Şimdi Ara

PS4'te Sarı Işık Hatası Olmayacak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

What's more interesting though is the fact that the PlayStation 4's operating temperature is listed as being between five and 35 degrees Celsius, which is cooler than the PS3. While Sony's current console is meant to run between 45 and 55 degrees Celsius, if it peaks at over 60 degrees you could encounter the infamous Yellow Light of Death, which essentially reduces your PS3 to a paperweight.

That's not to say there's no chance of similar issues with the PlayStation 4, of course, but it does mean that you should be more comfortable playing games during the warmer months of the year.

The only other piece of interesting information is that the PS4 looks set to weigh around 2.8kg, which is significantly lighter than the original fat PS3 which was 5kg.

Sony'den yapılan açıklamaya göre PS4 ün sıcaklık değerleri 5-35 derece arası olarak kaydedilmiş..Hatırladığınız üzere PS3 ün sıcaklığı 45-55 derece arasınd değiştiğinden ve 60 dereceyi geçtiğinde sarı ışık hatası vererek kullanıcılar için büyük sıkıntı yaratıyordu.

Sony'e göre bu durum PS4 te yaşanmayacak..Oynanacak oyunların sistemi zorlamayacağını ve bu duruma izin vermemek için Ps4 ün tasarımının buna göre yaratıldığını belirttiler..ve ilginç bir konuda bu durumu yaşanmayacak olmamasının bir diğer nedeni de ps4 ün 2.8 kg olması.. (PS3 ün fat kasasının ağırlığı 5kg idi)

PS4'te Sarı Işık Hatası Olmayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legardus -- 24 Temmuz 2013; 1:40:36 >

• Sarı ışık olmasa, Kırmızı ışık olur. Bence bu tür sorunları bilerek koyuyorlar gibime geliyor daha çok satması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Sarı ışık olmasa, Kırmızı ışık olur. Bence bu tür sorunları bilerek koyuyorlar gibime geliyor daha çok satması için.

sen şimdi ps4 e 1.500 lira veriosun sarı ışık hatası verdi gidip yenisinimi alırsın yoksa sonye küfür edip garantiden dönmesini mi beklersin dostum..ısınma problemi her elektronikte olan bir durum bence daha fazlası olacak ama hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legardus

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Sarı ışık olmasa, Kırmızı ışık olur. Bence bu tür sorunları bilerek koyuyorlar gibime geliyor daha çok satması için.

sen şimdi ps4 e 1.500 lira veriosun sarı ışık hatası verdi gidip yenisinimi alırsın yoksa sonye küfür edip garantiden dönmesini mi beklersin dostum..ısınma problemi her elektronikte olan bir durum bence daha fazlası olacak ama hayırlısı

Sarı ışıkla karşılaşmadım şu ana kadar ama Satış politikası bence 3k ve sarı ışık sorunları
  • ben ps4 ün x1 den küçük olup çok ısınacağını düşünüyordum.ms x1 i büyük yapıp ısınmayı kaldırmayı düşünmüş demiştim ama ps4 bu küçük haliyle bile soğuk olacaksa x1 gercekten odun demektir
  • @sagropa Adam haklı

Virüsleri,anti-virüs programcıları yazıyor. Koskoca Sony gibi firma bu tarz hataları yapmaz,yapmamalı da.Yazılımı beceremiyor tamam da,donanım işini iyi yapıyor. İlla ki yeni neslin bu tarz sorunları olacak.
  • Rekabet deli gibi şuanda..

Böyle olumsuzluklarla kendi kuyularını kazarlar anca..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Furkan'a katılıyorum böyle bir rekabet varken böyle sorunlar olmaz bence her iki konsolda da ( xbox one'ın boyutu büyük olduğu için ısınma olacağını sanmıyorum ) ayrıca da ben PS4 Slim çıkacağını da düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

ben ps4 ün x1 den küçük olup çok ısınacağını düşünüyordum.ms x1 i büyük yapıp ısınmayı kaldırmayı düşünmüş demiştim ama ps4 bu küçük haliyle bile soğuk olacaksa x1 gercekten odun demektir

ps4 ün ufak olmasının en önemli desteği yanlışım varsa düzeltirler 28nm işlemci var, xbox1 de ise 40nm sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

ben ps4 ün x1 den küçük olup çok ısınacağını düşünüyordum.ms x1 i büyük yapıp ısınmayı kaldırmayı düşünmüş demiştim ama ps4 bu küçük haliyle bile soğuk olacaksa x1 gercekten odun demektir

ps4 ün ufak olmasının en önemli desteği yanlışım varsa düzeltirler 28nm işlemci var, xbox1 de ise 40nm sistem.

