Şimdi Ara

PSP Micro SD Dual Adaptör Süper Kalite 10 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSP Micro SD Dual Adaptör Süper Kalite!

Bu mükemmel ürünle 2 adet herhangi bir boyuta sahip Micro SD hafıza kartını Pro Duo karta dönüştürüp PSP de, Sony Fotoğraf Makinelerinde, Cep Telefonları nda kullanabilirsiniz.

Ürün 2 Adet Micro SD Slotuna sahiptir.Bu slotlara farklı boyutlarda Micro SD kartlar takabilirsiniz. 16 + 16 veya 8 + 2 veya 2 + 4 farketmez. Kartı kullanacağınız cihazda formatladıktan sonra tek kart olarak boyutlandırılacaktır. Yani 16 + 4 GB kartı formatladığınızda cihazınız tek kart 20 GB olarak görür.

Ürünler İstanbul içi kurye ile teslim edilebilir.

Adet Fiyatı: 10 TL oldu indirimle.

Tel: 0541 220 11 31

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 18 Ocak 2013; 13:09:40 >

• Mükemmler bir ürün.
  • hocam bence ptt kargo ile şehirdışı satışı da açsanız daha çok gider (ptt kargo max. 5 tl tutar onunla beraber 25tlden kargo dahil satış)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

hocam bence ptt kargo ile şehirdışı satışı da açsanız daha çok gider (ptt kargo max. 5 tl tutar onunla beraber 25tlden kargo dahil satış)

Banka havalesi sonrası kargoya verebilirim. Kartla satış yapmamaktayım. PTT ile zaten hiç uğraşamam zaten gelip almazlar bile paketi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

quote:

hocam bence ptt kargo ile şehirdışı satışı da açsanız daha çok gider (ptt kargo max. 5 tl tutar onunla beraber 25tlden kargo dahil satış)

Banka havalesi sonrası kargoya verebilirim. Kartla satış yapmamaktayım. PTT ile zaten hiç uğraşamam zaten gelip almazlar bile paketi.

selamlar hocam maximum kaç gb lık kart kullanabiliyoruz psp de, yani 32+32 gb alıp 64 gb olarak kullanılabiliyormu bu ürün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugabere

quote:

quote:

selamlar hocam maximum kaç gb lık kart kullanabiliyoruz psp de, yani 32+32 gb alıp 64 gb olarak kullanılabiliyormu bu ürün...

32 GB üzeri desteklemez PSP ler normalde ama ben 2 aynı formasyon da 32 GB kart takılınca ne olur bilmiyorum denemek lazım :)

• 32 + 32 çalışmıyor arkadaşlar. PSP'de çalışmaz çünkü PSP en fazla 32GB hafızaya destek veriyor ama yüksek kapasite hafıza destekleyen herhangi bir Sony ürününde 32 + 32 çalışır. Bu arada İstanbul'a gelince bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum. Umarım üründen elinizde vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

32 + 32 çalışmıyor arkadaşlar. PSP'de çalışmaz çünkü PSP en fazla 32GB hafızaya destek veriyor ama yüksek kapasite hafıza destekleyen herhangi bir Sony ürününde 32 + 32 çalışır. Bu arada İstanbul'a gelince bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum. Umarım üründen elinizde vardır.

Ürün elimde var. Aynen dediğiniz gibi PSP ler desteklemiyor 32+32 GB ı. Diğer cihazları denemedim.
  • quote:

Ürün elimde var.

Elden satışı nerelerde yapıyorsunuz? İstanbul'a eğitim amaçlı geleceğimden hiçbir yeri bilmiyorum desem yeridir. Sadece Gültepe civarını, İTÜ Ayazağa kampüsünü biraz biliyorum. Metro hattındaki herhangi biyere de gelebilirim sanırım. Bu civarlarda uygun bir yer varsa alışverişi yapalım uygun zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

quote:

Ürün elimde var.

Elden satışı nerelerde yapıyorsunuz? İstanbul'a eğitim amaçlı geleceğimden hiçbir yeri bilmiyorum desem yeridir. Sadece Gültepe civarını, İTÜ Ayazağa kampüsünü biraz biliyorum. Metro hattındaki herhangi biyere de gelebilirim sanırım. Bu civarlarda uygun bir yer varsa alışverişi yapalım uygun zamanda.

Zincirlikuyu mecidiyeköy sapağı köşede elden alabilirsin.
  • İYİ İCAD....ÇİNLİLER BU SEFER DE YAPMIŞ
  • 32+16 psp de çalışıyor youtube dan bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece istanbul içi olması kötü olmuş.Ayrıca bir şey daha soracağım.sorunsuz çalışıyor mu psp lerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfmre

sadece istanbul içi olması kötü olmuş.Ayrıca bir şey daha soracağım.sorunsuz çalışıyor mu psp lerde ?

Sorunsuz çalışıyor 2 yıldır kendi psp m de kullanıyoırum 16+16 GB ı
  • istanbul dışı satış ne zaman acaba ya da daha doğrusu olacak mı ? nerden bulabiliriz
  • quote:

istanbul dışı satış ne zaman acaba ya da daha doğrusu olacak mı ? nerden bulabiliriz

Şehir dışına kargo ile gönderiyorum. Yalnız ödemeyi banka ile yollamanız gerek.
  • quote:

quote:

istanbul dışı satış ne zaman acaba ya da daha doğrusu olacak mı ? nerden bulabiliriz

Şehir dışına kargo ile gönderiyorum. Yalnız ödemeyi banka ile yollamanız gerek.

sanalpazar ustunden alısveriş yapma imkanımız yok mu
  • GET spazar vs satışım yoktur. Ciddi rakamlı bazı ürünlerde bu seçeneğim vardır ama böyle 19 lira için get le metle artık uğraşamam.
  • 19 Tl cok pahalı bence zaten 16 gb kart 30 Tl bunu daha ucuza alma gibi bir imkanımız yokmu? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotroux

19 Tl cok pahalı bence zaten 16 gb kart 30 Tl bunu daha ucuza alma gibi bir imkanımız yokmu? :D

Talebe cevap fiyat 10 TL olmuştur damping!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.