Şimdi Ara

BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar bilgisayarım casper i7 2 gb ekran kartı 8 gb ram var ilk başlarda hiçbir oyunda kasmazdı ama sürekli ısınıp kapanma sorunu ortaya çıkınca tamire gönderdim tamirden geldiğinde ısınma sorunu kalktı ama nedense pes 2014 te bile kasıyor anlamadım ?

• daha detaylı yazınız.
    marka-veri hızı-slot tipi-işlemci saati v.s.

Ge Force Gtx 670 - 384bit GDDR5 - 800MHz - Nvıdıa - AGP gibi (salladım böyle bir kart yok)
  • Ya onlara nerden bakilacagini bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim Birde 16 yasindayim. pek fazla boirsey bilmiyorum
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    Googla SIW yazınız.
    (System Informatıon for Wındows) indiriniz.
    programın içinde herşeyi göreceksiniz.
  • COMINGSOON
  • kardeşim ekran kartın kötüdür. ve işletim sistemin

onları söylersen daha iyi olacak
  • Format falan attı mı tamirci? Belki yazılımda sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puente -- 13 Mayıs 2014; 0:37:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardima gerek kalmadi galiba
  • evet minecraftta fps testi yaptım arkadaşlar bazen 7 bazen 5 bazen 15 maks 20 oldu ama diğer leptobumda 3 gb ram 512 mb ekran kartı olmasına rağmen 55 fps aldı bencede yazılımda hata var
  • evet cpu z den bunları screen shot yaptım arkadaşlar yardım edermisiniz ?
     BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

evet cpu z den bunları screen shot yaptım arkadaşlar yardım edermisiniz ?
     BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR BİLGİSAYARDA 2 GB EKRAN KARTI VAR AMA HER OYUNDA KASIYOR

tahminimce ekran kartı driverı yüklenmemiş atinin sitesine gir indir...

• Ya indirdim indirmesine 500 mb lik sey indirdi kurdum ama gene boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ekran kartı driver yülü gözükmüyor ondan öyle
  • amd nin sitesinden akran kartı driver ı indir.
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    ekran kartın yüklü değil.yaşadığın performans düşüklüğü %99.9 yazılımsal

ilk olarak Windows 8 ile o laptoptan performans alamazsın Windows 8 bug dolu bir işletim sistemi
    sana Windows 8.1 update 1 kurmanı öneririm eğer ekran kartından tam anlamıyla yararlanmak niyetindeysen.

bios ve benzeri ayarlarla uğraşmadan direk formatlamak istersen sana ben basit bir yöntem önerisinde bulunayım. öncelikle NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 sayesinde sabit diskindeki bir bölüm üzerinden Windows kurlumu gerçekleştirebilirsin bu diğer yöntemlerden basittir çünkü biostan boot etmek için ayar gerektirmez.bunun için hardiskinin en az iki bölüm olması gerekir Yerel disk C: ve yerel disk D: varsa yazının devamını oku ve uygula

Download:https://www.dropbox.com/s/hr1b3eiwl2k6cqs/nt6 hdd yükleyici v3.1.4.exe

uygulanışı :
    1- yükleyeceğin windowsun iso dosyasını internetten indir
    2- Yerel disk D üzerinde yeni bir klasör oluştur D üzerindeki her veriyi bu klasöre at ki kalabalık yapmasın.
    3- bu iso dosyasını deamoon tools kullanarak aç.http://www.disk-tools.com/download/daemon
    4- içindeki verilerin tümünü seç (ctrl+A) ve kopyala. sonra bu verileri yerel disk D ye yapıştır
    5- indirmiş olduğun NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 dosyasını isoyu çıkardığın yere D diskine yapıştır
    6- NT6 HDD Yükleyiciyi sağ tıkla yönetici olarak çalıştır sonra 1 tuşuna bas ve yeniden başlat(reboot) yazan yazı kaç numaraysa o numaraya bas laptop yeniden başlayacak
    7- başlangıçta windows 8 ve nt6 hdd arasında seçim yapmanı isticek nt6 yı seç nt6yazan yazı gelicek ona tıkla
    8- sonrası basit ekranda ne yazıyorsa oku uygula.
    9- formatı tamamla sonra sürücü yüklemesine gel aşağıdaki anlattığım şekilde en güncel sürücüleri kurmalısın eğer en yüksek performansı istiyor isen

En güncel sürücülerin yüklenmesi :

1. Öncelikle Windows 8.1 update 1 işletim sistemini laptopunuza temiz bir format ile kurun.
    2. Kurulumu tamamlarken hızlı ayarları kullan seçeneği geldiğinde bu seçeneği seçmeyin
    3. Özel ayarları kullanı seçin ve Windows update ile beraber Windows sürücülerini otamatik olarak yükle seçeneklerini kapatın
    4. denetim masasını açın arama kutusuna windows update yazın. güncelleştirmeleri denetleyin.
    5. güncelleştirmeler den yalnızca intel sürücüsünü kurun. amd yada nvidiayı updateden kurmayın bu sürücüyü kendi ana sitesinden kurun.
    6. ekran kartının ana sitesinden modeline uygun olan en güncel sürücüyü indir

sonuç en güncel işletim sistemi ve sürücülerini sorunsuz şekilde çalıştırabileceksiniz kalan sürücüler için slim driver veya driver pack solution öneririm

bu kadar kolay gelsin... saygılarımla...

dip not : laptoptan en iyi performansı alabilmeniz için ben size Windows 8.1 Update 1 yüklemenizi öneriri Windows 8 den daha iyi ve kararlıdır.

Windows 8.1 Update 1 iso : bu linkten indirmeni tavsiye ederim hem hızlı iner hem güvenli :

https://mega.co.nz/#!w8dwgQjC!QYjKtO0Mp_ZWrUcMIM6CpI2cG5oeOeJSZBjp9VvjCZQ

rar şifresi : cibril

• Herkese tesekkur ederim ekran kartinin en guncel driverini bulup indirdim sorun gecti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverları güncellemeni tavsiye ederiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.