Şimdi Ara

Ps4 sshd tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ps4 için sshd almayı düşünüyorum. Bunun için en uygun neyi almak lazım? Aslında 2 tb olasa iyi olur ama baktığım kadarıyla 2tb lıklar 3.5'' oluyor ve ps4 için uygun değil sanırsam. Bu yüzden sshd olarak 1tb en uygunu hangisi olur? Ayrıca eğer ki sshd alma şunu al diyebileceğiniz bir şey de varsa söyleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler yorumlar için.

http://www.donanimhaber.com/hdd_ssd/haberleri/Toshiba-25-1TB-SSHD-Hibrit-Sabit-Disk-Surucu-Video-inceleme.htm

Arkadaşlar şuna kafam takıldı. Sizce iyi midir?

İncelemede bahsedilen bu oluyor değil mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-2-5-1tb-sata-2-0-8mb-onbellek-5400rpm-harddisk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 9 Ocak 2016; 20:09:52 >

• up up
  • SSHD nin pek faydası olmaz hocam şahsen ben ssd kullanıyorum o bile pc deki kadar verimli değil yanı sen SSHD nin hibrit hız farkını konsolda hissedemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

SSHD nin pek faydası olmaz hocam şahsen ben ssd kullanıyorum o bile pc deki kadar verimli değil yanı sen SSHD nin hibrit hız farkını konsolda hissedemezsin

Katılıyorum, konsolların diski kullanma şeklinden dolayı, pcleri uçuran ssd ler konsollarda aynı etkiyi yaratmıyor hatta değmeyecek kadar bir fayda sağlıyor.
  • Hocam ben zaten hızında değilim. Ps4 de yer kalmadı. Asil almayı isteme sebebim bu. Tabi alırken de en kalitelisni almak istiyorum. Bu yüzden de okuma hızı vs. hangisinde en iyiyse onu tercih etmek daha uygun olur o kadar para verdikten sonra.

•  Ps4 sshd tavsiye

Değer mi değmez mi size kalmış.Bence değer.

• 2TB kullanabilirsin.

Şurada video hazırladım :)

http://forum.donanimhaber.com/m_107800556/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one ssd performansı
    9 yıl önce açıldı
    PS5 slim e 4TB SSD takacağım.
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up up

• kozkir kullanıcısına yanıt
    Hocam değmeyecek kısmı biraz tartışılır şöyle acıklıyim mesela benim kullandığım ssd 540 okuma 520 mb yazma hızına sahip pc de bu verileri alabiliriz fakat konsol işin içine girince ortalama 260 mb gibi bir okuma hızı test edilerek görülmüş konsolun normal 5400 rpm HDD si ortalama 60-90 mb okuma hızına sahip yani arada illaki fark var ben almadan önce çok araştırmıştım.

• Tabii illaki fark var, sadece pc ler ile aynı oranda fayda sağlamıyor, bunu belirtmek istedim.
    Bende ~5 saniye fark yerine(sshd) +1 TB daha tercih edip 2 TB HDD taktım.
    Hocam hdd nasıl takiliyor? Yani normal harddisk takar gibi mi yoksa dışarıda falan mi kalıyor?

• Dört mesaj yukarıda @GoldPunch'ın bu konu ile ilgili konusu var oradan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozkir -- 10 Ocak 2016; 12:38:00 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam o şekilde ugrasmak istemiyorum. Bir de bir şey falan olur. Benim ilk mesajda linkini verdigim dh nin incelediği modelin vatandaki linkini doğru atmış miyim acaba? Bakarsanız sevinirim. Çünkü onda 8mb falan yazıyor 32 yazmasi gerek miyor mu?

• Türkiye fiyatı hakkında bilgim yok ama ps4 performansı tatmin edici..69 dolara kadar düşmüş şimdiki fiyatı 79 dolar. amazonda 50 dolar gift kart alımında 10 dolar kredi veriyor. yine 69 dolara alma şansı var.

http://www.amazon.com/Seagate-Laptop-2-5-Inch-Internal-ST1000LM014/dp/B00B99JUBQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1452424139&sr=8-1&keywords=Seagate+1TB+Laptop+Gaming+SSHD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 10 Ocak 2016; 13:14:17 >
    Aynen öyle eğer ssd takmak istenmiyorsa bol depolama alanı şart 2 veya 3 tb HDD SSHD hiç farketmez

• Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    Hocam amazondan almayı düşünmüyorum. Turkiyede de araştırdım ama bulamadım doğru düzgün bir sitede. Benim ilk mesajım da attigim nasıldır acaba? Bir tek onu bulabildim doğru düzgün. Bir de sata3 olan bir disk alsam bir sorun çıkartır mi?

• Hocam onlar da 3.5 inch oluyor maalesef. 2.5 olması gerek ps4 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Hocam o şekilde ugrasmak istemiyorum. Bir de bir şey falan olur. Benim ilk mesajda linkini verdigim dh nin incelediği modelin vatandaki linkini doğru atmış miyim acaba? Bakarsanız sevinirim. Çünkü onda 8mb falan yazıyor 32 yazmasi gerek miyor mu?

Yalnız başka bir sorun var, o da dinlememen. Hdd nasıl değiştirilir diye link verdiler, önce bir bakıp sonra fikrini beyan etsen? Her iki şekilde de yapacağın işlem aynı. PS4'deki hardı çıkarıp yerine yenisini takman. Her türlü uğraşacaksın.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o konuyu biliyorum, videoyu da izledim zaten. Bir sakatlık çıkar diye istemiyorum. Ama siz bunu dinlememek olarak nitelendiriyorsaniz devam edin boyle.

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam bende değiştirdim :) 2.5" olarak 2 tb bulabilirsiniz yada harici HDD alıp kutusundan çıkarıp öyle montaj yapın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.