Şimdi Ara

PSN 15 Saatlik Bakıma Giriyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakımlarıyla nam salmış Playstation Network yeni bir bakımla canlarımızı sıkmaya geliyor!

1 Mart saat 14:00 ile 2 Mart 05:00′a kadar sürecek olan bakımda; PlayStation Store , Customer Account Management, Account Registration, Playstation Home, servis dışı olacak. Ayrıca bakım esnasında PSN’in offline olacağı da belirtilmiş. Yani eğer bakım esnasında PSN’e girmeyi denerseniz otomatik olarak offline olacaksınız.

http://www.joyistik.com/?p=15224

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 29 Şubat 2012; 19:52:29 >

• Istanbul'un taksileri bile bu kadar SIK ara ile bakima girmiyor. Ne bu be bakim bakim bakim.sanki a$iniyor mubarek.
  • Live da bu kadar bakım var mı merak ediyorum. Adamlar para veriyorlar ama karşılığınıda alıyorlar. PSN bana göre Live in yarısı bile değil kalite olarak.
  • ulan bir gün sonra yapsanız olmuyor mu
  • Bir sirketin daha iyi hizmet verebilmek icin server larini duzenli olarak bakima almasi ayrica sagladigi servisin bedava olmasina karsin sanki insanlarin o saatlerde giremedikleri icin oara kaybediyorlarmis gibi yorumlar yapmasi bana komik geliyor. Bu tur bakimlar olagandir yapilmasi gerekir, o sistemden milyonlarca kullanici faydalaniyor bu kullanicilarin azimsanmayacak bir kisminin kredi kartlar bu sistemde kayitli. Bu insanlarin guvenligini saglamak, gecen seneki hacker saldirisi gibi saldirilardan korumak icin onlem aliyorlar. Forumdaki arkadaslardan ricamben merkezli olmayin, lutfen biraz dusunup yorum yapin.
  • Benim şahin bile bukadar bakıma girmiyor :))
  • Yuh be! Sabah yapsan olmaz miydi? Her ulke icin ayri bakim yapilamaz mi? Aksam 12'den sabah 12'ye mesela. Ama aksami birakin ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Bir sirketin daha iyi hizmet verebilmek icin server larini duzenli olarak bakima almasi ayrica sagladigi servisin bedava olmasina karsin sanki insanlarin o saatlerde giremedikleri icin oara kaybediyorlarmis gibi yorumlar yapmasi bana komik geliyor. Bu tur bakimlar olagandir yapilmasi gerekir, o sistemden milyonlarca kullanici faydalaniyor bu kullanicilarin azimsanmayacak bir kisminin kredi kartlar bu sistemde kayitli. Bu insanlarin guvenligini saglamak, gecen seneki hacker saldirisi gibi saldirilardan korumak icin onlem aliyorlar. Forumdaki arkadaslardan ricamben merkezli olmayin, lutfen biraz dusunup yorum yapin.

+1
  • Live'da insanlarin yemek tariflerini sakliyorlar gibi konusanlar da varmis demek ki.
  • Simdi bu bakim zamaninda ben bad company 2 online oyniyamicakmiyim. :(
  • fifa ultimate team yalan oldu galiba yarın
  • Akadaslar sorumu yanitlarmisiniz lutfen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Akadaslar sorumu yanitlarmisiniz lutfen :)

fifa oynanmaz dediler fifa forumunda ,, fifa oynanmıyorsa sende oynayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Akadaslar sorumu yanitlarmisiniz lutfen :)

Oynayamayacaksın

Bende battlefield 3 oynayamayacağım
  • Of ya yarinda evdeydim :(
  • yuh yarında tatildi okullar yapılır mı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Bakımlarıyla nam salmış Playstation Network yeni bir bakımla canlarımızı sıkmaya geliyor!

1 Mart saat 14:00 ile 2 Mart 05:00′a kadar sürecek olan bakımda; PlayStation Store , Customer Account Management, Account Registration, Playstation Home, servis dışı olacak. Ayrıca bakım esnasında PSN’in offline olacağı da belirtilmiş. Yani eğer bakım esnasında PSN’e girmeyi denerseniz otomatik olarak offline olacaksınız.

http://www.joyistik.com/?p=15224

Konu için teşekkürler

• Bu aalar , XBox 360’a ve sistemine aşırı sempati duymaya başladim (yeniden...) Bir değişiklik mi yapsam acaba
  • insanlar ne kadar mundar bedava hizmet bu birakinda yapsınlar bakımlarını para verseydiniz kırardinız heralde konsolları
  • Kesin tamirat bitince , gene güncelleme yollayacaklardır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.