Şimdi Ara

PTT'de çalışıyorum soruları alayım (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
58
Favori
393.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kötü niyetliye denk gelirsen bir bakıma öyle. Aslında bu kargodaki yasak bir boşluk. Düzenleme yapılması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip numarasını bana bir gönder kontrol edeyim ben.

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    :D :D haklisin bak iade olayi olabilir. tesekkurler

• Hocam alıcıya teslim edilmiş zaten. Kargodaki sorun nedir ?

• 01.12.2016 tarihi itibariyle PTT'deki görevimden ayrıldım ama sorularınızı yine sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

01.12.2016 tarihi itibariyle PTT'deki görevimden ayrıldım ama sorularınızı yine sorabilirsiniz.

neden ayrıldın işten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: escuroo

quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

01.12.2016 tarihi itibariyle PTT'deki görevimden ayrıldım ama sorularınızı yine sorabilirsiniz.

neden ayrıldın işten?

2 sene 8 gündür çalışıyordum ancak farklı bir kurumu kazandığım için bırakmak durumunda kaldım. Şu anlık kafa dinlemek istiyorum sadece. Çünkü PTT yordu beni.
    hayırlı olmuş..:) yaklaşık 0.5 1 kiloluk bir kutu göndercem çine ama öncesinde heryerini bantlayıp su geçirmez hale getircem şimdi bu yaklaşık ne tutar, ordakiler illa bakıcaz derlermi içini görmek için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 6 Aralık 2016; 15:53:11 >
  • Aliexpress standart shipping LP00060177309832 arkadaşlar su ürüne bakarmisiniz , sanki yalan oldu gibi, ayni gün verdiğim birçok urun geldi bu hala yerinde sayiyor

• hocam bu mesaj ile ilgile ne düşünüyorsunuz,doğrumudur ?
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122389750
  • merhaba hocam

ben bu aralar baya yüklü miktarda sipariş verdim.ptt şubesinde 1 haftadan fazla bekliyor.acaba yoğunlaktanmı yoksa belli miktarda olan ürünleri teslim etmiyolarmı.

bide kaç gün şubede kalıyor kargolar.geri göndermesinler bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

merhaba hocam

ben bu aralar baya yüklü miktarda sipariş verdim.ptt şubesinde 1 haftadan fazla bekliyor.acaba yoğunlaktanmı yoksa belli miktarda olan ürünleri teslim etmiyolarmı.

bide kaç gün şubede kalıyor kargolar.geri göndermesinler bide.

Selamlar ;

Yüklü miktarda ürün sipariş etmeniz önemli değil. Eğer şube üzerinde bekletiliyorsa kargonuzun adres ve isim ve soyisim barkodunda problem olmuş olabilir.
    Bekletilen şube size yakın bir şube midir yoksa İSTANBUL UKİM veya UPİM'den mi bahsediyorsunuz.
    150.YIL AYPİM Üsküdar' gitmiş kargom.
    Bir gün önce Pendik PDM idi, sonra Kadıköy PDM gitti şimdi Üsküdar'da.

Pakette muhtemelen ilçe bilgisi çıkmadı. 444 ü aradım hikaye... online temsilci sistem yok diyor. (Ne zaman sistem oldu ki )

Ne yapabilirim hocam gitmesin geri... Pakete bir KARTAL Ekliyecekler, zaten mahalle ve sokak bilgileri var pakette....

RU479664994CH
    yakın bir şube hocam ilçemizde.daha öncesinde 600 sipraiş sorunsuz gelmişti ilk defa oldu.gelmezse artık gider bakarım.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    gene ben yazıyım 250-400gr arası kutu 51tl küsür tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog44

Aliexpress standart shipping LP00060177309832 arkadaşlar su ürüne bakarmisiniz , sanki yalan oldu gibi, ayni gün verdiğim birçok urun geldi bu hala yerinde sayiyor

PTT'den şu RQ055706950MY takip numarasıyla takip edin. Malezya aktarmalı olduğundan geç geliyor ama geliyor merak etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Aliexpress standart shipping LP00060177309832 arkadaşlar su ürüne bakarmisiniz , sanki yalan oldu gibi, ayni gün verdiğim birçok urun geldi bu hala yerinde sayiyor

PTT'den şu RQ055706950MY takip numarasıyla takip edin. Malezya aktarmalı olduğundan geç geliyor ama geliyor merak etmeyin.

Hocam ptt takip nosuna nasıl ulaşıyorsunuz ?

benimde 34 gün önce çinden kargoya verilen S000004904231 nolu siparişim henüz ulaşmadı durumu nedir var mı öğrenmenin bir yolu ?
  • devlet suriyelilere ne kadar ödüyor? bildiğim kadarıyla ptt lerden de alıyorlarmış maaşlarını.

@Alisinasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

devlet suriyelilere ne kadar ödüyor? bildiğim kadarıyla ptt lerden de alıyorlarmış maaşlarını.

@Alisinasyon

PTT Suriyeli vatandaşlara 100 TL Para Kart veriyor. Bu 100 TL'yi sadece alışverişlerde kullanabilirler. Nakit olarak ATM üzerinden çekemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Hocam ptt takip nosuna nasıl ulaşıyorsunuz ?

benimde 34 gün önce çinden kargoya verilen S000004904231 nolu siparişim henüz ulaşmadı durumu nedir var mı öğrenmenin bir yolu ?

Bu siteden bakılıyor ama bu takip numarası için yeni bir takip numarası vermedi. L ile başlayanlarda R ile başlayan yeni bir takip no veriyordu. Gönderi 11 Aralık'ta Türkiye'ye gelmiş görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 15 Aralık 2016; 1:36:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.