Şimdi Ara

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
26.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece o buttona tıklayıp da iade alan var mı peki? Mail falan atmadan etmeden...

• Sadece PS Store sayfasından iade talebinde bulunmuştum ve yılbaşından önce Ocak 2021'i bulabilir ödemeler gibisinden bir mesaj atmışlardı. Bugün yüzlerce mesaj okudum her yerde herkesin oyunu kitlenmiş ama benim oyun çalışır durumda devam ediyor. Aynı durumda olan var mı? Kilitlense en azından iade sürecinin başladığını düşüneceğim ama şu an sanki hiç başvuru yapmamış gibi bekliyorum. Var mı aynı durumda olan kimse talepte bulunup da oyunu hala çalışan?

• speederly kullanıcısına yanıt

Super. Benim cuzdan da 4.5 tl eksik varmis onu karttan cekmis. O yuzden yatan bu. 4.5 ta karta iade olur 1 haftaya falan zaten muhim degil o kismi artik. Ps5 im gelince zaten tekrar alicam ki bu kadar sorundan sonra kesin erken indirim gorur. Kalan paraya da 100 ekleyip hitman 3 u aldim mi ben bi kac ay tamamim zaten cyberpunk oyniycak zamanim olmiycak. 20 den fazla yatim bekleyen oyun var. Onlari bitirmem gerek once. PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 9 Ocak 2021; 3:1:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emperor622 E kullanıcısına yanıt

Ben iade sayfasjndaki button dan 15 kere falan basvurdum. Guven vermedi. Mail de gelmedi. Sonra aradim telde sordum once iade basvurusu yapmamis gorunuyodum. Telden kayit alarak yapti basvuruyu. 1 gun sonra mail geldi.

• PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI

hint psn iade yapmiş..

• the duderino T kullanıcısına yanıt

Şu an durum ne peki alabildiniz mi iadeyi ya da oyun kitli durumda mı?

Aynı durumdayız hocam. Hala beklemedeyim

Iadeyi aksam 10 gibi aldim hatta üstüne final fantasy 7 yi indiriminin son 4 saatinde aldım yüklendi bile. Sony tuttu sözünü valla geçte olsa.

• Bildirimlere iade mesajı geldi. İşlem geçmişinde iade tutarı da eklenmiş, oyun kütüphaneden silinmiş ama hala gelen giden para yok hesaba..

• Benimde işlem onaylandı ama hala enpara hesabıma iade gelmedi. Enpara ile görüştüm itiraz formu gönderdim bekliyorum.
  • Dün akşam playstation’ı açınca karta iade edildi diye bildirimi farkettim. Şimdi sabah kredi kartıma baktığımda iadenin yattığını gördüm. Daha da uzamadan yatırdılar neyse ki.

• Bazılarının gindistan iade olmus biz gift kart iade bekliyoruz

• Edit : iade gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuthienTinuviel -- 10 Ocak 2021; 9:20:3 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Benim de hint psn ve dün akşam iade cüzdana gelmiş herkesin iadesi gerçekleşir merak etmeyin.
  • Merhaba hocam güzel günler dilerim..

Forumda arkadaşların paylaştığı link üzerinden iade talebinde bulundum klasik geri dönüş e-postası aldım ocak 2021 yapılacaktır bla bla herkese gönderilen onun haricinde herhangi bir işlem yapmadım. Bugün arkadaşlar iadeler gerçekleşti yazınca k.kartı bilgilerimi kontrol ettim iadem kartıma yapılmış. Yapı kredi bankası world kullanıcısıyım belki bankadan bankaya farklılıklar arz edebilir. Merak eden arkadaşlar için konsolu çalıştırıp oyun ne durumda diye bakmadım

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI

• Sanal kart veya kredi kartından değil banka kartından satın almışım oyunu. banka hesabıyla ödeme yapıp iade alabilen var mı? kredi kartıyla ödeme yapanlara iade yapılmış gibi duruyor ama banka hesabına iade yapılan var mı?

• limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt
    Hocam bende senin durumundayım, ancak benim oyunu satın aldığım kartı iptal edip yenilemiştim. O yüzden iadem olmadı ve itiraz formu doldurup gönderdim. (Enpara)
  • Yaptım işlemler:

• Oyunu Enpara bankamatik kartıyla aldım.

• İade süreci başlayınca sadece ilgili linke tıkladım. (Bunu bugüne kadar 3-4 günde bir 15-20 kez yaptım)

• Hiçbir mail gelmedi bilgilendirmeye ilgili.

• İade haberi çıktığı an oyunu ve kullanıcıyı cihazımdan kaldırdım.

Sonuç: Hala iade gelmedi.
  • İşlem geçmişine girdiğimde böyle yazıyor. Dün başlamış iade süreci. Herkes iade yapıldı diyor ama banka kartıyla ödeme yapan birisini bulup sormam lazım iade yapıldı mı diye.. Banka kartı olduğu için sıkıntı çıkacak gibi hissediyorum.

Banka hesabının geçen ay ki hesap özetinde çıkıyor bu alışverişin yapıldığı.

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI

• geceyarısı saat 3 gibi ps de iade uyarısı geldi. Oyun yüklü olsa da kilit durumda. Hala da iade alamadım ama merak ettiğim bir konu var. İade alan garanti kredi kartı olanlar var mı aranızda? Şu an provizyon da görünmüyor.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.