Şimdi Ara

dikkat eksikligi diye doktora gittim antidepresan yazdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doktorun kendisi yoktu asistani vardi anlattim iste odaklanamiyorum cok hareketliyim hiperaktif olabilirim diye bana prozac yazdi baktim internetten deli gibi yan etkisi olan bi antidepresanmıs. bunlara kim diploma veriyor yav? hem yol parasi hem muayene ucreti veriyoruz bosu bosuna bir de

Aylar sonra gelen Edit: Başka bir doktora gittim ve bana dehb teşhisi koyup ilaç tedavisine başlattı. Dikkat problemi ile gidince prozac adlı ilaç sadece placebo etkisi yaratsın diye veriliyor. Kullanmayın. Doktor yazarsa sert çıkın ve zaman kaybetmeden başka bir doktora gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E41C059B -- 22 Ocak 2019; 19:44:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polis ya da asker olmaya çalışırsan bu kayıtlar çıkar karşına. Sağlık raporunu sadece fiziksel değil ruhsal açıdanda kontrol edip veriyolar. Polis veya asker olmak isteyen psikyatri kliniğinin önünden geçmesin

• Bende dikkat eksikligi sikayetiyle doktira gitmistim tabii bunda tipsiz asosyal sosyal fobilu olmanin da etkisi var prozac yazmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• 2 kere psikiyatriye gittim. Şimdi bana nolcak
  • Ilaclarla Psikoloji düzeliyorsa Mary Jane varken Prozacta nedir . Doktor degil ilac Bayii Psikiyatri yuzyilin yalani gibi geliyor. 10 yil ilac almak zorunda kalan var bu nasil tedavi?? Semptomlari bastiran olaya tedavi denmez!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Ilaclarla Psikoloji düzeliyorsa Mary Jane varken Prozacta nedir . Doktor degil ilac Bayii Psikiyatri yuzyilin yalani gibi geliyor. 10 yil ilac almak zorunda kalan var bu nasil tedavi?? Semptomlari bastiran olaya tedavi denmez!
    dertleri iyilestirmek degil bunlarin para kazanmak. ilac yazip yolluyorlar gelen herkesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Receteli uyusturucu satiyorlar sadece . Onca yil oku sonra tüm yaptigin is okunmayan yaziyla ilac yazmak olsun
  • Ne yapmasını bekliyorsun? Antidepresanların oldukça fazla yan etkisi olur. Sen dikkat eksikliğinden kurtulmak istemişsin o da ona göre bir ilaç yazmış. Ha bu kadar yan etkisi varsa dikkat eksikliğim olsun daha iyi diyebilirsin. Şahsen ben kullanmazdım. Şikayetin konuşularak hallolacak bir şey de değil. Gerçekten kötü olduğunu düşünüyorsan bir başka psikiyatriste git.

• Dehb öyle basit bir şey değil.Doktor anlamıştır muhtemelen dehb olmadığını.

İnternetten okuyup okuyup doktorları eleştirenlere de bitiriyorum ya sen o kadar tıp oku uzmanlık yap sonra gelsin çocuğun biriisi internetten bir şeyler okusun seni eleştirsin

Üstteki mesajın da cahilliğine bittim ya.Reçeteli uyuşturucuymuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Ne yapmasını bekliyorsun? Antidepresanların oldukça fazla yan etkisi olur. Sen dikkat eksikliğinden kurtulmak istemişsin o da ona göre bir ilaç yazmış. Ha bu kadar yan etkisi varsa dikkat eksikliğim olsun daha iyi diyebilirsin. Şahsen ben kullanmazdım. Şikayetin konuşularak hallolacak bir şey de değil. Gerçekten kötü olduğunu düşünüyorsan bir başka psikiyatriste git.
    dikkat eksikligiyle bu ilacin en ufak ilgisi olsa bi kullanayim derdim. hiperaktivite belirtilerinin neredeyse tamami bende mevcut zaten doçent doktor cok buyuk ihtimal hiperaktifsin dedi ama once bir psikologla goruş dedi onunla gorustum onay aldim tekrar bu docentten randevu aldim ama kendisi yoktu asistani vardi ben de ayni seyler anlattim ama sana prozac yaziyorum dedi gonderdi.

