Şimdi Ara

PS4'ün tek grafik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce de söylemiştim, eksi yemiştim. Bir sorum olacaktı, Şuan GTA V oynadığım için ondan örnek vereyim ki çok bariz oyunlardan biri (grafik adına oyunda her şey harika ışıklandırmalar mükemmel, işte sorun) Örneğin arabayla giderken önüme baktığımda ileride önümde karıncalanma gibi oluyor görüntü, aynı şekilde the last of us da ışıklandırmalar, kaplamalar harika fakat bu bahsettiğim (tam kelimeyi bulamıyorum) karıncalanma, nokta nokta, kırılma lar var. Bu ps4'ün tek sorunu bence ışıklandırmalar, kaplamalar, canlılık, poligonlar grafik namına her şey güzel ve ideal fakat tek sorun bu bahsettiğim sorun. Biraz araştırdım karşıma AA çıktı (anti aliasin')bu ps4 de oldukça düşük sanırım hatta yok ki sorununda burdan kaynaklandığını düşünüyorum.
    Bu sorun acaba bende mi bu kadar bariz (full hd led tv) yoksa gerçekten böyle bir sıkıntı mı var?
    Oyundan oyuna değişir mi ?

Farketmemek Çok zor ama Bunu farketmeyenler için söylüyorum biraz daha yakından ve dikkatli oynarsanız sizin de gözünüze batacaktır.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 5 Şubat 2015; 20:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence grafik durumu oyundan oyuna televizyondan televizyona değişiyor. Ben GTA'nın grafiklerinden çok memnunum ama İnfamous First Light kötüydü bence benim görüşüm bu ayrıca Fifa 15'te de yakın çekimde kırılmalar mevcut. TV büyükse ondan öyle görünüyor olabilir sana.
  • Xbox onede oynadım geçen Gta 5i ne yalan söyliyim bana daha güzel geldi grafikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Merhaba arkadaşlar daha önce de söylemiştim, eksi yemiştim. Bir sorum olacaktı, Şuan GTA V oynadığım için ondan örnek vereyim ki çok bariz oyunlardan biri (grafik adına oyunda her şey harika ışıklandırmalar mükemmel, işte sorun) Örneğin arabayla giderken önüme baktığımda ileride önümde karıncalanma gibi oluyor görüntü, aynı şekilde the last of us da ışıklandırmalar, kaplamalar harika fakat bu bahsettiğim (tam kelimeyi bulamıyorum) karıncalanma, nokta nokta, kırılma lar var. Bu ps4'ün tek sorunu bence ışıklandırmalar, kaplamalar, canlılık, poligonlar grafik namına her şey güzel ve ideal fakat tek sorun bu bahsettiğim sorun. Biraz araştırdım karşıma AA çıktı (anti aliasin')bu ps4 de oldukça düşük sanırım hatta yok ki sorununda burdan kaynaklandığını düşünüyorum.
    Bu sorun acaba bende mi bu kadar bariz (full hd led tv) yoksa gerçekten böyle bir sıkıntı mı var?
    Oyundan oyuna değişir mi ?

Farketmemek Çok zor ama Bunu farketmeyenler için söylüyorum biraz daha yakından ve dikkatli oynarsanız sizin de gözünüze batacaktır.

Teşekkürler.

Yakından oynama sende kardeşim o zaman.

• Karıncalanma dediğin uzakta olan nesnelere yaklaşırken karıncalanarak belirgin hale gelmesi sanırım. Bunu performans amacıyla yapıyorlar, hani uzakta ki nesnenin birden belirip kötü görünmesindense karıncalanma şeklinde göstererek hem performanstan kazanıyor hemde görüntüden fazla kayıp vermiyor. Sen nesneye yaklaştıkça kalitesi artar, uzakta ki nesnelerin kalitesi düşüktür bu şekilde düşün.
  • hayır öyle bir karıncalanma yok hocam gta5 de 80saatlik oynama süremde(online dhil ) öyle bir sorun görmedim

Ha ama oyunu ilk açtığımda kalamalar bi5 10 saniye geç yükleniyo o doğru
  • GTA V aa konusunda fiyasko o yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tv düzgünse İnfamous second son,Killzone shadow fall,Assasin's creed unity(Assasin's creed kısmen karıncalanıyor gta kadar olmasada) gibi oyunlarda göremezsin. Saydığın 2 oyunda port ayrıca dediğim gibi tv farkediyor. Evde 2 farklı tv de ps3 gta v denediğimde bitanesinde senin dediğin karıncalanmalardan kör oluyordum neredeyse(ingilizce jaggies diyorlar yanılmıyorsam kaç tane forum gezmiştim nasıl çözücem diye). Diğer tv de ise hem ps3 hem ps4 gta 5 çok az karıncalanııyor. Dediğim gibi port olmalarınında alakası var.
  • karıncalanma dediğin olay tamamen TV'nin markasından, kalitesinden kaynaklanıyor.

bende Vestel TV vardı onda karıncalanma oluyordu.

fakat kaliteli Full HD TV'lerde böyle bir sorun olmaz. pürüzsüz ve cam gibi bir görüntü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Şubat 2015; 0:30:21 >
  • kesinlikle televizyonunuzla alakalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.