Şimdi Ara

bu jinekomastiyi napacagim ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ergenligimden beri yaklasik 10 senedir bende jinekomasti var.zayif biriyim.jinekomasti dediysem de birinci derece olabilir yani sarkik degil hafif disa dogru.acaba evde gogus egzersizleri yapsam daha mi siser yoksa biraz eritebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece gogus egzersizi yaparsan kadin memesine doner, komple vucut calisman lazim.

• Meme dokusu varsa istersen 50 kilo ver istersen armstrong ol asla düzelmez. Ameliyatını oldum ben . Bence bir genel cerrahiye git

• Puantum kullanıcısına yanıt
    meme dokusu derken genel buyukluk mu? o da var biraz bir de meme ucunda sislik var soguk gorunce normale donuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: meradz

meme dokusu derken genel buyukluk mu? o da var biraz bir de meme ucunda sislik var soguk gorunce normale donuyor
    Ameliyatsiz sporsuz cozum sunacam sana.

Kutuplarda yaşa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukari

• aynen banyoda falan duzeliyor bu jinekomasti.olmadigina mi isaret acaba? kadinlarin gogusleri sogukta oyle.olmuyodur sanirim?var mi bu illetin bir cozumu? birde ameliyattan ne kadar sure sonra spora donulebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende eskiden kiloluyken vardı kilo verince gitti, başka bir şey olabilir bir doktora baktırın
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    baya zayif biriyim.buyuk ihtimal hormoneldir.

bir de cerrahi mudahale olacak kadar degil benim ki sadece uctaki sislik gecse ona da raziyim da genelde biraz yaglanma var.zaten benim testosteronumda dusuktur buyuk ihtimal.yas 23 sakal fazla cikmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 9 Temmuz 2018; 1:23:59 >
  • Jinekomastiyi kilo vererek,sporla düzeltemezsin.Jinekomasti erkekteki meme dokusunun büyümesidir,bu büyümeyle beraber ister istemez meme ucu dışarı doğru çıkar,tişörtten falan belli olur.Meme ucu soğukken göğse biraz daha yapışır daha güzel durur sıcakken iyice bırakır kendini dışarı.

Ameliyat olup fazla meme dokusunu aldırman lazım,2 kere ameliyat oldum ben ilk ameliyatımda bilinçsizdim, göğsümde az yağ vardı onları aldı ama tabi bi işe yaramadı çünkü hala bende o fazladan meme dokusu var,sonra tekrardan ameliyat oldum kurtuldum.Zayıfım demişsin zaten meme dokusu alırlar senden sadece ama sen yinede söyle onlara tekrar uğraşma benim gibi.Özelden fotoğrafını atarsan bakabilirim.
  • Jinekomasti sporla çözemezsin yağ bezesi ameliyat şart aşırı testosteron sağlandığından olmaktadır meme uçunuz bastırın açıyorsa geçmiş olsun

• Hocam meme ucu şişikliği,jünekomasti olduğunuz anlamına gelmiyor ki.Soğuk görünce düzeliyorsa jinekomasti değilsinizdir.Bende de ergenliğe girdiğimden beridir meme uçlarımda şişiklik var.Bu yaşa kadar hiçte büyümedi.

• Koş koş
  • GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    asiri testosteron mu? ostrojenden olmuyor mu bu

• Schizz kullanıcısına yanıt
    ergenlik bitince falan gecme ihtimali yok mu hocam.gerci 23 yasinda ergenlik kalir mi bilmem

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Onun etkiside var tabi ki

• 23 yaşına gelmişsin %99 ihtimalle daha geçmez.Bu ameliyatı 13-14 yaşında bile yapıyorlar bu arada.Ergenlik döneminde geçme ihtimali var ama yıllardır taşıyorsan onun geçme ihtimali imkansıza yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meradz

asiri testosteron mu? ostrojenden olmuyor mu bu
    Vücuttaki fazla testesteron östrojene dönüştürülür.
  • Biseksuel Adam kullanıcısına yanıt
    Kardeş alakası yok steroid kullanırsan o kat be kat testo östrojene dönüşüyor normal birinde olması için ostrojenik gıdalar tüketmiş olması ya da hormonlarında bir sıkıntı olması gerek.

• Çok şeapma ya jinekinosti yaparsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.