Şimdi Ara

Psn Banlanma(Acı Son) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
9.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalıntı kredi kartı ile alışveriş
    Oyunu alıp işlemi şüpheli diyerek iptal ettirme

Bu 3 nedenden dolayı banlanmış olabilir. Kardeşlik yapacaksanız ya güvenilir, referanslı kişileri seçin ya da ininal kart ile oyunu kendiniz alıp hesabı paylaşın.
  • Malesef beyler....

Bugün kötü haberi aldım.

Sony tarafından arandım.Psn hesabım banlanmamış herhangi bir makinede kullanabilir mişim

Makinem ebediyen banlanmış.Mac numarasına banı koymuşlar

Bu fifa aldığım şahıs bütün online hayatımı bitirdi.Allahından bulsun...
  • Geçmiş olsun dostum bu konu epey ders oldu forum ahalisine. Bu csb yazarı nickli üye yana yana benden Fifa almak istiyordu yok çok oynamak istiyormuş bilmem neymiş. Sonra baktım forumda iki kişiye satmış. Diğer arkadaşı uyardım o hesabı sildi oyunu indirmedi kurtardı sanırım. Keşke görseydim de seni de uyarsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Para karşılığı hesap paylaşımı ve direk hesap satışı tespit edilirse ban sebebi ama ücretsiz olarak arkadaşına verip oynatırsan serbest. İlki iyi niyeti suistimale giriyor adamlar 1 acoount ı 10 kişiye satıp sinsilik yapabiliyorlar çeşitli sinsiliklerle.

Arkadaş sony mesaj atsa misal bu sistemin yasak olduğu için hiç bir şekilde yardım alamayacak. Kardeşlik yasal değil suistimal ediliyor iyi yönde herkes oyun sahibi oluyor ucuza. Ama tanımadığım birinden 60 tl gta v alıp sonra o arkadaş küfür esip banlanınca o kişi yüzünden bizimde makinamız yanıyor onu belirtmek istedim. Tanımadığınız kişilerden alırken 2 kere düşünmeniz gerek kolay gelsin.

Suistimal'in iyisi olmaz, biraz daha dikkat lütfen...

• Üzüldüm valla hocam, geçmiş olsun.
  • Mac değil IDPS adresine ban atıyorlar. İllegal yöntemlerle bunu değiştirmek mümkün ama 1 hafta sonra yine banlayacakları için o kadar uğraşa değmez. Kardeşlik yaparken çok dikkatli olun, yeni üye olan, sürekli ceza alan veya profili kapalı kişilerle kardeşlik yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 11 Ekim 2013; 2:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Mac değil IDPS adresine ban atıyorlar. İllegal yöntemlerle bunu değiştirmek mümkün ama 1 hafta sonra yine banlayacakları için o kadar uğraşa değmez. Kardeşlik yaparken çok dikkatli olun, yeni üye olan, sürekli ceza alan veya profili kapalı kişilerle kardeşlik yapmayın.

Armag3don haklı, msj sayısına ve forumda ne kadar tanınır olduğuna da bakın mutlaka, en son alışverişimi Armag3don ile yaptım gözüm kapalı olarak tamamen sorunsuz bir alışveriş olmuştu, kendisini tanımam ama forumdan iyi bilirim.

Kısacası alışveriş yapacağınız kişiyi iyi bilin, takip edin inceleyin güvenin öyle girin bu işe. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

Malesef beyler....

Bugün kötü haberi aldım.

Sony tarafından arandım.Psn hesabım banlanmamış herhangi bir makinede kullanabilir mişim

hocam para karşılığında ban kaldıran yerler var oralara bir git istersen, ban kaldırma olaylarına çözüm bulmuşlardır artık .

bide yeni üye ile nasıl alışveriş yaparsın oda biraz tuhaf mış.

geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurts

quote:

Malesef beyler....

Bugün kötü haberi aldım.

hocam para karşılığında ban kaldıran yerler var oralara bir git istersen, ban kaldırma olaylarına çözüm bulmuşlardır artık .

bide yeni üye ile nasıl alışveriş yaparsın oda biraz tuhaf mış.

geçmiş olsun.

illegal yollaysa hiç bulaşmayayım
    yeni bi ps3 ayarladım zaten.

Yeni üye olayında haklısınız hiç böyle yapmazdım.Denk geldi işte kaşınacağım tuttu :)

Yalnız eleman benim bildiğim 2 kişiyi daha dolandırdı.Çekim gücü iyimidir nedir anlamadım :)

• sağlık olsun, ben eski ps3 ünüzü belki ucuza kurtarabilirsiniz. diye söylemiştim. neyse olan olmuş, yönetime bir yazı yazıcam yakında bu tür olayları bir düzene koyması gerek , yoksa çok kisinin canı yanar.
  • csb isimli kullanıcıdan gtaV psn aldım.Diğer hakkına ortak oldum daha doğrusu.Oyunu oynuyorum herhangi bir sıkıntı yok fakat psn şifresini değiştirmiş ve bu açtığı kullanıcı ban yemiş.Adama mesaj atıyorum sallamıyor bile.Nasıl ulaşacaz bu adama anlamadım.;Ne halt ettide ban yedi merak ediyorum .
  • DH Playstation - Konsol oyunlari bolumu yoneticileri (Adminleri,her kimseler eger) bu konuyu hic vakit kaybetmeden forumun ilk sayfasina ignemeliler ki herkes okusun,gorsun.

