Şimdi Ara

Puan Kaybı Felan Umrumda Değil Burak'A HAKSIZLIK YAPILIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şu adamı izlemeye doyamıyorum arkadaş....

Şimdi maç bitti sakin sakin konuşalım lütfen mantıklı yorumlar yapalım ''Hoca Terimdir kimi isterse oynatır''cılar başka konuya lütfen !!!

Burak'ı 11 e almamana saygı duyuyoruz hoca sensin....fakat maçın II. yarısı başlamış Bursa akın akın gelmeye başlamış ve kaleci muslera yıldız oluyor maçta ve bursa GS nin üzerine geliyor.Sen de Elmander ilerde bitmiş umut kaçamıyor yorulmuş artık....üstelik bursa rüzgara karşı oynuyor II. yarı rüzgarı da arkana almışsın....Tam da Burak ın 33 golle kral olduğu yılki sistem ve maçın artık geleceği bir sistem meydana gelmiş hala oyuna almıyorsun ????

Bursanın bastırdığı anlarda hemen elmander ve umut çıkacak orta sahaya bir adam daha alacaksın ve ilerde BURak'ı tek forvet oynatıp 3 puanı belkide fark atarak alıp geleceksin bu kadar basit...Çünkü orta sahada oyunu tuttuğun zaman bursa saldırıyorken Burak illa ki arkada boşluklar bulacak ve RÜZGAR ARKANDA SERT ŞUT ÇEKEN SAHAYI PARSELLEYEN VE DEVAMLI SAHADAKİ BOŞLUKLARI KULLANAN BURAK 'I NASIL oyuna sürmezsin BÖYLE Bir tasarrufun lüksün yok senin???bURSA ÜZERİNE GELİRKEN DEFANS ARKASINA YUKARIDA VERDİĞİM LİNKTEKİ GOLLERİ HİÇ Mİ İZLEMEDİN HOCAM SEN ?????

Bu vijdansızlıktır Burak ı üzmek kesmek adamı yer bitirir senin hocalığını bitirir geleceğini bitirir hiçbir açıklaması olamaz.180 dk kenarda oturacak adam değil BURAK!!!!

Türkiye liginin ve Cl liginin gol kralını kesemezsin hocam sen...Senin Burak'ı kesme gibi bir hakkın yok o zaman adaletin seçimin varlığın tartışılır.Sen Burakı kesemezsin 180 dk boyunca....Çünkü bunu yapamazsın.

• burakı kesme gibi bi hakkı yokmuş
    al kesti işte ve halada türkiyenin en büyük takımlarındna birinde teknik direktör
    sen daha cok biliyorsun dimi
    cok bildigin için bu saate sen forum forum gezerek terimi kötülüyorsun terim ne yapıyor biliyormusun
    senin varlıgındna bile haberi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

burakı kesme gibi bi hakkı yokmuş
    al kesti işte ve halada türkiyenin en büyük takımlarındna birinde teknik direktör
    cok bildigin için bu saate sen forum forum gezerek terimi kötülüyorsun terim ne yapıyor biliyormusun

Yav he he.
  • Bir de şöyle düşünün şimdi sürekli Burak-Umut oynadıkça bu sefer Elmander yok olup gidiyor hem zaten taraftar da bir süre sonra "Neden Elmander oynamıyor yeaaa" havalarına giriyor bu sefer Elmander oynamaya başlıyor tam form tutuyor "Neden Burak oynamıyor yeaaa" diyenler çıkıyor. Durum zaten ortada, anlaması çok basit FT gerçekten adaletini konuşturuyor demek şu an.
  • BURAK ı kesiyorsun 11 de düşünmeyebilirsin ok tamam buna saygımız var Hoca sensin...

Fakat maç içinde takıma gol lazımken hala oyuna almıyorsun hocam hala almıyorsunnn...buna saygımız yok işte bunu yapamazsın böyle bir lüksün yok bu Burak yılmaz gibi bir değerin ruh dünyasına psikolojisine golcülüğüne vurulmuş bir darbedir....

Sana gol lazım puan maç gidiyor sen Türkiye Liginin ve Cl liginin Gol kralını oyuna almıyorsun BUNU BANA KİMSE AÇIKLAYAMAZZZZZZZZZZ ARKADAŞŞŞŞŞ BURAK YILMAZ CL NİN EN İYİ GOLCÜSÜ HOCA CL NİN EN İYİ HOCASI MI????BURAK YILMAZ FUTBOL OLARAK SENİN ÖBÜR TARAFINA GEÇMİŞ
  • Burak'ı izlemeye doyamayan bir taraftarı ilk kez görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN BURAK OLSAM DROGBA YOKKEN BİLE FORMA VERİLMİYORSA HEM DE MAÇ KAYBEDİYORKEN DROGBA GELDİKTEN SONRA BU TAKIMDA HİÇ YERİM YOK DERİM BEN!!!!!!!!!!!!

