Şimdi Ara

Ps5 mi Pc mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 30bin tl bütçe ile hangisini önerirsiniz? Kingdom come deliverance 2 yi oynamak istiyorum, genel olarak hikayeli oyunlar için alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence oyun için ps5 ve yanına diğer işler için ofis pc si ayarında bir pc çok mantıklı olacaktır. Pc oyunculuğunun tadını kaçırdılar, donanım fiyatları uçtu, oyunların çoğu konsollar için yapılıp sonra kötü bir optimizasyonla pc ye aktarılıyor. Artık yaşım ilerlediği için çok oyunla işim olmuyor ama olsaydı önceliğim konsol olurdu.

• Günlük işinizi görecek, cs lol valo gibi oyunları isterseniz oynatabilecek bir pcye sahipseniz ps5 derim. Forumda bulunan kardeşlik konusundan çok uyguna oyun hesabı alır, oynar. İstediğiniz zaman yine satarsınız. Bedavaya oyun oynamış olursunuz.

• PS5 farklı bir evren. 30k bütçe ile RTX 5060 bir sistem toplanabilir performansı 1080p için yeterli olur güncel oyunları oynayabilirsiniz. PS5 fiyatlarında pek artış olacağını düşünmüyorum bu yüzden PC ye yatırım yapmak çok daha mantıklı olur bana göre.

Oynanış bakımından ne kazanır ne kaybedersiniz konsol tutkunlarının bileceği iş. Ama kollar PC'de de kullanılabilir olduğundan pek fark oluşturmayacaktır.

• -Ps5 alırsın açarsın oynarsın kapatırsın bitti. Tüm bunları paranla yaparsın . Oyun ve dlc almaktan ciğerin solar. Çünkü sony CD işini bitirmek için and içti parayı istiyor yoksa bi CD 10 ev dolaşıyor satış yapamıyor. Oyun denemek için o saçma psn plus üyeliğini alman gerekir . Kısaca her şeye para verirsin. Ama keyfin beyde olmaz öyle diyim.

-PC alırsın arızası da derdi de bitmez .Update gelir her şey altüst olur. Oynarken bi kulağın kasada olur. Parça upgrade etmekten artık bir donanım uzmanı olursun. Kazık yememek için sosyal reflekslerin gelişir  Kendine metres tutmuş olursun.

Ancak bir metres olarak görevlerini yerine getirir. Yediğinin hakkını sana verir.

Paran yoksa o seni yine oynatır üzmez  

• Cevaplar için herkese teşekkürler, şu ram fiyatları artmasa direk pc alacaktım.

Ps5 tarafında oyun fiyatları yüksek, Türkçe,strateji ve eski oyunlara erişim gibi eksileri var, hatta kontrolcü draft sorunu yüzünden birde ekstra kol fiyatı çıkacak, ama dediğiniz gibi bağla tv ye rahatça donanımla ve güncelleme ile uğraşmadan sorunsuzca oyna.

Genelde hikayeli oyunlar oynayacağım, özellikle kingdom come deliverance 2 yi istiyorum, 1. oyun konsol tarafında Türkçe değilmiş, totalwar serisi var birde, çok büyük kararsızlık yaşıyorum bu yüzden.

Biraz bütçe artırsam mesela hepsiburada world card var peşin fiyatına 9 taksit, rdr2 ve kingdom come deliverance2yi 2k da oynamak için minimum nasıl bir sistem toplamam gerekir ?

PS Mİ PC Mİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc ile ps5 farklı bir dünya.
    Dev ekranda koltuğa uzanıp oyun oynamak keyfini pc de alamazsınız
    Ps5 slim vardı vakit ayıramadığım için sattım.
    5600-3060 sistemi ddr 5 e güncelledim gereksiz bir güncelleme oldu benim için yaklaşık 50k masraf ettim.
    Şimdiki aklım olsa 5600-3060 ile devam eder yanına ps5 pro alırdım işimi görüyordu pc.
    .
    Strateji oyunuda pc de oynanır buna siz karar vermelisiniz.

Yeni bir pc toplayacaksanız 2k için Minimum 16gb 9060xt ekran kartlı amd 7500f li sistem alın derim.bütçe dahada artarsa amd 9070xt 2k için uzun vadeli olur
    8gb vramli.ekran kartı şuan sınırda hatta 8gb belleği geçen oyunlarda var bu yüzden 8gb 5060 tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 4 Ocak 2026; 15:18:24 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.