Şimdi Ara

PTT kargo şişeyi kırmış,sigarayı çalmış ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım kıbrısdan gelen bi elemanla beraber 4 şişe içki 1 kartonda sigara gönderdi sağolsun.Neyse eleman bana afyondan ptt kargo ile gönderiyor bu şişeleri fakat bugün telefon geldi şişeniz kırık falan diye.Mesai bitince bastım gittim 1 şişe baileys paramparça durumda akıp sigaralarıda batırmış diğer şişeleride ortalık harap durumda yani.
    İşin vahim yanı utanmadan 1 karton sigara açılıp içindende 1 adet alınmış (artık nerde alındı bilmiyorum belki burda belki taşıma esnasında)

Tabi ortalığı yıktım amirlerine falan çıktım, müdürüde ordaki elemanlara fırça kaydı ama benim mağduriyetimi düşünen yok.1 şişe içki yada 1 tane sigara peşinde değilim zaten havadan gelen şeyler ama adamlar o kadar lakayt ki suçlusu kimse cezasını çeksin istiyorum.

Çıkarken tüm bu anlattıklarımı tutanak altına aldırdım.Peder beyin Ptt genel merkezinde hatırı sayılır tanıdıkları var durumu onlara intikal ettirsemmi? Başına daha önce benzer olay gelen arkadaşlar vardır illaki.Bu durumda en matıklı ne yapmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur -- 20 Ocak 2010; 18:11:35 >

• Bence işini peşini bırakma. Hadi kırılma gibi durumlar bi raddeye kadar hoş görülebilir de, karton açılıp içinden sigara alınmış. Yuh yani.
  • İşin peşini bırakma , parayı götür , hem akıllanmış olurlar ilerde böyle şeyler de yaşanmamış olur
  • bence de bırakma. şişenin kırılması hadi neyse. ama sigara alınması çok enteresan.
  • dh den birine olmuştu sanırım
    kargodaki kutuyu açıp içinden 1-2 kangal sucuğu almışlardı
  • İşin peşini elbette bırakmam ama önce nereye başvuracağımın kararını almam lazım
  • http://www.youtube.com/watch?v=YRwch8uZjC8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rec0VeRy -- 20 Ocak 2010; 18:20:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradan birinin de elmalarını yemişlerdi. İşin peşini bırakmayın. Sizi bürokrasi ile oyalayabilirler.
  • yapılması gereken ptt kargoyu kullanmamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

yapılması gereken ptt kargoyu kullanmamak

Kesinlikle tövbe bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

http://www.youtube.com/watch?v=YRwch8uZjC8

• quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Buradan birinin de elmalarını yemişlerdi. İşin peşini bırakmayın. Sizi bürokrasi ile oyalayabilirler.

Muahahahahah koptum ya
    elmalarını yemısler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.