Yüzbaşı
07 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar uzun yıllar TT net kullandıktan sonra yaklaşık 20 gündür Turkcell TV plus ve superonline 50mbit abonesi oldum. Yaklaşık iki aydır TT net ile yaşadığım bağlantı hat korkma wifey kopması gibi sorunlardan sonra inanın bana süper online tek kelimeyle ilaç gibi geldi. Ne wifide bir kopma ne internette yavaşlama allaha şükür hiçbir sorunla karşılaşmadım. İnternet paketime 10₺ fark ödeyerek sahip olduğum Turkcell TV plus gerçekten bana dsmarttan sonra televizyon ve film izlemenin keyfini sonuna kadar yaşatıyor. Komşumuzun tivibu aletini daha önce inceleme fırsatım olmuştu kanalların daha doğrusu kanal geçişlerinin yavaşlığı Ve aletin hantal çalışması beni düşündürüyordu. Ama sistem kuruluktan sonra bütün endişelerin yersiz olduğunu anladım. Öncelikle kanal geçişleri gayet hızlı alet akıcı . Ücretsiz olarak izleyebildiginiz onlarca filmin yanında ayrıca ücret ödeyerek izleyebileceğimiz bir sürü film var.60 dakikalık kayıt imkanı sunuyor.Ulusal kanalların çoğu hd yayın yapıyor.Ailece film izlemek malumunuz cinsel içerikli sahnelerin ve şiddet sahnelerin yoğunluğundan dolayı bazen zor olabiliyor. Ama sinema TV lerde Ve plus salonlarındaki filmler de hiç cinsel içerikli sahne bulunmuyor. Vahşet içerikli sahnelerin tamamı sansürlü.Ailece izlediğim filmlerde sansürün olması beni son derece mutlu ediyor ve guven veriyor.Birkaç sefer müşteri hizmetleri ile görüştüm . Kanal listesini düzenlemek istediğimi söyledim. Turkcell TV plus uygulamasını telefonuma indirdim.İşten eve dönerken o akşam televizyonda izleyecek bir şeyler varsa bunu my TV ye ekliyorum eve geldiğimde cihaz bana hatırlatmada bulunuyor. Kısacası şimdiye kadar istediğim hemen hemen tüm hizmetleri aliyorum ve gerçekten çok memnunum. Turkcell TV plus almak isteyipte tereddütte bulunan arkadaşların sorularını seve seve cevap verebilirim.
Arkadaşlar merhaba.300₺'ye kadar kısık seste dahi doyurucu ses verebilen bir ses sistemi tavsiyesi rica ediyorum sizlerden.İstediğim gümbür gümbür bas vurarak kafa şişiren bir sistemden ziyade gece film izlerken dahi sesiyle beni tatmin edebilecek bir sistem.Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için..
Arkadaslar yardiminiz gerekiyor..Psn'den batman Arkham City oyununu almak istiyorum ancak 2 adet gorunuyor,ikiside indirimde..biri 14,99 digeri 22,49..ikisininde ismi ayni iki oyunda buyuk indirimlerde yanyana gorunuyor..Hangisi Batman:Arkham City?
Selamlar arkadaslar..Pes 2015 aldim dun..malumunuz pekcok takimin adi lisans sorunundan dolayi degisik..sadece galatasaray var..Acaba orjinal pes 2015 oyununa Yama kurmak mumkun mudur..guncel transferler,besiktas ve diger Türk takimlarini nasil ekleyebilirim? yardimlariniz icin tesekkurler.
Arkadaşlar;

Nerden esti bilmiyorum ama geçenlerde televizyonun servis menüsüne girerek kontrastı ya da canlılığı biraz arttırabilirmiyim diye ayarlarla oynadım..Parlaklık,kontrast,renkler herşey birbirine girdi.Şimdi nispeten görüntü ayarlarını düzelttim ama eskiye nazaran halen çok kötü..

Şimdi bu televizyonun sahibi olan bir arkadaşımdan servis menüsünün default ayarlarının değerlerini rica ediyorum..Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
06.08.2011 tarihinde Smileadsl'nin müşteri hizmetlerini arayarak internet aboneliğimi Alanya'dan Ankara'ya nakil etmek için başvuruda bulundum.Normal şartlar altında 3 işgününde tamamlanacağı söylenen bu işlem 12.08.2011 tarihi itibariyle halen gerçekleşmedi.Müşteri hizmetlerinde en az 10 kişiyle görüştüm,santralden kaynaklanan bir arıza olduğunu ve port sorunu bulunduğunu ,bunun da en kısa sürede giderileceğini söylediler.Bende bu "arıza"nın peşine düştüm.İnanırmısınız türk telekomda hattımı bağlayacak görevliyi aradım buldum.Bana böyle bir arızanın olmadığını,kafi derecede port bulunduğunu ayrıca böyle bir iş emrinin gelmediğini söyledi.Bunca telefon görüşmesi her aramada beklettikleri 15-20 dakika,çektiğim faxlara duyarsız kalışları, attığım maillere cevap vermeyişleri hangi birini anlatayım bilmiyorum.15.08.2011 mesai bitimine kadar bağlantımı yapmadıkları taktirde tüketici mahkemesine başvurup yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım.Bu kadar mağdur olacağımı bilseydim asla nakil talebinde bulunmaz direk iptal ederdim.Smileadsl kullananların ve kullanacak olanların dikkatini bi nebze olsun çekebildiysem çok mutlu olurum.