BAŞARILIYKEN GOL KRALIYKEN BU ŞEKİLDE HAKSIZ YERE KESİK YERSEM SHALKE MAÇINA ANTALYA MAÇINA OYNAYIP OYNAMAYACAĞIMI BİLMEDEN NASIL HAZIRLANAYIM ?

HAFTAYA LİG MAÇINDA OYNAYIP OYNAMAYACAĞIMI BİLMİYORUM ÜSTELİK ATIYORUM ATTIRIYORUM CL NİN EN İYİ OYUNCUSU SEÇİLMİŞİM TAM DA GÜDÜLENMEM ÖDÜLLENDİRİLMEM TAKDİR EDİLMEM GEREKİRKEN CEZALANDIRILIYORUM BİR DAHAKİ MAÇTA NEDEN GOL ATAYIM Kİ???????GOL ATMAK SUÇ BU TAKIMDA SANKİ BANA ÖYLE GELİYOR.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bir de şöyle düşünün şimdi sürekli Burak-Umut oynadıkça bu sefer Elmander yok olup gidiyor hem zaten taraftar da bir süre sonra "Neden Elmander oynamıyor yeaaa" havalarına giriyor bu sefer Elmander oynamaya başlıyor tam form tutuyor "Neden Burak oynamıyor yeaaa" diyenler çıkıyor. Durum zaten ortada, anlaması çok basit FT gerçekten adaletini konuşturuyor demek şu an.

Dogru ama Elmander artik bitti taraftar yazsin kafasina...

3 maç oynuyor sonra 3 maç sakat böyle olmaz ki, her zaman oynayabilecek oyuncuyu oynatacaksin ki forma girsin.
  • burak kıymete bindi nerdesin burak of
  • quote:

2012/2013 DH forumlarının en saçma mesajı ilan edilmeli şu mesajın. Bir defa daha kendin oku bakayım birşey anlayacak mısın. Adam tuttuğu takımını seviyor ve eleştiride bulunuyor. Buna hakkı yok mu yani. Terimin onun varlığından haberinin olup olmasının ne alakası var. Te allahım.

• 1.'si,
    maça o ikili forvetle başlayıp 2. yarıda yerlerine sneijder + burak oyuna sokmak mantıksız değil. bu konuda fatih hoca'nın skor olarak mutlaka önde olacağını düşünme yanlışına düştüğünü düşünüyorum. çünkü plan tutsa ve ikinci yarıda bu değişiklik olsa şu an fatih hoca muhteşem taktisyen olacaktı.

2.'si,
    ön iki forvet sneijder'in yedek olacağı kadroda mantıklı seçim olsa da orta sahayı oyuncu değişikliklerini düşünerek seçmemiş sanki fatih hoca. çünkü olumlu sonuç getirmeyen iki değişiklikle burak'ın veya bir başkasının oyuna girmesinin önü kesildi.

3.'sü,
    burak'ın arka planda bilmediğimiz bir kusuru olmuş ve buna tavır alınmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: legoragandi

quote:

2012/2013 DH forumlarının en saçma mesajı ilan edilmeli şu mesajın. Bir defa daha kendin oku bakayım birşey anlayacak mısın. Adam tuttuğu takımını seviyor ve eleştiride bulunuyor. Buna hakkı yok mu yani. Terimin onun varlığından haberinin olup olmasının ne alakası var. Te allahım.

cok da umrumda olurdu zaten en sacma mesaj secılmesı

burakı kesme gibi bir hakkın yok demiş terime bende kesti diyorum
    bide öneride bulunmuş şu linki izle diye
    sanarsınız futbol duayenleri

• Burak hakkında birkaç kelam da ben edeyim öyleyse.

Bu oyuncu hakkındaki düşüncem sabit çünkü zaten kendini belli eden bir oyuncu. İleride top tutma yönü çok çok zayıf, bire birde keza öyle. Kafa vuruşlarını, top indirişlerini de beğenmiyorum, bir forvet için olması gerekenden az. CL maçındaki kafa golünün linkini koymayın lütfen:) Son dokunuşu iyi, yani bitiricilik konusunda pek problemi yok; ama ben Burak'tan daha iyi forvetlerle iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum.

İyi forumlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legoragandi

quote:

cok da umrumda olurdu zaten en sacma mesaj secılmesı

burakı kesme gibi bir hakkın yok demiş terime bende kesti diyorum
    bide öneride bulunmuş şu linki izle diye
    sanarsınız futbol duayenleri

Yav he he.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

1.'si,
    maça o ikili forvetle başlayıp 2. yarıda yerlerine sneijder + burak oyuna sokmak mantıksız değil. bu konuda fatih hoca'nın skor olarak mutlaka önde olacağını düşünme yanlışına düştüğünü düşünüyorum. çünkü plan tutsa ve ikinci yarıda bu değişiklik olsa şu an fatih hoca muhteşem taktisyen olacaktı.

