Bildirim
PSP'yi En Çok Hangi Amaçla Kullanıyorsunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu an hiçbir amaç için kullanmıyorum.Vita çıkmaya yakın satacam.. -
bu aralar film dizi için, vita alacak kadar para bulamam ama psp fat imi go ile filan değiştirmeyi düşünüyorum.Playstation protable diyo fakat fat psp hiç portable değilquote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Şu an hiçbir amaç için kullanmıyorum.Vita çıkmaya yakın satacam.. -
Dışarı çıktığımda internete girmek ve oyun oynamak için kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: turker03
bu aralar film dizi için, vita alacak kadar para bulamam ama psp fat imi go ile filan değiştirmeyi düşünüyorum.Playstation protable diyo fakat fat psp hiç portable değil
Alıntıları Göster -
Oyun.quote:
Orijinalden alıntı: Luc1fer^
Dışarı çıktığımda internete girmek ve oyun oynamak için kullanıyorum.
Alıntıları Göster -
psp go'm var.evde film veya oyun dışarıda ise sadece oyun için kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur711 -- 18 Ocak 2012; 21:45:51 > -
oyunquote:
Orijinalden alıntı: onur711
psp go'm var.evde film veya oyun dışarıda ise sadece oyun için kullanıyorum
film - dizi
nadiren internet -
Oyun - Internetquote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
oyun
film - dizi
nadiren internet
Alıntıları Göster -
1 yıldır dokunmuyorum , öncesinde oyun-film-müzik için kullanırdım.quote:
Orijinalden alıntı: Gooner
Oyun - Internet
Alıntıları Göster -
Gece yatarken yorganın altında oynanan oyunquote:
Orijinalden alıntı: Espa
1 yıldır dokunmuyorum , öncesinde oyun-film-müzik için kullanırdım.
Alıntıları Göster -
film müzik ikilisi başlarda oyun oynardım ama baydı.internete girerdim ama oda çok yavaşquote:
Orijinalden alıntı: -Syrastra
Gece yatarken yorganın altında oynanan oyun
Alıntıları Göster -
1 ve 4 -
Artık yeni iyi oyunlar çıkmadığı için sadece film izlemek amaçlı kullanıyorum.Psp vitaya geçtiğimde çok yönlü kullanacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Lewis Hamilton
1 ve 4 -
Akıllı bir telefonla bunların hepsi çok daha güzel bir şekilde yapılabilir. Psp her bakımdan ölü bir cihaz artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: steven spielberg
Akıllı bir telefonla bunların hepsi çok daha güzel bir şekilde yapılabilir. Psp her bakımdan ölü bir cihaz artık.
Ne içtin de buraya geldin acaba ? Konu zaten akıllı telefonların yaygınlaşmasından önce açılmış -
ehehehe.sorunlu insan her yerde var. -
katılıyorum ahhaha -
quote:
Orijinalden alıntı: pybs147
ehehehe.sorunlu insan her yerde var.
Konuyu açan kişi yazmış bu yorumu işin sırrı burada aslında -
O değil de farkediyor musunuz eskiden de oyun kıtlığı vardı ama psp hakikaten yetişkinlere hitap ediyordu şimdi vitaya çıkan çoluk çocuk oyunlara bakın -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarısin
O değil de farkediyor musunuz eskiden de oyun kıtlığı vardı ama psp hakikaten yetişkinlere hitap ediyordu şimdi vitaya çıkan çoluk çocuk oyunlara bakın
Halen daha GTA çıkmadı ben ona yanıyorum
Bence şuan ki PS Vita oyunları kaliteli, Uncharted, AC, Fifa, Killzone, Call of Duty, SAO vs. pek çoluk çocuk oyunu değil bence
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X