Şimdi Ara

psikiyatriye 400tl vercem birazdan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Icim yaniyo gebericek gibi oluyorum olum 400tl ya off ankaranin en iyi psikiyatristi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıkıntın ne ????
  • Psikiyatr para tuzaığıdır onun yerine bir hocaya gidin ruhen daha da rahatlamış olursunuz
  • ozelden pm alabilir miyim tavsiye ediyorsaniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlettekine gitseydin. Faydasi olmasa bile bir şey kaybetmezdin.

• 2 rekat namaz. Hem 400 Lira cebinde kalır hemde saadete kapı açarsın ebeden. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 6 Kasım 2015; 18:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

2 rekat namaz. Hem 400 Lira cebinde kalır hemde saadete kapı açarsın ebeden. :)

ebediyen mi yazcaktın mübarek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2 rekat namaz. Hem 400 Lira cebinde kalır hemde saadete kapı açarsın ebeden. :)

Namaz psikolojik bozukluk çözse müslüman terörist olmazdı.

Edit: Sevgili müslüman kardeşlerim, şurda yazanları üstünüze alınmayın. Burda denmek istenen şey teröristlerin müslüman kısmının da namaz kıldığı ve namaz kılan kesimin adam öldürmekten, tecavüzden, canlı bomba eylemlerinden çekinmemesi.

Tüm müslümanlar teröristtir demiyorum orda, "'müslüman terörist' olmazdı" diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 6 Kasım 2015; 22:06:15 >
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Maalesef sende haklısın ne yazık ki, ihlasın bulunmadığı bir ibadet insanları kullanmak için bir oyuncak gibidir.
  • Ebediyen de olabilir evet, vermek istediğim mesaj devamlı olarak. :) Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Devlettekine gitseydin. Faydasi olmasa bile bir şey kaybetmezdin.

10 dakika da ne kazanabilirsin ki zaten? Devletin verdiği değer 10 dakika.
  • quote:

Maalesef sende haklısın ne yazık ki, ihlasın bulunmadığı bir ibadet insanları kullanmak için bir oyuncak gibidir.

İhlas deyince aklıma sadece holding geliyor.

İnsanlara ibadeti direttiğiniz kadar bilimi de diretin.
  • kardeş mıllete bakma sen onlar adam oldurecek dıye sendemı oldurucen sen namazını orucunu yap yeter.onlaar zaten cehennem yolunda
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız. İlimsiz insan ekinsiz tarlaya benzer. İlmi temiz tutmak için ibadete devam etmek gereklidir. İlim ise bilime, bilgiye kapıyı açar ve hatasız bir yorumlama ile temiz bilgiye sahip olabiliriz. Ne yazık ki günümüzde ibadet ile yaşama ilmini(bilim) hep ayrı tutmaya çalıştılar ki yoksa insanları ibadetten nasıl uzaklaştırabilirlerdi ki? :)

Öğrenmek(ilim) bütün ibadet ehline farzdır. 4 kitap dahi ilimdir,bilimdir.

İyi akşamlar.
  • bisiklete bin insanda sinir stress hiç bişi bırakmıyor kuş gibi yapıyor adamı :) Cidden bende psikiyatri/ psikologlara binlerce lira verdim ama çoook az bi faydası dokundu.Yani harcadığım milyarlarca liraya hiç değmedi.Ama bisiklet aldım sağlığım psikolojim yerine geldi.Bence bu dediğimi düşün haldun hoca mı psikiyatri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 6 Kasım 2015; 18:53:14 >
  • O parayla bi masaj yaptirsan rahatlardin. Dın dın konuş konuş hava. Boşa masraf etmişsin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

sıkıntın ne ????

Depresyondayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Abuzer_Kömürcü

Psikiyatr para tuzaığıdır onun yerine bir hocaya gidin ruhen daha da rahatlamış olursunuz

Gittim haciya hocaya bi ise yaramadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazos!st

quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

sıkıntın ne ????

Depresyondayim

duygu durum bozuklukları için ilk önce psikoloğa gitmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

ozelden pm alabilir miyim tavsiye ediyorsaniz?

Fayda gorursem yazarim kardesim ama hatirlatman lazim suan takviye ilaclar ve igne verdi 1 haftaya yazarim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.