Şimdi Ara

PSP ALMANIN ALTIN KURALLARI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi öncelikle söylemeliyim psp konusunda nerdeyse hiç bi bilgim yok..yardımcı olmanızı diliyorum..şimdi ay sonunda ingiltereden gelecek bi akrabam var kendisine psp aldırmayı düşünüyorum malum yurtdışı ucuz olur diye ama bana hiç öle gelmedi bide size soruyum ne alınmalı neye bakılmalı fiyat ne olmalı..
    bana verdiği sitede fiyatlar şu şekilde....

Sony Playstation Portable (PSP) Base Pack Black=370 ytl

Sony Playstation Portable (PSP) Value Pack Black= 450 ytl

Sony Playstation Portable (PSP) Giga Pack Black=500 ytl

şimdi arkadaşlar fiyatlar hakkında ne diyorsunuz alınmalı..eğer pahalı ise ankarada veya türkiyede nerden alınmalı..alınırsa nelere bakılmalı..bu paketler arasındaki farklılıklar nelerdir... bu işin altın kuralları nedir???

ha bu arada o site adresinide veriyim bakın isterseniz
    (http://www.p r i c e runner.co.uk/games/game-consoles/browse?man_id=25)

boşlukları kapatırsınız:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realbarzo -- 17 Ocak 2007; 22:59:07 >

• dostum fiyatlar TR ile aynı bence sen TR den al. hem garantili olmuş olur.

versiyon anakart olayları için ise biraz siteyi araştır eminimki bulucaksın. bulamazsan ben sana link atarım.
  • paketler:

Base pack: Makina, 32 mb MS, pil, şarj aleti..

Value pack: makina, kulaklık, kılıf, pil, şarj aleti, bileklik,demo umd disc, 32 mb MS başkada bişey yok sanırım.

Giga Pack: value pack'e ek olarak 1 gb MS, USB kablosu ve bazen de olsa bir adet umd oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skatyyyy -- 18 Ocak 2007; 10:26:02 >
  • Aslında biraz araştırsan daha iyi bilgi bulabilirsin. Parası olan arkadaşlar , aslında Giga Pack hiç fena değil 1 GB MS ile ama yinede siz bilirsiniz.

EDIT:Yazım hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 18 Ocak 2007; 10:46:01 >
  • alırsan giga pack al bu arada verdiğin fiyatlar ingiltere fiyatı ise çok pahalı burda kaçak giga'lar 400ytl civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.