Şimdi Ara

Q6600 vs E8500 ama sadece oyun bazinda diil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya kafayi siyiricam haftalardir karar veremedim.Gorsel iletişim okuorm ve lightwave,cinema4d ve renderlarla cok haşir neşirim ama cod4 dende vazgeçeiyorum.Oyun için E diyolar dierleri için Q yu oneriliolar.Ben şimdi Q6600 almayi dusunuyorum.Yardimci olmanizi istediğim 2 konu var

1-Ekran karti zotac 9800 gtx amp dusnuorm sizce iyi bir ikili olurlarmi işlemciyle.
    2-Hem oyunumu yuksek fps le oynamak hemde birden fazla programi(photoshop,priemiere vs..) hizli kullanmak icin Q sağlikli bir seçimmi?

Cevaplarinizi bekliyorum.Teşekkürler.Saygilar

• quote:

Orjinalden alıntı: billyenza

Ya kafayi siyiricam haftalardir karar veremedim.Gorsel iletişim okuorm ve lightwave,cinema4d ve renderlarla cok haşir neşirim ama cod4 dende vazgeçeiyorum.Oyun için E diyolar dierleri için Q yu oneriliolar.Ben şimdi Q6600 almayi dusunuyorum.Yardimci olmanizi istediğim 2 konu var

1-Ekran karti zotac 9800 gtx amp dusnuorm sizce iyi bir ikili olurlarmi işlemciyle.
    2-Hem oyunumu yuksek fps le oynamak hemde birden fazla programi(photoshop,priemiere vs..) hizli kullanmak icin Q sağlikli bir seçimmi?

Cevaplarinizi bekliyorum.Teşekkürler.Saygilar

evet q serisi senin için uygun ama konu yanlış yerde sayılır.
  • slm bende gorsel ıletısım okuyorum

soyledıgın programlar ıcın 4cekırdeklı işlemci tabıkı cok daha faydalı olacaktır ozellıkle cınema4d ve after effect programında,ayrıca ekran kartını nvidia al mutlaka cunkı cuda yazılımı gelısırse bu programlarda extra verım alabılırsın nvidia kartlar ıle 4gb ram takarsanda makına ucar emın ol hıc bır oyunda sıkıntı cekmessın kı cod4 sıstemı cok kasan bı oyun degıl
  • Kusura bakmayin yeni üye oldum.Hiç farketmemişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

slm bende gorsel ıletısım okuyorum

soyledıgın programlar ıcın 4cekırdeklı işlemci tabıkı cok daha faydalı olacaktır ozellıkle cınema4d ve after effect programında,ayrıca ekran kartını nvidia al mutlaka cunkı cuda yazılımı gelısırse bu programlarda extra verım alabılırsın nvidia kartlar ıle 4gb ram takarsanda makına ucar emın ol hıc bır oyunda sıkıntı cekmessın kı cod4 sıstemı cok kasan bı oyun degıl

Arkadaşim içimi rahatlatin teşekkür ederm değerli yorumun için.Ben en iyisi Q alayim zaten Zotac 9800 gtx amp ile cod da sorun yaşayacağimi zanetmiorm işlemcim bu olsada.
  • işlemcini alınca oc cekmeyi unutma..yanına cpu fanı almayı düşünüyormusun?cevabın evet ise tt bigtyphoon 120 yi öneririm.
  • oc cekecem tabekide.Ya fan konusunda sikintm yok gibi.Aeropool 40 cm yandan fanli kasa var cok sessiz ayrica arkadada2 fan var.cpu fani şimdilik düşünmedim kullandktan sora olusacak sorunlara gore su sogutali yada senin onerdigin tarza dusunebilirm aa 40 cmlik fanm la arkadaki 2 taneyle fan sorunum yok gibi arkadasm tesekkurler ilgin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

işlemcini alınca oc cekmeyi unutma..yanına cpu fanı almayı düşünüyormusun?cevabın evet ise tt bigtyphoon 120 yi öneririm.

