Şimdi Ara

PSP Sahipleri Yaşlarınız Kaç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
7.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba çoğunun 20 yaş altı mı merak ediyorum

• Nasıl orta yaş üstü insanlar PS3 oynuyorlarsa PSP'dede hertürlü yaştan kullanıcı vardır..

Buarada araştırmanızada katılalım: Yaşım 19
  • Benim de 22 henüz PSP'm yok pazartesi olacak kısmetse Çok mu geç kaldım diye araştırıyorum
  • Şöyle söyleyeyim 1 hafta önce otobüste 40 küsür yaşındaki birinin elinde PSP vardı..
  • 1 ay içinde 19 oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

Şöyle söyleyeyim 1 hafta önce otobüste 40 küsür yaşındaki birinin elinde PSP vardı..

Bir bakıyorsun ki LocoRoco oynuyor

Ve otobüsün içinde şöyle sesler çıkmaya başlıyor

pacchonbo-mo-inoinoi chakaretapatton pankorakettonto-n
    no-ra churere-rotton poraporapetton pu-rorattantan
    pappu-ra mo-inoinoi chakaretapatton pankorakettonto-n
    o-ra poruketthi-no poporattantanso-
    kokoreccho pie-nto-ra ma-nima-ni ungarafoccha-ra de-ra
    totora-pethiton totora-pothiton senekiniko-se-pon
    kokoreccho pie-nto-ra ma-nima-ni ungarafoccha-ra de-ra
    totora-pethiton totora-mathisi-po-n

• yaş 17
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

1 ay içinde 19 oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

Şöyle söyleyeyim 1 hafta önce otobüste 40 küsür yaşındaki birinin elinde PSP vardı..

Bir bakıyorsun ki LocoRoco oynuyor

Sanırım film izlemeye çalışıyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 31 yaşındayım ve psp'ye aylardır yeni ve güzel oyun çıkmamasından dolayı emulasyonlara takılıyorum..
  • 28 yaşındayım ve psp oynuyorum...
  • 22
  • 25
  • 21
  • way be geç kalmamışım
  • 18

PSP de Patapon ve LocoRoco favorim
  • ps3 sahiplerinin orta yaş ya da 20 küsürlü yaşlarda olanlarda bulunması ( çoğunlukla ) ps3 ün pahalı ve aldığında oynaman için lcd ekran tv alman gerekmesidir.psp ise kısmen daha ucuz olup lcd tv ( full hd ) gibi gereksinimlerinin olmaması ... burda yaş egosu tatmin edilecekse ben 3 yaşındayım nolucak şimdi ?
  • valla ben bi video izlemiştim ufak amerikalı bi cocuk youtubda benim gecemediğim bölümleri geciodu sinir oldum ya ayrıca ben psp iyi kargodan aldığım zaman fedex paketin üstüne cocuk oyuncağı yazmıştı ingilizce daha ilk alışımda moralmen çöktüm
  • 28, ama bu gidişle 38-48-58-68... diye gidecek, ömür el verdiğince elimde bir joystick, joypad veya handeheld konsol olacak
  • Oyun gibi interaktif ortamlarda yaş çok çeşitli olabiliyor ... Çok şaşırtıcı yaşlar çıkabiliyor ki şaşırmamak lazım bu deneyimi herkesin yaşaması gerek

Bu arada yaşım 19
  • yaşım 15 ama genellikle film müzik ve foto için falan kullanırım çok oyun oynamam anca fifa faln...
  • 17 ama SWAT arkadaşımızın 17 olduğundan şüpheliyim Ps3 ü varken övüyordu xbox aldığı günün ps3 bölümüne çocukça şeyler yazıyor :S herkezde aynı kanıda bakabilirsiniz :S Swat senden beklemezdim ama kendi gözlerimle gördüm yazdıklarını.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.