Şimdi Ara

Psikoloğa gidip faydasını gören var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psikoloğa gitmek gibi bir düşüncem var. Hep para tuzağı olarak görürdüm ama bir denemek istiyorum daha önce hiç denemedim. Bu aralar moralim düzenli olarak gidip geliyor. Kafama takılan bir kaç konu var düzeltmek hatta mümkünse komple ortadan kaldırmak istiyorum. Ayrıca seanslar kaç dakika ve ücretleri ortalama fiyatı ne kadar ve ne kadar süre gitmek gerekiyor ? Bu konularda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• materindişleri kullanıcısına yanıt
    Ben de daha önce sizin gibi psikoloğa hiç gitmedim. YKS sınavına hazırlanıyorum ve öğrenilmiş çaresizliğim olduğuna inanıyorum. Zor bir matematik sorusu görünce diyorum ki ben bunu yapamam. Evet gerçekten de yapamıyorum ama geç de olsa kendi kendimin psikoloğu da olabiliyorum. Her şeyin farkında olmak bana ne yapacağım hakkında fikir veriyor. Bilirsiniz atalarımız can çıkar, huy çıkmaz demiş. Gerçekten de haklılar. Fikirlerimizi değiştirmek çok zor. Ben biliyorum ki üstüne gide gide bu öğrenilmiş çaresizliğimi yenebilirim çünkü kendimi buna inandırmaktan başka çarem yok. Sizin durum benimkine az çok benziyor veyahut hiç benzemiyor olabilir. Ben bu yazıyı fikir vermesi açısından yazdım. Kendinize moralinizi düzeltecek bir motivasyon kaynağı bulmanız gerekli diye düşünüyorum. Bu motivasyon kaynağı ise bazen bir kitap, bazen de psikolog olabilir. Kendinizi en iyi hissedeceğiniz şekilde aksiyon almanız bence en doğrusu.
    Kişisel fikirlerimi belirttim iyi günler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen konuya cevap yazar mısınız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.