Merhaba arkadaşlar..Aranızda çocuklarının oyalanacağı,oynayıpta zevk alacağı bir oyun özlemi çekenler elbette vardır benim gibi.Sizlere ICE AGE 3 oyunu önermeme lütfen izin verin.XBOX360 platformunda malumunuz Wİİ gibi 6-9 yaş grubuna hitap eden pek fazla oyun bulunmuyor..Özellikle çocuğunuz Mario gibi platfom oyunlarını oynamaktan mutlu oluyorsa ICE AGE3 oyunu onlar için biçilmiş kaftan.PSP'si olanlar DAXTER oyununu bilirler..Kahramanımızla çeşitli level'lerde her biri birbirinden bağımsız pek çok bölüm geçiyorduk..Bu oyunumuzda ise Diego'dan Sid'e tüm karakterleri yöneterek görevleri aşmaya çalışıyoruz..Gerçekten çok keyifli ailece oynanabilecek çok güzel bir oyun..Herkese iyi oyunlar...
Merhabalar arkadaşlar;

D-Smart platformunun en güzel hizmetlerinden biri olan sinema Tv kanallarına hala üye olmayanlar varsa öncelikle şiddetle tavsiye ettikten sonra naçizane bazı beklentilerimi ve önerilerimi arz etmek istiyorum..

***En büyük beklentimiz yayınlarda altyazı desteğinin olması..Bazı filmlerin dublajları (özellikle korku-gerilim filmlerinin) o kadar özensiz ve amatörki filmin müzikleri ve gerilim dolu atmosferini yaşamak için sesi açmışsak şayet,kurbanın(ki genelde bu güzel bir kız oluyor) orantısız ve alakasız bağırmalarına şahit oluyoruz ki hiç hoş değil..Bu gibi durumlarda ve tercihe dayalı olarak mutlaka ama mutlaka dublajsız altyazı seçeneğimiz olmalı..Aslında bir altyazı menüsü var ama maalesef altyazı yayını olmadığı için kullanamıyoruz.

***Bazı filmlerde ekranın sağ ve sol kenarlarında büyük siyah boşluklar meydana geliyor..Sanırım yayınlanan filmin formatının uygun olmayışından kaynaklanıyor.Bu durumda uydu alıcımızın ayarlar menüsünden bu ayar yapılabiliyor ama bunun bir altyazı ya da interaktif bir mesaj ile seyirciye bildirilmesi taraftarıyım..Sonuçta tüm kullanıcıların ayarları karıştırıp doğru yayın formatını bulabileceğini sanmıyorum..

Sizlerin de görüş ve önerilerinizi belirtmenizin faydalı olacağını düşünüyorum..Saygılar iyi forumlar..
İnanılır gibi değil.D-Smart'ın en büyük yayın grubu TRT karşılıklı restleşmeler sonucunda D-Smart yayın platforumunu imha edebilecek korkunç bir karara imza atmaya hazırlanıyor.Haberin metni aynen şöyle;

Daha önce reyting ölçümlerinde haksızlık yapıldığını düşünerek AGB'yi yok sayıp, reyting ölçümleme sisteminden ayrılan TRT'nin şimdi de Doğan Grubu'na karşı 'ticari tavır' alma hazırlığında olduğu ileri sürüldü.

TRT'nin, Doğan Grubu'nun sahibi olduğu D-Smart Yayın Platformu'ndan 12 TV kanalı ve 6 radyosuyla birlikte tümüyle çekilmeyi düşündüğü iddia ediliyor.

KURUM SICAK BAKIYOR

Son olarak Hürriyet Gazetesi yazarı Tufan Türenç'in "kadrolaşma" ve "yandaş basın" iddialarından sonra, TRT'nin böyle bir karar alınmasının eşiğinde olduğu konuşuluyor. Haber 7'nin ulaştığı bilgilere göre D-Smart'tan çekilme kararına Doğan Grubu'nun hedefindeki isim olan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in yanı sıra TRT Yönetim Kurulu da büyük oranda sıcak bakıyor.

ŞAHİN: TEPKİMİZ DAHA DA SERT OLACAK

Dün akşam ÜLKE TV'de yayınlanan "Aslında Ne Oldu?" programına telefonla bağlanan ve Doğan Grubu'nun kendilerine yaptığı haksız suçlamalara tepki gösteren TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Doğan Grubu'nu işaret ederek, "Tüm bunlara rağmen eğer söz söylemeye çalışırlarsa tepkimiz daha da sertleşecek" demişti.

Şahin'in "tepkimiz daha da sertleşecek" sözleri, Ankara ve medya dünyasını çalkalayan "TRT D-Smart'tan çekiliyor" iddiasını güçlendiriyor.

12 TV KANALI, 6 RADYO

TRT Kurumu'nun D-Smart Platformu'nda, TRT 1, TRT Haber, TRT 6, TRT 3, TRT 4, TRT Türk, TRT HD, TRT 5 Anadolu, TRT Müzik, TRT Turizm ve Belgesel, TRT Avaz, TRT Arapça olmak üzere 12 televizyon kanalı ile TRT Radyo 1, TRT Radyo 6, TRT FM, TRT Gap Radyo, TRT 3 Radyo, TRT 4 Radyo'dan oluşan 6 radyosu yayın yapıyor.

kaynak
Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle bir citroen sahibi olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum..Berlingo benim ilk arabam.Genel olarak arabamdan çok memnunum.Elimden geldiği kadar arabanın ufak tefek kusurlarını hallettim..Fakat yaklaşık 15.000 km'dir peşimi bırakmayan birtakım sorunlar yaşıyorum.Eğer içinizde ufkumu açacak ve fikir verebilecek arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurum..Sorunlarıma gelince:





FORUMDA HERHANGİ BİR YARDIM VEYA BİR CEVAP ALINAMADIĞINDAN KONU KAPATILMIŞTIR..
Hakkında
Konum: Ankara,Çankaya
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS4
Oyun Platformu
Xbox
Takım
Beşiktaş
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Mesaj Sayısı: 328
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 399
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 13.832 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.