Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
476.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nucLear

akeeR nickli adı Onur Sever olan bu şahıs DOLANDIRICIDIR. Bana Ps4 Sec oyun satiyorum diye ulaştı. Parasını gönderdim ve bir daha ulaşamadım.
    Onur Sever ismini görünce dikkatli olun.

https://forum.donanimhaber.com/akeer-kullanici-adli-onur-sever-isimli-sahis-dolandiricidir--135440356#135440356
    Kardesim gecmis olsun.. o para kendisinden veya yakinindan misliyle cilacaktir.. umarim pisman olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyunu arkadaşın hesabından indirip oynayacağım. Daha sonra aynı bölge (us psn) den oyunu farklı bir hesapla alsam pri ya da sec oyuna girmek istesem yeniden oyunu download etmem gerekecekmi? Rdr2 hesabı ı bir arkadaştan ödünç olarak alacağım bi 20 günlüğüne. Daha sonra o hesabı arkadaşa verdikten sonra aynı bölgeden oyun aldığım da tekrar download etmem gerekirmi? Dile kolay 90 küsür gb boyut.

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Aynı bölgeden alırsan tekrar indirmene gerek kalmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Aynı bölgeden alırsan tekrar indirmene gerek kalmıyor
    Eyv hocam teşekkürler.

• Herkese merhabalar. Benim üstatlara bir sorum var.

Şimdi biz bir arkadaş ile kardeşlik kurduk. Benim hesap onun ps4'te ana hesap, onun hesabı da benim ps4'te ana hesap. PS Plus hesabı da arkadaş üstünden aldık. Benim hesapta plus yok. Aynı şekilde aldığımız pes 2019'u da onun hesabı üzerinden aldık. Ben ondan oyunu çektim kütüphaneden ikimizde online olarak sorunsuz şekilde kendi hesaplarımızdan girerek oyunu oynuyoruz.

Şimdi gelelim soruya. Ps Plus'ın süresi dolacak ve yenileyeceğiz. Bu sefer plusı benim hesap üzerinden alsak online oynamada sorun yaşar mıyız? Yani Plus bende olacak, arkadaşın hesabı plus'lı olmayacak ve oyun arkadaşın hesabı üzerinden alındı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 19 Ekim 2018; 13:40:42 >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Online oynamada hicbir sorun olmaz sadece arkadasinizin plusli oldugu donemde kutuphanesine eklemis oldugu aylik ucretsiz plus oyunlarini oynayamazsiniz, bu oyunlarda kilit cikar.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

Peki ben plussız hesapla yani kendi hesabımla bir oyun aldığımda bu oyunu arkadaşın plus'ı ile online oynayabiliyor muyuz aynı anda? Yani psn kardeşliğinde oyunu aynı anda online oynamak için oyun plus'lı hesaptan mı alınmak zorunda? Yoksa plussız hesaptan da oyun alınıp kardeşlikte oynanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 19 Ekim 2018; 17:18:26 >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Yoo niye oyle olsun ki?
    Karsilikli kardeslik yapilan hesaplarin birinde plus varsa oyun hangi hesaptan alindiysa alinsin, iki taraf da online oynar.
  • merhaba.

250 küsur sayfadır illa ki bu sorduğum soruya birileri cevap vermiştir. ancak ilk mesaj o kadar karışık ki, bu işlerden hiç anlamayan birisi olarak anlamsız gözlerle okudum yazılanları.

benim derdimse şu şekilde,
    1- rdr2'yi satın aldım. ana PS4 sistemi olarak etkinleştir menüsüne geldiğimde altta "bu ps4 sistemi, ana ps4 sisteminiz olarak etkinleştirildi" şeklinde yazıyor. anladığım bu hesap şu an kendi ps4'ümde ana hesap olarak kayıtlı. yani pri denen sanırım.

2- bu hesabımın bilgilerini bir arkadaşımla paylaşmak istiyorum. onun ps4 hesap bilgilerini vs almayacağım.

okuduklarımdan vs anladıklarımı yazayım, doğru mu anlamışım?
    1- hesabımın kullanıcı adı ve şifresini arkadaşıma vereceğim.
    2- arkadaşım bu bilgilerle kendi cihazında oturum açacak
    3- arkadaşım "ana ps4 sistemi olarak etkinleştir" menüsünden "DEVRE DIŞI BIRAK" diyecek ve hesap onun cihazından sec olacak?
    4- bunları yaptığımızda hesabın ana(pri) kullanıcısı ben; ikinci(sec) kullanıcısı da o olacak ve bu hesap ile aldığımız tüm oyunlara ikimiz de erişebileceğiz.

doğru mu anlamışım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakirpislik06 -- 19 Ekim 2018; 21:54:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fakirpislik06

merhaba.

250 küsur sayfadır illa ki bu sorduğum soruya birileri cevap vermiştir. ancak ilk mesaj o kadar karışık ki, bu işlerden hiç anlamayan birisi olarak anlamsız gözlerle okudum yazılanları.

benim derdimse şu şekilde,
    1- rdr2'yi satın aldım. ana PS4 sistemi olarak etkinleştir menüsüne geldiğimde altta "bu ps4 sistemi, ana ps4 sisteminiz olarak etkinleştirildi" şeklinde yazıyor. anladığım bu hesap şu an kendi ps4'ümde ana hesap olarak kayıtlı. yani pri denen sanırım.