Cani yanan arkadas ve arkadaslara buyuk gecmis olsun diyorum.Inanilmaz sinir bozucu bir olay.Etraf bir suru haysiyet,seref ve onur yoksunu insan musveddeleri ile dolu malesef.Cihazlari cop olan arkadaslar icin soyle bir sey geldi aklima;Ellerindeki PS3'leri kirdirip internet uzerinden sadece Single oyunlar icin - Jailbreak'li olarak satabilir,en azindan paralarinin bir kismini kurtarabilir ve olursa eger uygun bulduklari bir PS3 kampanyasinda kullanmak icin bu paralari kullanabilirler.Konsolu sadece single icin oynayacak,multiplayer icin vakti olmayan bir cok kisi talip olacaktir...en mantikli cozum bu olur.

tekrardan gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

DH Playstation - Konsol oyunlari bolumu yoneticileri (Adminleri,her kimseler eger) bu konuyu hic vakit kaybetmeden forumun ilk sayfasina ignemeliler ki herkes okusun,gorsun.

Cani yanan arkadas ve arkadaslara buyuk gecmis olsun diyorum.Inanilmaz sinir bozucu bir olay.Etraf bir suru haysiyet,seref ve onur yoksunu insan musveddeleri ile dolu malesef.Cihazlari cop olan arkadaslar icin soyle bir sey geldi aklima;Ellerindeki PS3'leri kirdirip internet uzerinden sadece Single oyunlar icin - Jailbreak'li olarak satabilir,en azindan paralarinin bir kismini kurtarabilir ve olursa eger uygun bulduklari bir PS3 kampanyasinda kullanmak icin bu paralari kullanabilirler.Konsolu sadece single icin oynayacak,multiplayer icin vakti olmayan bir cok kisi talip olacaktir...en mantikli cozum bu olur.

tekrardan gecmis olsun

Ya bulasmayim dedim dayanamadim dedigin gibi inan bana DH yoneticileri konsolu kirdirma onerini dikkate alip yazini etiketleyeceklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turgutvolkan T kullanıcısına yanıt
    Hayir,yanlis anlamissiniz.Jailbreak olayini savunmuyorum.Kendim zaten orjinal oyun kullaniyorum.

Yoneticiler bu konuyu baskalarina ornek olmasi icin yukari almalilar dedim.Arkadasin makinesi ban yemis,sadece bir fikir attim ortaya
  • quote:

Malesef beyler....

Bugün kötü haberi aldım.

arkadaşlar aynı durum bendede var.battlefield 4 aldım yükledim kurdum bi baktım psn e giremiyorum.işin garip yani hata koduda vermedi.mailde gelmedi.sadece sony entertaiment e erişim yasaklandı ya da gecici olarak durduruldu diyor.sony yi aradım.hata kodu olması lazım diyor yani biraz salladılar beni.

ustam en azından sen bir yanıt almışın yani aradılar fln dedin.nasıl yaptın işlemi en azından bileyim.izlemem gereken yol nedir? nereyi aramam ya da mesaj atmam gerekiyor? yardımcı olursan sevinirim.

• Oncelikle gecmis olsun
    Ne zamandir giremiyorsun ?
    Ve kardeslikle mi almistin bf yi

• Ayni sorun bendede var arkadaslar 1 haftadir giremiyorum sony mh aradim donus yaparlar umarim

• Bu sistemden sony entertainment e erisim yasaklandi yada gecici olarak durduruldu die bi yazi cikiyor hata codu yok

• ya arkadaş bu konuyu yeni okudum, belki üzerinden aylar geçti ama, sanki bana yapılmış gibi kan beynime sıçradı, bu crc yazarı mıdır ne halttır, yüzsüz herif, utanmadan bi de cevap vermiş, ulan yazık senin gibi insancıklara bee, haram zıkkım olsun aldığın paralar, insanların makinelerini kullanamaz hale getirmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 27 Aralık 2013; 3:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gyan

Oncelikle gecmis olsun
    Ne zamandir giremiyorsun ?
    Ve kardeslikle mi almistin bf yi

teşekkürler hocam. evet kardeşlikle almıştım.4 gün önce yükledim kurdum ama giriş yapamadım.sony entertaiment üzerinden internette şifre ile giriş yapabiliyorum ps network e erişim hazır olarak gözüküyor.ama cihazdan işlem yapamıyorum.bunun sürelimi ya da süresizmi olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.