2.'si,
    ön iki forvet sneijder'in yedek olacağı kadroda mantıklı seçim olsa da orta sahayı oyuncu değişikliklerini düşünerek seçmemiş sanki fatih hoca. çünkü olumlu sonuç getirmeyen iki değişiklikle burak'ın veya bir başkasının oyuna girmesinin önü kesildi.

3.'sü,
    burak'ın arka planda bilmediğimiz bir kusuru olmuş ve buna tavır alınmış olabilir.

Hocam bursa saldırırken elmanderi oyundan çıkarıp defans arkasına ani sarkısn ve hızlı çıkayım diye aydın'ı aldı

Tam da yani yukarıdaki linkte yer alan BURAK YILMAZ golleri ve ortamı oluştu.Hoca aydını aldı

Aydın ın bu şekilde kaç golü var Burak ın 100 e yakın attığı bütün golleri bu şekilde

BUNUN asla mantıklı bir açıklaması yok 3. madde doğru gibime geliyor

Her gol attığında ligde ve cl de direk gelip sana sarılan adama bu yapılır mı???Bu adalet mi???

• son derece sakin ve mantıklı cevap veriyorum
    burak yüzünden geçen seneki zevk veren takım oyunu bitti.burak önüne top isteyen tek vuruşları iyi forvet.bunun dışında orta saha çizgisine koy 15 sanıye de karşı kaleye top süremez,pres yapamaz,adam geçemez elmanderin yarısı kadar futbol zekası yok.umut daha mı iyi hayır ama en azından çalışkan fiziği daha kuvvetli.

ayrıca burak ın her pozisyonda topu kendıne istemesi top başka birine verilince takım arkadaşlarının moralini bozması sinir ediyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

son derece sakin ve mantıklı cevap veriyorum
    burak yüzünden geçen seneki zevk veren takım oyunu bitti.burak önüne top isteyen tek vuruşları iyi forvet.bunun dışında orta saha çizgisine koy 15 sanıye de karşı kaleye top süremez,pres yapamaz,adam geçemez elmanderin yarısı kadar futbol zekası yok.umut daha mı iyi hayır ama en azından çalışkan fiziği daha kuvvetli.

ayrıca burak ın her pozisyonda topu kendıne istemesi top başka birine verilince takım arkadaşlarının moralini bozması sinir ediyor beni.

Laf söyledi Bal kabağı
    dinlesin asma yaprağı

Forum tarihinin en saçma ve boş mesajı ben susayım görüntüler konuşsun üstelik 15 sn top süremez dediğin adamın bütün golleri neredeyse orta sahadan ani çıkarak inanılmaz hızla dripling yaparak attığı goller sadece videoyu izle....

Burak türk sporunun bir değeridir gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden birisidir hala elmander bla bla bla...

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

son derece sakin ve mantıklı cevap veriyorum

Laf söyledi Bal kabağı
    dinlesin asma yaprağı

Forum tarihinin en saçma ve boş mesajı ben susayım görüntüler konuşsun üstelik 15 sn top süremez dediğin adamın bütün golleri neredeyse orta sahadan ani çıkarak inanılmaz hızla dripling yaparak attığı goller sadece videoyu izle....

Burak türk sporunun bir değeridir gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden birisidir hala elmander bla bla bla...

bak ben sana hakaret etmedim dalga geçilesi bir sürü fikrin olmasına rağmen dalga geçmedim senle.sen benim söylediğimi anlamadın sanırım
    burak topla dripling yapabilecek bir adam değil demek istedim.o kadar ki orta sahadan topu ver 15 sanıye de karşı kaleye gidemez diyorum ben yolda kendi kendine dengesini kaybedip düşer

• Hocam fikirlerine saygım var ama benım gözlemlediğim kadarıyla sende burak sevgisi çok üst seviyeye çıkmıs tam bu zıtlıktada amrabat nefreti perçinlenmiş . Şu an amrabat orta sahadan gol atsa sana yaranamaz , burak 6 pastan boş kaleye kacırsa savunacak pozizyondasın . Hepimiz bu takıma gönül vermiş insanlarız lütfen sevgi ve nefret arasındakı cizgiyi koruyalım , maçları oyunculara karsı önyargılı yada aşırı sempatizan olarak izlemeyelım . Bugun haklısın Fatih Terimin planı işlemi yani işler yolunda gitmedi ama olur böyle kazalar ... Bu durumlarda eleştirmek tabi hakkımız ama içimizdeki nefreti kusmadan .
  • Fatih Terim > GS futbolcuları.

Bunu bi aklına sok önce.
    O kimi seçerse onu izlemek zorundasın. Beğenirsin beğenmezsin o senin kararın ama inan FT'nin umrunda değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.