Şimdi Ara

PUSAT'ı kim bitirdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizinin reytingleri gayet iyiydi. Ama dün akşam son bölümü yayınlandı. Nedeni ise...

Dizini yayınlandığı cuma günleri tüm günde ilk üç ve ikinci sıraya girmesine rağmen final yapması kafaları karıştırdı. Yapımcı Osman Sınav dizinin yayından kaldırılması ile ilgili olarak, "Pusat'ı kalite olarak kendini aşamadığını düşündüğümüz için bitirdik." dedi.

Sınav 26 Nisan 2005'te de benzer bir gerekçe ile Kanal D'de yayınlanan 'Kapıları Açmak'ı yayından çekmişti.

İlk ona girmenin bile başarı sayıldığı reyting sıralamasında Osman Sınav'ın bu tutumu sektörde kaliteli projelerin artacağı yorumlarının yapılmasına neden oldu. 13. bölümde ekrana veda eden Pusat'ta Sivas'tan çıkıp şampiyonluklara uzanacak bir boksörün hayatı anlatılıyordu.

Dizide Abdulkadir Ceylan Ede'nin yönettiği dizide, Haluk Piyes (Pusat), Yasemin Balık (Hediye) ve Esin Civangil (Nergis) rol alıyordu.

kaynak:internethaber.com

PUSAT'ı kim bitirdi?

• Birkaç bölümüne bakayım dedim zevk alamadım.Kaldırdıkları iyi oldu Osman Sınav'dan daha kaliteli diziler bekliyorum.
  • Ben sürekli olmasada bakıyordum.En güzel bölümler gelirken kaldırılması kötü oldu.
  • ben bitirdim
  • kalitesiz bir dizi oldugu ortadaydi Osman Sinav a yakismamisti
  • ne ilk üç ilk ikisi ilk 15 e giremiyodu reytinglerde
  • ya Osmana dedik daha önce al diye ama yok abi hemen olmaz umutluyum ben bu film tutcak dedi bende iyi sana biç bölüm müsade filan yinede ben yapacağımı yaptım 4 bölüm daha izim verdim...En sonunda osmanı arayıp kaldır şunu dedim ve pusat bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 16 Aralık 2007; 11:17:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ask Acisi
  • Bencede güzel bir dizi değildir.Dizi familyasından bir üye eksilmiş oldu
  • Yalan haber.. Ben izlemiyorum diye kaldırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 15 Aralık 2007; 12:18:39 >
  • Dizi sindirella,kül kedisi,veya sevda filmleri formatında gidiodu
    ilk bölümünde iidi sonradan
  • Bu kafes dovüşleriyle bir alakası olabilirmi?
  • quote:

Bu kafes dovüşleriyle bir alakası olabilirmi?

O Smack Down da falan olmuyor muydu ya?(Ben izlemiyordum PUSAT i)
  • Darısı diğer gereksiz dizilerin başına
  • Bence güzel diziydi. Reytinglerde İlk 2'de bu dizi. Fazla uzatmaları ancak turnuvayı göstererek olurdu; ama bence PARS NARKOTERÖR dizisi için bunu bitirdiler. Şahsen ailecek izlediğimiz , diğer birbirinin kopyası dizilere benzemeyen harika bir yapımdı.
  • ya bu osman sinav a yakışmamış falan lafları ne allah asşkına osman sınav ne yapmışkı ona yakışmıyomuş.Bence tam osman sınav kalitesinde(kalitesizliğinde) bir dizi kaldırılması iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: director

ya bu osman sinav a yakışmamış falan lafları ne allah asşkına osman sınav ne yapmışkı ona yakışmıyomuş.Bence tam osman sınav kalitesinde(kalitesizliğinde) bir dizi kaldırılması iyi oldu

aslında bencede oyuncular açıkçası çok kötüydü ya'ni dizide eksikler vardı izlerken çok basit olduğu belliydi
  • Zaten Tüm Türk dizileri Aşk üzerine kurulu değil mi? Dizilerin çoğu aynı formatta gidiyor ve hepsi çoook saçma
  • Çok saçmalamaya başlamıştı dizi roller felan çok yapmacıktı ama izliyordum. Bitmesinde üzüldüm cuma günleri pusat ı izliyordum başka dizide yok cuma günü .
  • Pusatın ilk bölümünü izledim gerisini izlemedim
    neden bitirdikleri belli o dizide Aydın doğan anlatılıyordu Aydın Doğan istedi ve bitti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.