Ne polis ne de asker olma ihtimalim kalmadı, belki farklı bir memur kadroya atanamayacağım veya özel sektörde bazı alanlarda çalışamayacağım. Özetle basit bir Xanax ve Paxera hayatımı kaydırdı. |
Psikiyatriye gitmeyin!

-
-
😥😥
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belki de polis ve asker olunca başına geleceklerini bilsen o ilaçları kullandığına şükredeceksin
Ne mi demek istiyorum:
Atıyorum asker oldun ve sakat kaldın haydi bakalım ver sıkıysa cevabını... Dediğim şey olmayacak bir şey değil
Polis mi oldun belki ölmezsin, sakat da kalmazsın evet ama polislerin ne zor şartlarda çalıştığını, gaddar amirlerin sandığından da fazla olduğunu ve başka aklıma gelmeyen eksi yönlerini araştırıp da gelmeni tavsiye ederim
-
Xanax basit değil
bu konu da tam bilgisi olan yazabilir mi çevremdekiler bir şey olmaz diyorlar.
-
Xanax diyosun basit diyosun ne içtiğini bildiğinden emin misin
-
Eminim hocam, hemen hemen herkesin yaşadığı basit panik ataklar yüzünden doktor bunu yazdı, iki ay kullandım kendiliğimden bıraktım ama bu 2 kutu xanax hayatımı yaktı.
-
Doğru olan şey senin durumunda olanların asker ve polis,güvenlik olmaması yapacak birşey yok.
Herkes panik atak yaşamıyor bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 22 Haziran 2022; 18:20:16 >
Psikiyatri ilacı kullanmış olmak gerçekten iş bulmaya engel olabilecek bir şey mi? Yaşayan var mı bu durumu?
-
tabi ki engel olabilecek bir şey sonuçta 2177 hoşgörüsünde yaşamıyoruz ve iş dediğin şeyi tek bir yer vermiyor.adam bağnazdır sekreter bile almaz mesela ne diyecen?yazılımcıdır ama normal zaten bu adamların asosyal falan olması adam bir şey demez.değişir yani buna kural koyamazsınız psikiyatriye gidersen iş bulamazsın net diye.benim ehliyette sıkıntı oldu kimse sürücü olur diye imza atmak istemedi psikiyatriyi görünce.95'ten kalma ehliyeti yeniletemiyordum az kalsın.yıllık kontrol dediler meğer sağlık raporu çıkarıyormuş psikiyatri bu adam araç sürebilir biz kefiliz diye çünkü kontrole gidiyorum her ay o hastaneye yani psikiyatriye gitmeyerek değil giderek aldım ehliyeti.daha bu işin silahlı durumları var cerrah falan yapmam mesela ben psikoysa bir insan eline neşter verip ama her psikiyatriye giden de psiko olmuyor çok gariban kendinden haberi olmayan insanlar bunalıma girmiş insanlar herkesin başına gelebilir ama dediğim gibi o hoşgörü dünyasında değiliz bizim ülke hiç değil.
-
Citoles basit olabilir.
Xanax yeşil reçeteye tabi bir ilaçtır, basit değildir.
-
Depresyonluya ehliyet bile verilmiyor artık. Polis, asker olmayı düşünemiyorum bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
askerlikten muaf olsan ama ne güzel olur
-
Kısmen haklısınız ama, 10 dakikalık psikiyatri muayenesi sonrası çok rahat şekilde bu ilaçlar insanlara reçete edilebiliyor. Benim toplamda 3 defa girişim oldu onun haricinde hayatımda psikiyatri görmedim ama bu bile hayatımı kaydırmaya yetti. Benim sitem ettiğim nokta bu.
-
Çelişki burda başlıyor, er olarak zorla alıyor ama sözleşmeli er olarak bile devam etmene izin vermiyor :D
-
bu psikiyatriye gitme işi süt içmeye benziyor dünyada her çeşit insan süt içebilir doğru mu?aziz de olsa seri katil de olsa herkes içebilir ama sen bu okula süt içenleri almıyoruz dersen herkese seri katil muamelesi yapmış olursun imam rahip hiçbirini almazsın psikiyatri de böyle 50 çeşit rahatsızlığa bakıyor ve insanlar basit nedenlerden de gitmiş olabilir mide gibi psikiyatri ile alakası olmayan branşlarda da psikiyatri ilaçları kullanılıyor ama ağır hasta da olsa gitmiş olabilir gidebilir yani herkes konuşarak tedaviye inanmıyorsa ya da işe yaramıyorsa psikolog yani.sen kağıdında psikiyatriye gitmiş ibaresini görüp şeytan görmüş gibi kaçarsan o yanlış aslında aynı şeyi söylüyoruz.
-
Hayatımda bi kere gittim o da 2016 da babam ameliyat olmuştu etkilemişti bu olay beni inaanlardan korkuyodum utanıyodum konuşurken yutkunuyordum falan sonra selectra diye bi ilaç verdi 1 kutu içtim bitincede tekrar gitmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
polıs olup napacan kardeş, otur yabancı dıl kas yurtdısına kapak atmaya calıs
-
ben ritalin kullanan biriyim xanaxta aldım niye ötekileştiriyorsunuz bizi ?
En Beğenilen Yanıtlar

Xanax diyosun basit diyosun ne içtiğini bildiğinden emin misin |
Benzer içerikler
- saçkıranım geçti
- dünyanın en büyük sayısı okunuşu
- burundan kan kokusu gelmesi nedenleri
- sabah ezanı güneşte mi okunur
- mide delinmesi ameliyatı olanların yorumları
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X