Şimdi Ara

... PUAN Alırsam Kendimi Banlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler, 24 mart YGS sinavinda 440 puan yaparsam, 1 haftaligina banliyo adalarina tatile cikiyorum.

Herkes kendini mutlu edecek puani ve o puani alinca yiyecegi bani yazsin. Ne demisler aci yoksa zafer de yok.

***Ban kotasında değişikliğe gidiyorum

400-420 arası 1 hafta
    420-440 arası 2 hafta
    440-500 arası 4 hafta

Sınav sonrası SS'ler ile birlikte olacağız. Umarım herkes ban yiyeceği puana ulaşır.

Sınavınız banlı olsun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 6 Mart 2013; 10:10:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Evet beyler, 24 mart YGS sinavinda 440 puan yaparsam, 1 haftaligina banliyo adalarina tatile cikiyorum.

Herkes kendini mutlu edecek puani ve o puani alinca yiyecegi bani yazsin. Ne demisler aci yoksa zafer de yok.

zafer istiyosan önce acı çekmelisin.. zaferden sonraki acı ahmaklık olur dostum :) sınavdan önce banla sonra 440 puan al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort245

quote:

Evet beyler, 24 mart YGS sinavinda 440 puan yaparsam, 1 haftaligina banliyo adalarina tatile cikiyorum.

zafer istiyosan önce acı çekmelisin.. zaferden sonraki acı ahmaklık olur dostum :) sınavdan önce banla sonra 440 puan al..

Guzel headshot yapmissin ama ben aciyi lys icin cekecegim dostum, bosuna degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 440 alırsam bende sınırsız çiziyorum o zaman.
  • 470 alirsam terk ediyorum buraları

• 400 alırsam sınırsız...
  • +400 kendimi keseceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ygs +450 alırsam sınırsız çizecem.

• Bu gidişle buralarda kimse kalmayacak.
  • Ygs'den 465 ve ustu alirsam kendimi 1 ay, LYS'den de 465 ve ustu alirsam kendimi sinirsiz banliyorum.

• ygsden ham 400 arti alorsam kendimi lysye kadar - lysden ham 380 + alorsam sonsuza kadar bnliyacagim....

• YGS 350 alırsam 1 ay.
  • ygs 450+ 1 ay ban
  • 440 alırsam sınırsız ban
  • +440 alırsam haziran'a kadar ban
  • ygs hedef 475+

yaparsam lys ye kadar yokum buralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChadSmith -- 1 Mart 2013; 17:13:26 >
  • Seneye liseli olacağım. SBS'den 480 üzeri alırsam eksikliğimi fark etmezsiniz.

• 410-420+ yaparsam lys ye kadar banlarım
  • 480+ yaparsam lysye kadar banlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: voldemort245

quote:

beyler ibret aldım ben kendimi şimdi banlıyorum dh çok vaktimi yiyor benim hadi ben kaçtım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.