Hayir,x1 de de 28nm kullaniliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Hayir,x1 de de 28nm kullaniliyor.

Taa mayıs ayındaki haber aklımda kalarak yazmıştım

http://www.donanimhaber.com/oyun-konsollari/haberleri/Microsoft-Xbox-One-duyuruldu.htm

Güncellendi mi o da? Büyük ihtimalle sonradan değiştiyse tip 40nm 'ye göre olduğundan böyle ciddi büyük olabilir diye düşünüyorum.

• beyler o değilde ben laptop soğutucusunu ps 3 e takmıştım akşam 11 den sabah 3 e kadar oynadım tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: its_time_to_duel

beyler o değilde ben laptop soğutucusunu ps 3 e takmıştım akşam 11 den sabah 3 e kadar oynadım tık yok

Hacı ben soğutucusuz sabah 12'dem gece 3'e kadar oynuyorum 2 haftadır tık yok. Yani anlayacağın makine benimle kalkıyor benimle yatıyor. 1 senelik cihaz. Bakalım daha ne kadar dayanıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: its_time_to_duel

beyler o değilde ben laptop soğutucusunu ps 3 e takmıştım akşam 11 den sabah 3 e kadar oynadım tık yok

Hacı ben soğutucusuz sabah 12'dem gece 3'e kadar oynuyorum 2 haftadır tık yok. Yani anlayacağın makine benimle kalkıyor benimle yatıyor. 1 senelik cihaz. Bakalım daha ne kadar dayanıcak

4 saatte soğutuculu ne olur yaa etme ben 1 hafta neredeyse download iç.in açık bırakıyorum ve akşamlarıda oyun oynuyordum bişi olmuyordu kısmet gibi me geliyor bide toza dikkat etmek lazım dik kullanıyorum ben bu arada

• Sarı ışık olasa bile 5 6 yıl geçtikten sonra illaki bir hata çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Rekabet deli gibi şuanda..

Böyle olumsuzluklarla kendi kuyularını kazarlar anca..

İkisinde de oluyor ki bu problemler. Yani her ikisinde de olunca kuyu kazmamış satış arttırmış oluyorlar.
  • Sarı ışık olmaz başka bir şey olur ama elbet bir şey olur. 10 yıl hiç arıza yapmayan bir cihaz firmanın işine gelmez.
    Bakın bugün nerdeyse fat kasa Ps3 kullanan kalmadı, çok az kaldı. Herkes ikinci bir Ps3 aldı. Fatler ölüme sürüklendi.

Polyanna olmayalım, bunların ayarlandığına inanıyorum ben.
  • PS1,PS2'de böyle sorunlar yoktu; 16 yıllık Ps1'imde lens'in bozulması haricinde bir hatayla karşılaşmadım o'da çip taktırdığımdan büyük ihtimalle yeni lens taktırmıştım halada çalışıyor. PS2'yide 11 yıldır kullanıyorum diskleri geç okuma haricinde bir sorunu yok ama ps3'te çekmediğim çile kalmadı,ps4'te sorunu çözerler umarım yoksa xbox one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 24 Temmuz 2013; 13:56:55 >
  • Sony açıklama yapmış artık ps4 te lamba ışık kullanmiyacaz. Bozulursa sadece acilmiyacak cihazınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Sarı ışık olmaz başka bir şey olur ama elbet bir şey olur. 10 yıl hiç arıza yapmayan bir cihaz firmanın işine gelmez.
    Bakın bugün nerdeyse fat kasa Ps3 kullanan kalmadı, çok az kaldı. Herkes ikinci bir Ps3 aldı. Fatler ölüme sürüklendi.

Polyanna olmayalım, bunların ayarlandığına inanıyorum ben.

Kendimi özel hissetim
    Şaka bir yana banada ayarlanıyor gibi geliyor.Son yayınlanan uptade'den önceki uptade'i (bozuk olandan öncekini kast ediyorum) kurdukdan sonra benim makinanın hdd deki oyunlar kasmaya baslamıstı belki yaz geldi ondan olmustur diye düşündüm ama son uptadeden sonra durumu biraz daha iyiydi şehir dışında oldugum için kullanamadım cok o yüzden tam da emin değilim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.