Şimdi Ara

ps5 de m2 ssd sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ps5 e 2 tb lık kioksia pro model m2 ssd taktım.

    460 gb lık oyunu bu ssd ye kopyalayım dedim. çok hızlı bir şekilde başladı. 460 gb tın yarısını hızlı şekilde kopyaladıktan sonra ps5 in fanı hızlandı, ps4 pro gibi ses yaptı ve yazma azaldı. hız 1 gb civarına düştü. yine de toplam 5,5 dk da taşıdım. 5,5 dk eski hdd leri bilen biri için çok iyi.

    büyük ihtimalle ssd ısınınca yazma hızı düştü.

    bu durum normal midir? ısınması normal midir? ps5 e veya m2 ssd ye zarar verir mi? normal değilse ssd yi iade edeyim. vatan dan almıştım.




  • SSD yazma hızının belli bir seviyeye geldikten sonra yavaşlaması çok normal. Neredeyse bütün SSD'lerde aynıdır. Kimisinde 150gb dan sonra kimisi de 500gb dan sonra yavaşlar.


    Fan sesine gelirsek.. SSD soğutuculu değilse tahminim ondan olmuştur. Çünkü soğutucu yokken sıcaklık 70-80 derece arasına gelebilir. Bu da cihazın içini ısıtır. Bunlar çoğunlukla sadece yazma hızında meydana gelir. Oyun oynarken yani okuma hızında bir problem olmaz. Ama soğutucu yoksa almak en iyisi olacaktır.

  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt

    cevabın için sağol.

    bir soğutu taktım. önceden 220 gb da gelen fan sesi, şimdi 480 gb da geldi. 527 gb oyun aktarmıştım. soğutucu biraz işe yaramış gibi.

    bir daha fan sesi gelmez herhalde. artık ne zaman 500 gb aktarım yaparız belli değil.


    tekrar sağolasın..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.