TOKİ Tapu Olmadan..
Merhaba, 2019 haziranda eve giriş yaptık o zamandan beri borç ödeniyor, ama biz burdan çıkmak istiyoruz şehrin dışında olduğu için alışamadık. Şuan borcumuz 98 bin tl, Toki her yıl 1-2 kere borcunun hepsini ödeyen ya da en az %25'ini ödeyenlere %20 indirim yapıyor. Buradaki evlerin değeri 250 bin tl falan, biz borcumuzu kapatıp üstüne bize 110-120 bin lira veren birine evi satmak istiyoruz. Borç kapandıktan 1 ay içinde falan tapu geliyormuş. Sizce önden borcu ödeyecek, tapu geldikten sonra da devredeceğimiz bir müşteri bulabilir miyiz ? Biraz karışık olduysa kusura bakmayın.
Sizce sistemim ne kadar eder?
Merhaba, konuyu buraya açmam doğru mu yanlış mı bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın. Bilgisayarımı satıp daha güncel bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama fiyat olarak ne kadar eder bilemedim letgodaki ölücülerden korunmak için size sormak istedim.
Anakart: Foxconn 31MXP
İşlemci: İntel Xeon 5450
Ekran Kartı: GT 710 DDR3 2 GB 64 BİT (Yeni)
İşlemci Fanı: Snowman M200 (Yeni)
PSU: Aerocool 400W PSU (Yeni)
Kingston 120 GB SSD
2+2= + GB RAM.
Eski Kasaya Kule Tipi Soğutma
Merhaba, Xeon E5450 işlemcim icin Snowman M200 almayı düşünüyorum, lga 775 pinim var o uyuyor soğutucuya ama kasam baya eski bir kasa, kule tipi olduğu için acaba uyar mı diye sormak istedim. Kasamın içi bu şekilde.
HDMI Ekran Kartı VGA Monitör
Video sinyali yok uyku moduna geçiyo
Merhabalar, 256 mb baya dandik bir ekran kartım vardı r7 240 aldım ve taktım ama açılırken video sinyali yok uyku moduna geçiliyor hatası aldım, internetten baktım çözünürlüğü düşürüp tekrar denedim ve açıldı bilgisayar, ama driver güncellerken tekrar aynı hatayı aldım ve düzelmiyor. Eski ekran kartını takınca açılıyor ama r7 240'ı takınca aynı hatayı alıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Makao Patakasının Türk Lirasından Değerli Olması
Düşük Bütçeli Ekran Kartı
|
Sadece Ekran Kartını Değiştirsem?
|
Yatırdığım Parayı 1 Yıl Çekememek
Yatırdığım Parayı 1 Yıl Çekememek
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 360
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 8.910 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 207 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar