Şimdi Ara

Steelseries Rival 600 sizce doğru tercih mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
10.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, gece çılgınlığı yapıp, biraz araştırma ve vlog incelemelerinden sonra Steelseries rival 600 satın aldım. Şu an elimde A4 Tech Bloody V7 mevcut ama yaklaşık 2 senedir uzun süreli kullanımda bilek ağrısı yapmakta, istediğim randımanı alamadım. Ellerim büyük ve palm grip şeklinde kullanıyorum. Ya naptın kardeşim keşke bunu alsaydın dediğiniz bir mouse var mı, yoksa mutlu olur muyum? Teşekkürler. Genelde fps, tps oyunları oynuyorum. (R6 Siege, Titanfall 2, Pubg, Wolfenstein...)

Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • Merhaba ; seçiminiz gayet şahane Moralinizi bozan olursa aldanmayın , sadece zevk ve kişinin kendi konfor düzeni ile ilgili . Hayırlı uğurlu olsun

İyi forumlar.
  • Eline oturduysa ne iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende rival 700 ve rival 600 var ikisindende cok memnunum ancak rival 600 birazdaha ele daha yatkin ve daha iyi kablosu sanki ayni iphone kulakliklarindaki plastik mi desem cok yumusak Steelseries Rival 600 sizce doğru tercih mi?

Bu kısım büyük mouse almayı düşünenler için bakılabilecek diğer mouselar yorumu olsun :

Büyük mouselar grubunda beğendiğim ve şuanda kullandığım Zowie EC1-B mouse uda güzel bir mouse , her iki ele uygun olan FK1+ mouse da büyük ellere güzel uyum sağlıyor .

"Hayat mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: Galip olmak, mağlup olmak."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen arkadaşlar 1.5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum, denildiği gibi konforlu ve vuruş hissi vs. çok güzel.
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Zowie EC1-B az önce alıyordum coil whine yapıyor yazmış bir kaç kişi o yüzden vazgeçtim dedim o ne be mouse coil whine mi yapar diye.g402 var şu anda bi 3 senedir.

edit: ec1-a aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 12 Ağustos 2018; 19:21:15 >

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Ben de bu ürüne bakıyorum ama internette tutma yerleri kayma yapıyor vs yorumlar var.
    Uzun süre kullananlar ürünün son durumuna yönelik yorumlarını yapabilir mi ?

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kanka zowie ec2-a almanı tavsiye ederim.
    www.gameekstra.com
    Avago Sensör, Omron Switch, 3200 Dpi , Pc ve Mac Uyumlu BenQ Zowie Gaming Mouse İle FPS Oyunların Keyfini Çıkarın! Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
    https://www.gameekstra.com/urun/zowie-ec2-a-3200-dpi-gaming-mouse

• Rival600 LOD sensorunun calisma yuksekligi ne kadar ? Steelseries mousepad var engine3ten en yuksege ayarliyorum ama 1-2mm sonra kesiliyor nerdeyse yerden kaldirmamak gerek

Intel i5 13600kf // Asus z790-Plus Wifi // Zotac RTX 4070 Super // MSI MPG A750GF 80+ Gold // KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB // Arctic Liquid Freezer III // Cooler Master TD500 V2 // Corsair Vengeance 3200mhz 4x8GB // Steelseries Rival 600 // Aula F99 RGB
    Asus PG278Q G-sync
  • rival 600 yapışkanları sallanıyor mu acaba uzun kullanımda

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • Aynem son zamanlarda başıma gelmeye başladı.

• Piyasada ki en kaliteli sensörleri stell series kullanıyor , en son pişman olacağın mouse desem yalan olmaz.
    ASUS PRIME B350-PLUS // AMD Ryzen 5 1600// Zotac GeForce GTX 1070 AMP // CS 750M Gold // 2 x Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 // Samsung 750 EVO // WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB // Cooler Master: Silencio 650 Pure // AOC G2460PF Monitör //EWN-689N Kablosuz İnternet Adoptör
  • yeni rival 600 aldım ama tıklama hassasiyeti sert.
    kullanmaya devam etsem düzelir mi?

H y o r i n m a r u !
  • Mr light kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok. Piyadaki en iyi sensör 3360 varyansları, bunları da kullanan birçok firma var steelseries de bunlardan biri. Ayrıca 3988, 3989, 3310, 3330, hero ve mercury de iyi sensörler. Teknik olarak 3360 bunlardan daha iyi olsa da insanların %99.9'u için farketmeyecektir ki buna pro oyuncular da dahil. Tilt-slam'de spin yemeleri gibi 1-2 ufak problemleri var ama genel populasyonu etkileyen şeyler değil.
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    Malesef evet, rival 600'ün kronik sorunu bu. SS yeni sürümlerde kullanılan yapıştırıcıları değiştirdiğini iddaa ediyor, belki düzelmiş olabilir. Yine de çözümü kolay, cyanoacrylate içeren yapıştırıcılar işini görecektir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.