Şimdi Ara

PTR'da sakin craft yapmayin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cunku moraliniz benim gibi bozulabilir! Sanirim boyle bir item'i bi daha goremem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 21 Ocak 2013; 11:08:58 >

• o ne yaww
  • إنَّ الصِّدْقَ يَهْدِي إلَى الْبِرِّ وَ إنَّ الْبِرَّ يَهْدِي إلَى الْجَنَّةِ وَإنَّ الرَّجُلَ لَيَصْدُقُ حَتَّى يُكْتَبَ عِنْدَ اللَّهِ صِدِّيقًا وَ إنَّ الْكَذِبَ يَهْدِي إلَى الْفُجُورِ وَ إنَّ الْفُجُورَ يَهْدِي إلَى النَّارِ وَ إنَّ الرَّجُلَ لَيَـكْذِبُ حَتَّى يُكْتَبَ عِنْدَ اللَّهِ كَذَّابً

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxius* -- 21 Ocak 2013; 18:20:15 >
  • dostum şu saatten sonra sana hiç bir item birşey ifade etmez solim yazık etmişsin kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxius* -- 21 Ocak 2013; 18:20:38 >
  • O ne yaw, bu satilabilse ev ve arabasi eder. Harika bir amulet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçesini yazarsam banlanırım sanırım, o yüzden "i jizzed in my pants" diyorum :) Sadece bu amuletle çıplak MP10 yapılır :) Umarım patch çıktığında da craftlar bu kadar iyi olur.

Ekleme: Demek ki RNG o kadar da "random" değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 21 Ocak 2013; 18:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avoid de int versiyonunu benzer trifecta yapmıştı. PTR'de craft'lar güzel çıksın diye bir şeyler yapmış olabilirler belki ilgiyi yükseltmek için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Avoid de int versiyonunu benzer trifecta yapmıştı. PTR'de craft'lar güzel çıksın diye bir şeyler yapmış olabilirler belki ilgiyi yükseltmek için...

Olabilir, bencede herkes bu tur itemleri ulasmak icin patch geldigi zaman crafta abanacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elim ayağım birbirine dolaştı
  • off one oyle

• Muhtemelen PTR diye öyle yapılmıştır, moralin yerine gelsin=)
  • Itemi gordum moralim bozuldu. Gecmis olsun arkadas. Anliyorum seni...

• photoshop
  • çööööp
  • bence sen artık diablo oynamayı bırakartık bu amuletten sonra sana ne düşse çöp gelir..bencede PTR'de craft işinde bir ayar çekmişlerdir..muhtemelen patch gelince böyle bir amuleti yakalamak imkansız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan505 -- 21 Ocak 2013; 20:34:48 >
  • Bu durumu en iyi şu aciklar
  • neyseki bu item'i ben craftlemedim, PTR forumunda biri linkledi, sizinle paylasmak istedim.

ben 20'ye yakin neck craft ettim, birakin %90+ CHD'i, bi tane bir CHD'li item dusmedi sansima, ama bu tarz bir item gelir diye korkmaya basladim ve PTR'daki craft isini biraktim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 21 Ocak 2013; 14:32:52 >
  • obaaaa bundan sonra amulet filan bakılmaz artık
  • bu yüzden ptr'da oynamak istemiyorum nolur nolmaz
  • Ohanes burger
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.