• Abi ilaç mümessilleriyle anlaşıyolar gelene basıyolar gidenede basmış oluyolar ayrıca psikolog psikiyatri hiç inanmam iki cümleyle hayatınmı değişcek yada o ilaçlarla 10’sene tedavi olcan ama 10’sene gidicek hayatından peeh böyle dükkanmı olur

• O zaman eski doktorla görüşmeyi deneyin hocam, size tanıyı koyan o, asistanı başından savmış gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 20 Kasım 2018; 14:1:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

O zaman eski doktorla görüşmeyi deneyin hocam, size tanıyı koyan o, asistanı başından savmış gibi olmuş.
    ne zaman gelecek, kökten mi gitti bilemiyorum ki. insan bir haber verir ya.

• Dikkat eksikligine antidepresan verilir zaten ne bekliyordun? Psikiyatriye gidiyorsan yan etkiyi goze alacaksin. Almiyorsan kullanma zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpika

Dikkat eksikligine antidepresan verilir zaten ne bekliyordun? Psikiyatriye gidiyorsan yan etkiyi goze alacaksin. Almiyorsan kullanma zaten.
    doktor musun?

• Hocam antidepresanlar dopamin odaklıdır. Dopamin de odaklanmayı artırır antidepresan yazma sebebi budur. Diye düşünüyorum antidepresan yararlı da değildir

• Sen doktor musun ?

Yan etkisinden, kendindeki semptomlara kadar ahkam kesmissin...

Asistan dedigin adam da merak etme senden bilmem kac kat fazla tip bilgisine sahip...

———

Belli hic kullanmamissin ama prozac tarzi ilaclarda bir dunya yan etki prospektuste yazar

Halkimiz ictigi hicbir ilacin prospektusundeki yan etkileri iplemez ama antidepresan oldu mu sanki icinde her yan etki kendinde olacakmis gibi bir havaya burunur...

Belirli sure cesitli antidepresan lari kullanmis biri olarak soyleyeyim hicbir yan etkisini yasamadim (tek kural birakirken doktor kontrolünde birakmaniz)

———-

Gelelim sizin duruma hekim degilim sizi de tanimam ama yazmasini temenni ettiginiz ilaclar genelde bildiginiz amfetamin turevleri ki cogu yesil recete ye bagli ve inanin yazilan antidepresandan kat kat zararli

Ayrica gunumuzde ozellikle yetiskinlerde cok bariz olmadigi surece once depresyon tedavisi denenmesi de gayet normal cunku belirttiginiz seyler direkt adhd /add belirtisi olmak yerine diger psikiyatrik bozukluklarin bir sonucu olarak gorulebiliyor hastalarin onemli bir bolumunde

————

NOT: tabiki de asistan yerine bir uzmana gorunmenizi tavsiye ederim. Siddetle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Sen doktor musun ?

Yan etkisinden, kendindeki semptomlara kadar ahkam kesmissin...

Asistan dedigin adam da merak etme senden bilmem kac kat fazla tip bilgisine sahip...

———

Belli hic kullanmamissin ama prozac tarzi ilaclarda bir dunya yan etki prospektuste yazar

Halkimiz ictigi hicbir ilacin prospektusundeki yan etkileri iplemez ama antidepresan oldu mu sanki icinde her yan etki kendinde olacakmis gibi bir havaya burunur...

Belirli sure cesitli antidepresan lari kullanmis biri olarak soyleyeyim hicbir yan etkisini yasamadim (tek kural birakirken doktor kontrolünde birakmaniz)

———-

Gelelim sizin duruma hekim degilim sizi de tanimam ama yazmasini temenni ettiginiz ilaclar genelde bildiginiz amfetamin turevleri ki cogu yesil recete ye bagli ve inanin yazilan antidepresandan kat kat zararli

Ayrica gunumuzde ozellikle yetiskinlerde cok bariz olmadigi surece once depresyon tedavisi denenmesi de gayet normal cunku belirttiginiz seyler direkt adhd /add belirtisi olmak yerine diger psikiyatrik bozukluklarin bir sonucu olarak gorulebiliyor hastalarin onemli bir bolumunde

————

NOT: tabiki de asistan yerine bir uzmana gorunmenizi tavsiye ederim. Siddetle.
    dostum yazdigim her seyi oku da oyle konus. doçent doktor bizzat kendisi cok buyuk ihtimal hiperaktifsin dedi psikologtan onay aldirdi. zaten bir cok test yapiyorlar. vermeleri gereken ilaç da ritalindir. hiperaktivite hastalarin zarar vermez sadece bi sorunu olmadan kullanan kisilere zarar verir. tüm profesorlere sorabilirsin. kendi kafanda uydurma bir seyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.