Şimdi Ara

PS5 PRO ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye’den ithalatçı garantili almak 58 bin tl ye denk geliyor. Sony resmi satıcısı olan Bilkom garantili satan bir yer bulamadım. Ben de yurtdışından almayı düşünüyorum Avrupa’da 48 bine geliyor. vergi iadesi alırsam daha da düşüyormuş ama nasıl alacağımı tam bilmiyorum. Vergi iadesi olmasa bile arada 10k kadar bi fark var. İthalatçı garantili almakla avrupadan sony garantili almak arasında ne gibi farklar var? İstediğim zaman vizesiz avrupaya gidebiliyorum olası bi durumda, sizce nerden almalıyım? Avrupa’da bu vergi iadesi icin ne gibi bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    #Playstation
  • Asya Elektronik İstanbul Maltepe’ye bi sorun bence. Yurtdışından getirip 1 yıl kendi garanti veriyor, dürüst bir esnaf.
    Kendisinden aldığım Dubai ithal PS5 Pro’da 108255 hata koduyla karşılaştım konsolu direkt Amerikan versiyonuyla değiştirdi. Yurtiçinde yüksek fiyat vermeye kıyamadım yurtdışında da riskli geldiği için oradan almıştım. Gerçi dualsense edge pro vs derken bütçeyi şişirmiştim ama abiyi sevmiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam Avrupa'dan alırdım. Arada 10 bin TL gibi bir fark varsa bence değer. Vergi iadesi için de alışveriş yaparken mağazadan tax free formu istiyorsun. Havalimanından çıkarken pasaport ve ürünle birlikte onaylatıp iade alabiliyorsun. Sadece kutuyu açmadan önce mağazanın ve iade firmasının şartlarını kontrol etmekte fayda var. Tek dezavantajı garanti konusu. Sony'nin konsollarda garantisi genelde satın alındığı bölgeyle sınırlı oluyor. Yani Türkiye'deki Sony servisi Avrupa'dan alınan cihazı garanti kapsamında kabul etmeyebilir. Olası bir arızada aldığın ülkeye götürmen gerekebilir. Bu senin için sorun olmayacaksa bence mantıklı bir seçenek.

gürcü pahalı artık hocam aynı paraya burdan spot alınıyor garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PS5 Pro için TV önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Ps5 almak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.