2- bu hesabımın bilgilerini bir arkadaşımla paylaşmak istiyorum. onun ps4 hesap bilgilerini vs almayacağım.

okuduklarımdan vs anladıklarımı yazayım, doğru mu anlamışım?
    1- hesabımın kullanıcı adı ve şifresini arkadaşıma vereceğim.
    2- arkadaşım bu bilgilerle kendi cihazında oturum açacak
    3- arkadaşım "ana ps4 sistemi olarak etkinleştir" menüsünden "DEVRE DIŞI BIRAK" diyecek ve hesap onun cihazından sec olacak?
    4- bunları yaptığımızda hesabın ana(pri) kullanıcısı ben; ikinci(sec) kullanıcısı da o olacak ve bu hesap ile aldığımız tüm oyunlara ikimiz de erişebileceğiz.

doğru mu anlamışım?
    Kıt bilgilerimle cevap vereyim bende. Evet aynen oyle ama sen o hesabi pri yaptigin ve ayni hesabi arkadasina verdiğin icin sen makinandaki baska hesaptan oyunu oynamalisin. Ayni hesaptan oynayamazsiniz. Dger dediklerinin hepsini dogru anlamissin

• Yarın akşam olursa ilk defa konsol kullanacağım, bilgisayarım ile tekirdağdan bir şahısla takas edeceğiz. Evime gelecek deneyip alacağız, alırken neleri kontrol edeyim bir öneriniz varmı ? tek burası aklıma geldi yazmak için. Kendi hesabında gta 5 black ops 3 gibi oyunlar varmış, ben bu hesabı özelleştirebilirim değilmi, e posta ve isim-şifre olarak ?
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak arkadaşımla kardeşlikteyiz ve hong kong psn'e geçmek istiyoruz. Birimizin hesabı TR de olsa kardeşlik yapıp yine aynı şekilde kullanmaya devam edebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5A160BAB

Kıt bilgilerimle cevap vereyim bende. Evet aynen oyle ama sen o hesabi pri yaptigin ve ayni hesabi arkadasina verdiğin icin sen makinandaki baska hesaptan oyunu oynamalisin. Ayni hesaptan oynayamazsiniz. Dger dediklerinin hepsini dogru anlamissin

Alıntıları Göster
    yani ben ps4’teki tr hesabımla oyunu oynarken sec olan kişi direkt benim us hesabımla oynayacak.

bir de, tr hesabımda plus var. onunla oyuna online girebilir miyim yoksa us hesap için de mi ayrıca plus almam gerekiyor?

• herkese merhaba, bir sorum olacak kardeşlik sistemi ile ilgili.
    sec olarak bir oyun aldık diyelim rdr2. 100gb'a yakın veriyi indirdik, oynadık sıkıldık hesabı başkasına sattık.
    satarken cihazdan hesabı sildiğimizde 100gb oyun verileri de siliniyor mu?
    Silinmiyorsa ileride aynı oyunu farklı bir hesap ile aldığımızda aynı 100gb veriyi tekrar indirmemiz mi gerekir yoksa cihazda zaten var olduğu için direk oynayabilir miyiz?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakirpislik06

yani ben ps4’teki tr hesabımla oyunu oynarken sec olan kişi direkt benim us hesabımla oynayacak.

bir de, tr hesabımda plus var. onunla oyuna online girebilir miyim yoksa us hesap için de mi ayrıca plus almam gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Hayir plus almana gerek yok bi makinada pri bir tane plus varsa yeterli oluyor

• Ben arkadaşımla kardeşlik yapıyorum.

RDR2 'ye sahip başka arkadaşımdan nasıl RDR2'yi oynayabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Onun hesabını pri yapın

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Daha sonra kendi hesabımda oynayacağım değil mi? O da kendi hesabında oynamaya devam edecek? Peki ilerleyen zamanlarda oyunu satın alırsam, save dosyamda bir sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 23 Ekim 2018; 0:9:27 >
  • jugglor J kullanıcısına yanıt
    Hesabı silince oyun verisi silinmez, sildiğin hesaba ait save dosyası varsa onlar silinir (save dosyalarını hesabı silmeden önce usbye yedekleyebilirsin)

Daha sonra aynı bölgeden yeni bir dijital hesap alırsan sıfırdan indirme yapmadan devam edebilirsin

• filojistoN kullanıcısına yanıt
    Pri yaptıktan sonra siz kendi hesabınızdan, arkadaşınız da rdr2’nin bulunduğu hesaptan girerek oynayacak.

Save dosyası oyunun bölgesi ve oyunu oynadığınız hesaba bağlı olarak oluşur, sonradan aynı bölgeden oyunu satın alıp daha önce oynamakta olduğunuz hesapla devam ederseniz hiçbir sıkıntı çıkmaz

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.