senin gibi düşünenin aksi de oldukca fazlaki bugün osman sınav marka durumda
marka mı gerçekten
bunu bilebilmen için sinemayla ilgin olması lazım
bence senin de sinemayı bildiğini zannetmemen lazım
PemPe Dziye Dönüştü konuşma ve görütü berbat Acı Hayatttan sonra Yakısmadı osman sınava
quote:
Orjinalden alıntı: director
quote:
Orjinalden alıntı: YaK ®
quote:
quote:
senin gibi düşünenin aksi de oldukca fazlaki bugün osman sınav marka durumda
marka mı gerçekten
bunu bilebilmen için sinemayla ilgin olması lazım
bence senin de sinemayı bildiğini zannetmemen lazım
ya bide şimdi senle tartşıyım mı? Burdaki çoğu kişi osman sınavı tanıyıp onla ilgili yorum yapıyorsa markalaşmış demektir. ayrıca kendim yönetmenim
@Yak o zman uzatmanın bi anlamı yok ben sevmiyorum ve marka olmadığını düşünüyorum.sen de tam tersini.bu arada ben de yönetmen adayıyım iletşim fakültesi öğrencisiyim sinema bölümü
quote:
@Yak o zman uzatmanın bi anlamı yok ben sevmiyorum ve marka olmadığını düşünüyorum.sen de tam tersini.bu arada ben de yönetmen adayıyım iletşim fakültesi öğrencisiyim sinema bölümü
tahmin etmiştim
kısa filmin varmı hiç ?
quote:
quote:
tahmin etmiştim
kısa filmin varmı hiç ?
yok daha çekicez yeniyiz daha
hangi üniversite?
selçuk deme
quote:
hangi üniversite?
selçuk deme
demem marmara üni. ama adı büyük eğitimi b.ktan
mehtap tv nin yarışması var. biliyorsundur. orda marmara üniv. öğrencilerinden gelen çok film izledim.
quote:
mehtap tv nin yarışması var. biliyorsundur. orda marmara üniv. öğrencilerinden gelen çok film izledim.
yok valla bilmiyodum yarışma olduğunu bizde yapıcaz işte bişeyler bakalım ne olucak
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme