Şimdi Ara

PS4 Standart kasa alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay öncesine kadar PS5 Slim vardı satmak zorunda kaldım, bir süredir PS3 ile takılıyorum. Psn hesabında Ps4-Ps5 oyunları var. 6000 TL civarına PS4 standart kasa alınır mı?

edit: bu arada PS3'de de fiziksel kutulu oyun koleksiyonu yapıyorum. En iyi koleksiyon yapılacak konsol PS3. 200-300 civarına oyunlar bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 28 Ekim 2025; 18:22:4 >

Oyun oynamaya başladığında zannedersin evin içinde jet motor var😂😂

Öyle ses çıkarıyor yani düşün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Satan kişi temizliği yapıldı fan sesi sorunu yok demiş

PS4 bence alınabilir, harika bir konsoldu zamanına göre.  

Edit: Tozlanmaya göre değişiyormuş bu ses olayı ama en fazla ses PS4 standart kasada varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 29 Ekim 2025; 0:15:41 >

Ps4 pro nun 7016 kodlu kasasını almak gibi bir hata yapmıştım 2 sene önce. Zerre toz yoktu fakat felaketti odada durulmuyordu. Kronikti belli ki. Bunda o kadar olacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben kendim bir kaç ay önce PS4 pro dan PC ye geçtim, sıfır PC geçmişim vardi , bir kaç gün alismadan sonra çok rahat ettim.

Sistem 7600 amd işlemci, 7700 xt ekran kartı 1080p de oynuyorum.

Keyfe göre Dualsense yada Xbox series kolunu bağlıyorum, kablosuz oyunumu oynuyorum. oyun fiyatlarida cabasi.

Bir de hikayeli oyunları PS4 pro da oynayarak mahvetmisim. 60 FPS donmadan oyun oynamak çok Güzel ki benim sistem 2k lik bir sistem.

Eğer aksamlari 2 saat FİFA cod Aticam derseniz alınır

Ama Cod da grafikler o kadar kotu ki texture lar falan yuklenmiyor mobil oyun gibi gözüküyor.

Yanlışım yoksa 2026 Ocak ayında Sony ps4 un plus olayını kaldiracak bir nevi fişini çekecek. Şuan ki PS3 gibi olacak. Alıp orjinal kullanırım derseniz de ileriye mantıklı bir yatırım olmaz.

2027 sonu PS6 çıkacak, şuan bile PS5 artık eskidi. Sony sahtekarlik yapip ps5 pro yu çıkardı onunda üretimini 2027 başı gibi durdurucaklardir.

Şuan tabi para durumunuzu bilmiyorum ama PS5 almak yerine biraz daha üstüne koyup bir PC almak çok daha mantıklı olacaktır.

Şuan PS5 alsanız bile 1 sene sonra PS6 çıktığında üvey evlat muamelesi görecek

• Cityzens kullanıcısına yanıt

Hocam ben PC, PS5, PS4, PS3 konsolları arasında son 5-6 yıldır o kadar gidip geldim ki. Oyun geçmişim de en çok PC tarafındadır. Oyun kültürünü Playstation ile oluşturmak istiyorum. PC'nin bileşen tak çıkar olayından, parçaya göre oyunların güzel gözükmesinden ayar yapmaktan usandım bıktım. En son PS5 Slim vardı, maddi sebeplerden dolayı sattım. PS4 standart kasanın da çok çok mantıklı bir tercih olmadığını biliyorum ama bir sorayım dedim. Yoksa PS5'e bi şekilde taksitle vs. girmek lazım. Ayrıca PS3'deki fiziksel kutulu oyun olayını sevdim. Ucuza bulunuyor genelde.

Dediğim gibi oyunları, oyunlar için üretilmiş konsollarda oynamak lazım bence.

RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha 2-3 gün önce PS3'de Max Payne 3 bitirdim, gerçekten hoşuma gitti. Taa ergenliğimin oyunu, başlayıp bitirememiştim. Grafikleri de aman aman gözüme batmadı. Daha bitirmediğim RDR, Last of Us gibi oyunlar var. PS5 varken daha çok FC Ultimate Team girerdim, her oynayışımda da kanser olurdum.

Max Payne 3 bence hakkın çokça yenimiş bir oyun. Çıktığı dönemde kaliteli alternatifleri aşırı fazla olduğu için arada kaynadı gitti.

Grafik takıntın yoksa, ucuzada bulursan al gitsin. Hala aktif oyun çıkıyor, online oyuncu dolu dolu.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Get Back kullanıcısına yanıt

Abartmasan mı derim sadece bu yazdığına 2 yıl kadar kullandım sonra proya geçtim dediğin gibi jet motoru gibi bir ses ile hiç bir zaman karşılaşmadım.

Dost Kayaoglu da yıllar sonra max Payne 3 u tekrar inceledi ve oyuna hayran kaldığını söylemişti. Gerçekten hakkını yemişler oyunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.