Şimdi Ara

QCK ve QCK+ ARasındaki Fark Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta, bir de bana G502 ile güzel gidecek bir mousepad önerisi lazım. Her markadan modelden tavsiyeye açığım genelde soft yüzey kullanıyorum.

• Boyut farkı var aralarında. NaVi Edition qcK+ kullaniyorum memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qck+ tipinde kalınlığın daha fazla olması lazımdı yanılmıyorsam. 5-6 sene önce alıyorduk tabi, unutmuşuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqri

Qck+ tipinde kalınlığın daha fazla olması lazımdı yanılmıyorsam. 5-6 sene önce alıyorduk tabi, unutmuşuz.

Evet qck standart modelinde kalınlık 2 mm, qck+daysa 4 mm. müthiş bir fark yok ama fark ediyosun.
  • Mmousepad koyacak yerim max 27-28cm yüksekliğinde yani medium boy olarak geçenler oluyor. QCK+ bu boyutta yok sanırım sizin dediğinize göre? QCK mi alayım yoksa başka markadan mı bakayım soft yüzey? Bir de renkli alırsam mouse'un algılamasında sorun yaşar mıyım?
  • Ben hem razer mambada hem de tt esports black elementte cift renkli mousepadde sorun yasamadim. G502de hic yasamazsin. Ayrica qck = medium yani o senin koyabilecegin alanda. Lol gibi oyunlar oynuyorsan orta boylusunu almani tavsiye ederim.

• qck+ rahatsız etmez idealdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steelseries Quick al geç, heavy ya da değil. Ben heavy almıştım, zamanla bileğinin altında filan ezilmeler olacak. Bu durumda; et kalınlığı ne kadar fazla ise deforme olayı o kadar azalıyor. Mousepad'i renkli almak çılgınlık, siyah al direk. Renkli mousepad 1 sene sonra saçma sapan bir moda girecek aşınmadan dolayı, siyahta en azından bu daha az oluyor.

Ayrıca; Steelseries'in bez dokusu çok iyidir, ekstra bir not vericem, mousepad baktın çok kirlendi al bir güzel yıka, kurut. Tertemiz oluyor.
  • Diablo 3 ve Call of Duty oynuyorum cogunlukla diger oyunlar az bi zamanimi aliyor. SteelSeries QCK alirim siyah renkli bugun yada yarin tesekkur ederim yardimlariniz icin

• QCK Frost Blue aldim eve donuyorum. Elimle az yokladim siyahtan daha kaygandi yuzeyi bide mouse'un isikli G amblemiyle cok iyi duracagini dusundugumden bunu aldim. Yardimlar icin tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.