Şimdi Ara

Psikolojimi bozanlar var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfta beni çekemeyen 2-3 kişi var (Not:Meslek Lisesi) Sorduklarında 90-100 net arası yapıyorum diyorum hemen baltalamaya başlıyorlar sen yapamazsın kesin cevap anahtarına bakıyon süreyi fazla tutuyon şöyle böyle hedefin ne diye sorduklarında hukuk diyorum onlarda yine baltalamaya çalışıyor sen gidemedsin hukuka anadolu lisesindekiler gidemiyor senmi gidecen lys çok zor hukuk senin için imkansız vs. Bugünde konu açıldı arkadaş aynen şöyle söyledi : İnşallh sen hukaka gidemessin dedi açıkcası arkadaşmı düşmanmı belli değiller bende niye beddua ediyorsun diyorum fizyoterapiye falan git hukuka gidemessin diyo diğer arkadaşlarda tabi bu arkadaşa katılıyo yakın arkadaşlarımda beni savunmuyorlar sözde arkadaşlar özde değiller konuşmasamda olmuyor bunlarla yüz yüzeyiz mecbur psikolojimi bozdular ders çalışırken aklıma geliyo derste çalışamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ondera96 -- 25 Şubat 2015; 19:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sene sonu onlara bay bay diyeceksin

benimle de boğaziçini istiyorum diye uğraşmaya çalışıyorlar boş adamlar bunlar inatlarına çalış
  • Kendileri muhtemelen sınavda dışkılayacağı için senin iyi yapmanı çekemiyorlar her yerde olur böyle boş beleş adamlar onları hiç takma zaten inşallah gidemezsin falan diyorsa seni kıskanıyor çekemiyor demektir ne derlerse desinler zerre kadar takma sen denemelerine bak onların lafına değil.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.