Beyler benım sımdıkı ıslemcım amd 8120 vb vb. fakat dayanamıyorum artık. Bana 2. el olur farketmez q6600 alıp onu oc yapmak ıstıyorum. Eskı ıslemcımı cok ozledım. Amd ıle olmuyor. Yardımlarınızı beklıyorum.
Not: Q6600 hala eskımedı eskımeyecek... Ve şunu soylıyeyım ucuz oyun bılgısayarı ısteyenler için en fiyatlısı ve performanslısı bu. Satın almak isteyenler için:http://www.sahibinden.com/arama?category=0&query_text=q6600&sorting=price_asc Q6600 kullananlar lütfen işlemci ile ilgili yorumlarınızı eksın etmeyın 150 tl'ye boyle işlemci bulmak zor!!! LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN.
İşlemcinin oyun videoları:
Hele bu adaminki felaket...
exotic.
kullanıcısına yanıt
tüm testlerde çok önde olan bir işlemcinin neyini beğenmedin. durumun psikolojik olabilir mi?
Senin 8120 bu işlemciden daha iyi değil mi? Ne gerek var boşa değiştirmene.
bende q8300 var memnundum taki ekran kartımı satana kadar ama onun dışında seviyorum işlemcimi
Evet biraz psikolojik anlayamadim kndimi islemci eskidir kabul ediyorumda hala cok hizli hocam. Cunku q6600 u yaptigim zaman amd yi kardesime vericem. Ben q6600 ile amd nin hizina yetisicem :)
E7500 kullanıyorum çoğu o.c. li i7 lere oran la hala tek çekirdek performansı onlardan yüksek :) q6600 bir oyun efsanesi ama 2çekirdekli olmasına rağmen her oyunu ultrada bnde açabiliyorum crysis3 hariç ve msaa kapalı :)
Su oldu bende. Pcyi ilk aldigimda icinde 8120 ile berabrr nvida 9500 vardi. Bf3 actim oyle bir kastiki q6600 den bi farki olmadgni anladim. Gittim ekran karti aldm oyle duzeldi. Ayni oyunu q6600 le acsaydim gene ayni fps yi vericek. Ne gerek var amdye diyor insan kendi kendine :)
Evet biraz psikolojik anlayamadim kndimi islemci eskidir kabul ediyorumda hala cok hizli hocam. Cunku q6600 u yaptigim zaman amd yi kardesime vericem. Ben q6600 ile amd nin hizina yetisicem :)