Arkadasim benim baska bi korkumda Q6600 ile 9800 gtx arasinda bi soruun yasanirmi uzerineydi ama senin sistemi gorunce içime su serpmiş oldun adete :)))
  • Sorunun cevabını da kendiniz vermişsiniz. Q6600 tabii ki de.
  • oyun için e8500 foruma bak millet q6600 satıp e8500 alıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

oyun için e8500 foruma bak millet q6600 satıp e8500 alıo

Evet ben o sorunu cok duyuyorum.Q alip satanlari ama ben sadece oyun oynamiorm ve bi oc ile ve 9800 gtx +amp lik ekran kartiyla oyunlarda sorun yasayacağimi zanetmiyorum.Yaşar miyim acaba ?? :( ((750W power supply tek ravli var))
  • yaa oyun oyun diyorumda.öle cok oyun oynamiorm acikcasi bi Cod4 oynarm bi crysis yenisini gelmesini beklerm baska ole oyun oynamam cod4 den başka.Çok oyun oynayan biri olsaydm dusunmeden E8500 alirdm ama sirf 1-2 oyun oynuorm diyede Q dan vazgeçmemeyi dusunuorm.. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billyenza -- 8 Eylül 2008; 18:40:11 >
  • quote:

soyledıgın programlar ıcın 4cekırdeklı işlemci tabıkı cok daha faydalı olacaktır ozellıkle cınema4d ve after effect programında,a

nesinde faydali olacakmis soylede bilelim yoksa 4 cekirdek destegi veren yazilim mi cikti haberimiz olmadan?
    windows ortaminda 4 cekirdekler su anda kullanissiz

quad in faydalarini gormeniz icin o yazilimin 4 cekirdek desteklemesi gerek yada macintoshlara bakiniz :)
  • öncelikle düşündüğünüz sistemi yazarmısınız?lcd kaç inch???eğer 17 inch falan sa size 8800gt bile yter cünkü 1-2 oyun

öncelikle 750w psu almanızı öneririm..q6600 alıp da oc cekmeyen cok nadir.

ve msn ini pm ile at yardımcı olurum sana seve seve.
  • ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

öncelikle düşündüğünüz sistemi yazarmısınız?lcd kaç inch???eğer 17 inch falan sa size 8800gt bile yter cünkü 1-2 oyun

öncelikle 750w psu almanızı öneririm..q6600 alıp da oc cekmeyen cok nadir.

ve msn ini pm ile at yardımcı olurum sana seve seve.

pm olarak attim msn.Ya arkadaslar bnm derdim su.Simd ben laptoptan oynadm bu oyunu cod4 vee 800 lerde 640 larda 125 sabit bile alamadan surundm.Oyun icin dusunmuyorum ,sonucta tasarim bolum cinema4d ler daa ole bi suru programla urascam ama su cod4 u 19 incte 1280 de 250 fps sabitlede oynamak istemiyor değilim o yusden ekran kartini kasiorm o kdr yoksa 8800 cok ovduler bana ama almisken bare en iyisini alim diorum.Paraya kiymişken.Sonucta bu ekran karti sadece oyun icin değil dier selerdede yardimi dokunur illaki.

• quote:

Orjinalden alıntı: billyenza

quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

oyun için e8500 foruma bak millet q6600 satıp e8500 alıo

Evet ben o sorunu cok duyuyorum.Q alip satanlari ama ben sadece oyun oynamiorm ve bi oc ile ve 9800 gtx +amp lik ekran kartiyla oyunlarda sorun yasayacağimi zanetmiyorum.Yaşar miyim acaba ?? :( ((750W power supply tek ravli var))

Yaşamazsınız zaten grafik düşkünü biri değilsiniz sanırım yeni oyunlarda ayarlardan kısıp performansı artırırsınız...

• Hocam grafiler arkadaşlarımın hepsi kafayı yedi forumlarda sonuç yine quad oldu grafik için quad ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

quote:

soyledıgın programlar ıcın 4cekırdeklı işlemci tabıkı cok daha faydalı olacaktır ozellıkle cınema4d ve after effect programında,a

nesinde faydali olacakmis soylede bilelim yoksa 4 cekirdek destegi veren yazilim mi cikti haberimiz olmadan?
    windows ortaminda 4 cekirdekler su anda kullanissiz

quad in faydalarini gormeniz icin o yazilimin 4 cekirdek desteklemesi gerek yada macintoshlara bakiniz :)

Testleri incelemini öneririm render konusunda q6600 daha iyi.
  • İnventustan alınma Q6600 var elimde, 1.5 yıl kadar daha garantisi var yanılmıyorsam, 200YTL fiyat. Düşünürsen haberleşelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.