kol olayının açıklaması şu, Ocelot kimin oğlu? The Boss ile Sorrow'un oğlu değil mi? Sorrow neydi peki hatırlayınız, bir nevi şamandı. Ruhlar ile irtibata geçebiliyordu bildiğiniz gibi. Ocelot Sorrow'un olduğu için genetik olarak bu özelliğin Ocelot'da bulunması da mümkün. Yani Liquid ile irtibata geçebilmesinin nedeni bizzat babasının özel güçleri olmalı. Sanırım en mantıklı açıklama bu olur ki %90 sebebin bu olduğuna eminim.

Patriots konusunda ise teorim şu, Wisemen's Comitee listesindeki kişiler zamanında öldü. Sanırım 100 yıl önce ölmüşler gibi bir tabir kullanılıyordu. Şuanki patriots ise o kişilerin programladığı herhangi ''birşey'' olabilir. Colonel AI'ın garip konuşmalarını ancak buna bağlayabiliyorum. Yani ideolojik olarak Patriots'ın düşüncelerini yansıtsalar da genel olarak bir vücutları olmayabilir. Ama lütfen uzaylılar olmasın. Sanmıyorum ki Kojima bu kadar basit bir çözüme gitsin. Şimdiye kadar tüm olayları ve karakterleri bir şekilde birbirine bağlayan deha beynin sınırları böylece tökezlemez bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: BigBoSs ®

Arkadaşlar Ocelot olayının cevabını biliyorum. Spoiler içermektedir, isterseniz atlayınız.

Muhtemelen kol olayının açıklaması şu, Ocelot kimin oğlu? The Boss ile Sorrow'un oğlu değil mi? Sorrow neydi peki hatırlayınız, bir nevi şamandı. Ruhlar ile irtibata geçebiliyordu bildiğiniz gibi. Ocelot Sorrow'un olduğu için genetik olarak bu özelliğin Ocelot'da bulunması da mümkün. Yani Liquid ile irtibata geçebilmesinin nedeni bizzat babasının özel güçleri olmalı. Sanırım en mantıklı açıklama bu olur ki %90 sebebin bu olduğuna eminim.

Patriots konusunda ise teorim şu, Wisemen's Comitee listesindeki kişiler zamanında öldü. Sanırım 100 yıl önce ölmüşler gibi bir tabir kullanılıyordu. Şuanki patriots ise o kişilerin programladığı herhangi ''birşey'' olabilir. Colonel AI'ın garip konuşmalarını ancak buna bağlayabiliyorum. Yani ideolojik olarak Patriots'ın düşüncelerini yansıtsalar da genel olarak bir vücutları olmayabilir. Ama lütfen uzaylılar olmasın. Sanmıyorum ki Kojima bu kadar basit bir çözüme gitsin. Şimdiye kadar tüm olayları ve karakterleri bir şekilde birbirine bağlayan deha beynin sınırları böylece tökezlemez bence.

Sen dediğim şeyi yapsana önce, buralarda millete laf yetiştirmeye çalışacağına

• Olm bu herşeyden önemli, MGS bu.

Neyse yapıyorum şimdi. Kaynana kesildin başıma hayırlısı olsun bakalım.
  • quote:

Olm bu herşeyden önemli, MGS bu.

Bak hala konuşuyor... Başlamadın mı hala sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Olm bu herşeyden önemli, MGS bu.

Bak hala konuşuyor... Başlamadın mı hala sen?

Yüzgörümlük bekliyorum, tövbe tövbe

Attım bir iki rehber, zaten blog sayfasında kayıt tutma işini baştan düşünemediğime yanıyorum. O kadar şey boşa gitti, bulamıyorum şimdi

Konuya devam arkadaşlar... Ne diyorsunuz son dediklerim hakkında, yok mu yorumu olan?

• @Bigboss

Ocelot olayına açıklaman olası.Sorrow'un özellikleri genetik olarak geçebilir Ocelot'a.Ama Liquid'in kolununda mutlaka bir rolü war bence.

Patriot ların fikirleriyle oluşturulmuş bir yapay zeka fikrin ise bence zor.Çünkü 100 yıl önce böyle bir programlama yeteneği zor.Gerçi 1964 yılında da neler oldu ama yani yinede seninde dediğin gbi basit kalıyor.Arkasındaki neden şok etkisi yaratacak bişi olmalı.Yada Patriots'ın oyunun sonunda da gizli kalması yada sadece bir ideolojiden ibaret olması ve bunu birilerinin kullanması olabilir.Gerçi bu da şok edici değil ama idare edin
  • ya bence bu kadar kafa yormayın mgs 4 e oyunun tadı kaçacak
  • Hocam 1964 demişsin de hover eden cihazları hatırlıyorsun değil mi, hani şu ormanlıkta rastladığımız ve ışığından kaçmaya çalıştığımız?

Patriots teorim doğru olmayabilir. Ama Colonel'ın o denli saçmalaması beni Patriots'ın şu anki formunun (ilk başlarda bir grup insan olabilir) organik birşeyden öte olduğunu düşündürüyor. İnsan olduklarını düşünürsek bile Snake ile işbirliği yapacaklarını düşünüyorum ben bu sefer Liquid'i alt edebilmek için.
  • Suan baska birsey konusuluyor ama cok sevdigim ve defalarca izlemekten sıkılmadıgım bu videoyu sizlerle paylasmak istedim belki sizlerde izlemissinizdir ama yinede koyim dedim.Paylasmak can yakmaz umarım yanılmıyorumdur

İyinin ve kotunun bitmeyen savası TıklayıN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.