Şimdi Ara

PS4 Sizce kaç sene daha gider? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 sene 7 ay 8 gun 9 saat 10 dakika 11 saniye 12 salise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

4-5 yıl sonra yeni konsol çıkar diye tahmin ediyorum.

O kadar az mı be İlk konsolum olacak uzun gitmesini istiyorum

En kötü yarına sağ çıkacağımız belli değilbelki dünyaya meteor çarpacak komple gidecez,belki kalp krizi geçirip gidecez 5 sene gitse ne olur 6 7 sene gitse ne olur,anın tadını yaşa geç ps4 seni tatmin ediyormu ? ediyorsa gerisi boşver gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

4-5 yıl sonra yeni konsol çıkar diye tahmin ediyorum.

O kadar az mı be İlk konsolum olacak uzun gitmesini istiyorum

En kötü yarına sağ çıkacağımız belli değilbelki dünyaya meteor çarpacak komple gidecez,belki kalp krizi geçirip gidecez 5 sene gitse ne olur 6 7 sene gitse ne olur,anın tadını yaşa geç ps4 seni tatmin ediyormu ? ediyorsa gerisi boşver gitsin.

Haklısınız aslında 5-6 sene gider bizde kullanırız inşallah, o günlere çıkabilirsek.

• 2020'ye kadar yeni konsol çıkmaz bence. 2020 de yenisi çıkar şahsi fikrim
  • 5-6 yıla çıkar gibime geliyor.
  • En fazla 1 yıl süresi kaldı, onca sene sonra normaldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 12 Mayıs 2014; 2:01:40 >
  • Oyun değil bu konsol, 2-3 yılda bir çıkacak hali yok, 6-7 yıl gitmesi lazım en az çünkü 3-4 senede hazırlanan oyunlar var piyasada, şimdi herif o oyunu tam hazırladım bitti derken yeni konsol gelirse onu güncellemeyle uğraşıcak kaç ay boyunca, sonra hop yeni konsol geldi yine, bu herifin kafadan 5-6 senesi boşa gitcek, hal böyle olunca daha ps4 yeni çıkmışken millet ps5 için oyun yapacak sonra ps4 oyunsuz kalacak, ps6 çıkıncada ps7 için oyun yapacaklar bu seferde ps6 oyunsuz kalacak.
    Şuan ps5 hazır bile olsa duyurmazlar kimseye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 12 Mayıs 2014; 2:17:00 >
  • 5-6 Yıl
  • İlk yılı saymaya gerek yok 2. Veya 3. Yılda zirve yapar ve 5.yılda 2 3 efsane oyunla.veda.eder ps3 gibi

• 1 bilemedin 2
  • Maksimum 5 yil omur biciyorum tahminim 4 yil

Uzun soluklu konsol devri bence artik bitti pclerin donanimlari cok guclu, ps3 ilk ciktiginda gayet ileri teknoloji urunuydu, ps2 de bu fark daha fazlaydi daha ileri teknoloji urunuydu hele ps1 ucuk teknolojiye sahipti ps4 ise kaliteli donanima sahip ama ileri teknoloji degil cok abarti paralar odemeden benzer donanimli pc toplanabilir

• 1 yıl zaten geçiş süresi oluyor, 1 yılla beraber tahminim 6 yıl.

• Teknoloji eskisi gibi değil artık çok gelişti tabi buda etkileyecektir dha erken çıkarırlar konsolları.Hatta şöyle düşünüyorum konsollarıda toplama pc gibi toplanabilir hale getirebilirler ekran kartı değiştirilebilir veya işlemcisi felan artık her yıl yeni şeyler çıkarırlar satarlar

• samsung galaxy serisi değil neticesinde sony 6 ayda bir konsol geliştirmiyor,next gen çıktığı halde ps3 e destek kesılmedı ve hala oyun cıkıyorkanımca her konsolun ömrü8-10 senedir.Bırakın yenısı ne zaman cıkarsa cıksın siz keyıf almaya bakın
  • seneye ps5 cikar buyuk ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Condemned61 -- 12 Mayıs 2014; 13:24:38 >
  • Maalesef erken çıktı konsollar bu gidişle yeni nesil konsolların da ömrü daha kısa olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Maksimum 5 yil omur biciyorum tahminim 4 yil

Uzun soluklu konsol devri bence artik bitti pclerin donanimlari cok guclu, ps3 ilk ciktiginda gayet ileri teknoloji urunuydu, ps2 de bu fark daha fazlaydi daha ileri teknoloji urunuydu hele ps1 ucuk teknolojiye sahipti ps4 ise kaliteli donanima sahip ama ileri teknoloji degil cok abarti paralar odemeden benzer donanimli pc toplanabilir

Hocam ben mi yanlış anladım acaba? PS3 çıktığı sene topladığim pc ps3 donanimindan çok daha ileri seviyeydi. Ama ne olursa olsun ps3 ayarlarinda oyun oynayabiliyordum. Oyunlar konsollara göre geliştiriliyor olmasin sizin demek istediğiniz?

• 7 yıl kullanmışız son Ps3 ü Ps4 o kadar gitmez gibime geliyor .. oyum 5 yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

1 bilemedin 2

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.