|
30bin tl bütçe ile hangisini önerirsiniz? Kingdom come deliverance 2 yi oynamak istiyorum, genel olarak hikayeli oyunlar için alacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
30bin tl bütçe ile hangisini önerirsiniz? Kingdom come deliverance 2 yi oynamak istiyorum, genel olarak hikayeli oyunlar için alacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bence oyun için ps5 ve yanına diğer işler için ofis pc si ayarında bir pc çok mantıklı olacaktır. Pc oyunculuğunun tadını kaçırdılar, donanım fiyatları uçtu, oyunların çoğu konsollar için yapılıp sonra kötü bir optimizasyonla pc ye aktarılıyor. Artık yaşım ilerlediği için çok oyunla işim olmuyor ama olsaydı önceliğim konsol olurdu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyun için PC alacaktım sonra ram ssd fiyat saçmalığı başlayınca PS5 slim dijital aldım, iyi ki de almışım diyorum şimdi. Ama tabii ki beklenti önermli burada. |
|
Günlük işinizi görecek, cs lol valo gibi oyunları isterseniz oynatabilecek bir pcye sahipseniz ps5 derim. Forumda bulunan kardeşlik konusundan çok uyguna oyun hesabı alır, oynar. İstediğiniz zaman yine satarsınız. Bedavaya oyun oynamış olursunuz. |
|
PS5 farklı bir evren. 30k bütçe ile RTX 5060 bir sistem toplanabilir performansı 1080p için yeterli olur güncel oyunları oynayabilirsiniz. PS5 fiyatlarında pek artış olacağını düşünmüyorum bu yüzden PC ye yatırım yapmak çok daha mantıklı olur bana göre. Oynanış bakımından ne kazanır ne kaybedersiniz konsol tutkunlarının bileceği iş. Ama kollar PC'de de kullanılabilir olduğundan pek fark oluşturmayacaktır. |
|
-Ps5 alırsın açarsın oynarsın kapatırsın bitti. Tüm bunları paranla yaparsın . Oyun ve dlc almaktan ciğerin solar. Çünkü sony CD işini bitirmek için and içti parayı istiyor yoksa bi CD 10 ev dolaşıyor satış yapamıyor. Oyun denemek için o saçma psn plus üyeliğini alman gerekir . Kısaca her şeye para verirsin. Ama keyfin beyde olmaz öyle diyim. -PC alırsın arızası da derdi de bitmez .Update gelir her şey altüst olur. Oynarken bi kulağın kasada olur. Parça upgrade etmekten artık bir donanım uzmanı olursun. Kazık yememek için sosyal reflekslerin gelişir Ancak bir metres olarak görevlerini yerine getirir. Yediğinin hakkını sana verir. Paran yoksa o seni yine oynatır üzmez |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 4 Ocak 2026; 15:18:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|