Şimdi Ara

Ps4 sshd tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizde bulunan diskin markası söyler misiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Sizde bulunan diskin markası söyler misiniz acaba?

Samsung 840 Evo 500 GB SSD

• quote:

Hocam ben o konuyu biliyorum, videoyu da izledim zaten. Bir sakatlık çıkar diye istemiyorum. Ama siz bunu dinlememek olarak nitelendiriyorsaniz devam edin boyle.

İyi de her iki şekilde de, hardı söküp, yeni hard takmak gerekiyor. Size lazım olan, 2TB 9.5 mm olan 2.5 inç disk. Kapağı çıkartıp, vidaları söküp, yeni hardı takıyorsunuz. Buradaki esas sorun, 11mm olan hardların kalın gelip yuvaya sığmaması. O yüzden 9.5mm olanı alacaksınız. Herhangi bir 2.5 inç sata bağlantılı ve 9.5mm olan hard işinizi görecektir. Hardların uyum sorunu değil, kalınlık sorunu vardır. Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sagolun. Size biraz sert çıkıştım özür dilerim. Bu aralar biraz kızgınım genel olarak. Bu arada Sata 2 veya 3 olması fark eder mi? Ve arkadaşın söylediği 2 tb harici hard disk uygun müdür? Veya başka önerebileceğiniz? Sonucta fark olmaz çok fazla ama o kadar para vereceksem en iyi olanını alayim o fiyat civarinda.

• Sagolun hocam cevap için. Ssd almaya karar verirsem değerlendiririm.

• quote:

Tamamdır hocam sagolun. Size biraz sert çıkıştım özür dilerim. Bu aralar biraz kızgınım genel olarak. Bu arada Sata 2 veya 3 olması fark eder mi? Ve arkadaşın söylediği 2 tb harici hard disk uygun müdür? Veya başka önerebileceğiniz? Sonucta fark olmaz çok fazla ama o kadar para vereceksem en iyi olanını alayim o fiyat civarinda.

Rica ederim, sorun yok benim açımdan. Sata 2 ve 3 mevzusuna gelirsek, o konuda bir bilgim yok.
    Yine de sagolun cevaplar için.

• quote:

Yine de sagolun cevaplar için.

Bu arada hard önerileri yapılmıştı diğer konuda. Oraya da bakıp önerileri dikkate alabilirsiniz. Ancak dediğim gibi 9.5mm olmak şartıyla, bütün sata 2.5 inçler oluyor. Sanırım PS4'de Sata 2 kullanılıyor.
  • kozkir kullanıcısına yanıt
    Hocam sata 3 olması sorun yaratır mi? Ps4 sata 2 kullanıyordu.

Sagolun oraya da bakarım.

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Hayır sorun yaratmaz.
    Sata3 diski sata2 hızında kullanır.
    http://www.amazon.com/Seagate-Expansion-Portable-External-STEA2000400/dp/B00TKFEE5S

Hocam alırsam bunu alırım büyük ihtimal. Sshd den vazgeçtim. Bu arada cevaplar için sagolun.

Bende aynı üründen almıştım kısa zaman önce.

http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-expansion-2tb-stea2000400-P69764147

N11 den bu linkteki mağazadan aldım.
    Hafta sonu veya bazı günlük indirimleri takip edip yakalarsanız 240 TL ye kadar düşebiliyor.
    Tamamdır hocam çok sagolun. Bir de siz usb yi bicimlendirirken FAT32 mi yoksa exFAT olarak mi yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 11 Ocak 2016; 20:46:37 >
    exFAT olarak biçimlendirdim.
    Tamamdır hocam sagolun tekrardan.

• hybrid hdd nası oluyo anlayamadım, ya biri ya da diğeri olması gerekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

hybrid hdd nası oluyo anlayamadım, ya biri ya da diğeri olması gerekmez mi?

Hocam hibrit HDD normal HDD içinde ufak bir bölümün ssd olarak katı halde çalışmasıdır yani 1 tb sshd içinde 8 GB lık ssd bölümü var bir programı çalıştırdığında hafızaya alıyor ve ikinci açılışta ssd hızında acıyor gibi kısacası

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.