Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
476.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, bu durumdan dolayi kardesligi guvenilir bir kisiyle yapiyor olmak cok daha onemli hale geldi
  • Arkadaşlar merhaba.
    İlk mesajı okudum ancak benim için epey karışık geldi. Yıllardır playstation meselelerine uzak biriydim, yeni bir playstation4 aldım. Aldığım arkadaş, hesabın tüm bilgilerini bana verdi. Ben de tüm değişiklikleri yaptım. (İki adımlı doğrulamaya kadar her şeyi değiştirdim)

Aldığım şahıs bana ''PSN hesabım çift hak, dilersen bu hakkın birini satabilirsin.'' demişti. Bu işin nasıl olacağı konusunda bilgim çok kısıtlı.
    Mesela, buradan biriyle anlaştık -adına Ahmet diyelim-
    Ahmet'e kendi mail adresimi, şifremi vs vermek zorundayım değil mi? Peki Ahmet, benim tüm bilgilerimi değiştirip hesabın üzerine konamaz mı? Yani böyle bir risk yok mu?

Dediğim gibi ben daha önce hiçbir şekilde kardeşlik vs işlerine girmedim, bilmiyorum da. İlk sorum yukarıdaydı. İkincisini de sorayım. Mesela, Red Dead Redemption2 almak istiyorum ancak ücreti çok yüksek. Bu kardeşlik denen şey ile bunu satın alabiliyor muyum? Yani yarı yarıya paylaşabiliyor muyuz? Bu işlem nasıl oluyor?

Üçüncü ve son olarak, hesabımda bulunan bazı oyunları, Mesela GTA5'i, başka birine satabiliyor muyum? Hesap içerisindeki oyunlar böyle devredilebiliyor mu?

Sabırla okuyan ve cevaplayacak olan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Selam,
    bu başlık altındaydı yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımız RDR2'ye ortak arıyordu.
    Primary ben de kalacak şekilde fiyatta anlaşabilirsek ben ortak olmak isterim, ama gel gör ki arkadaşın mesajını bulamıyorum :)
    gören duyan olursa lütfen ulaşsın.
  • selamlar,
    hangi oyunun hangi hesapta olduğunu nasıl anlarım?
    plus'ın verdiği oyunları oynamak icin sürekli hesap acmıstım simdi kullanmadıklarımı oyunlar ile birlikte silmek istiyorum
  • justorcun kullanıcısına yanıt
    Hesaba girip kütüphanesine bakman gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humble mumble

Arkadaşlar merhaba.
    İlk mesajı okudum ancak benim için epey karışık geldi. Yıllardır playstation meselelerine uzak biriydim, yeni bir playstation4 aldım. Aldığım arkadaş, hesabın tüm bilgilerini bana verdi. Ben de tüm değişiklikleri yaptım. (İki adımlı doğrulamaya kadar her şeyi değiştirdim)

Aldığım şahıs bana ''PSN hesabım çift hak, dilersen bu hakkın birini satabilirsin.'' demişti. Bu işin nasıl olacağı konusunda bilgim çok kısıtlı.
    Mesela, buradan biriyle anlaştık -adına Ahmet diyelim-
    Ahmet'e kendi mail adresimi, şifremi vs vermek zorundayım değil mi? Peki Ahmet, benim tüm bilgilerimi değiştirip hesabın üzerine konamaz mı? Yani böyle bir risk yok mu?

Dediğim gibi ben daha önce hiçbir şekilde kardeşlik vs işlerine girmedim, bilmiyorum da. İlk sorum yukarıdaydı. İkincisini de sorayım. Mesela, Red Dead Redemption2 almak istiyorum ancak ücreti çok yüksek. Bu kardeşlik denen şey ile bunu satın alabiliyor muyum? Yani yarı yarıya paylaşabiliyor muyuz? Bu işlem nasıl oluyor?

Üçüncü ve son olarak, hesabımda bulunan bazı oyunları, Mesela GTA5'i, başka birine satabiliyor muyum? Hesap içerisindeki oyunlar böyle devredilebiliyor mu?

Sabırla okuyan ve cevaplayacak olan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Yok mu acaba cevap verebilecek biri? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: humble mumble

Yok mu acaba cevap verebilecek biri? :)

Alıntıları Göster
    Hocam konunun ilk mesajına bakarsan orada gerekli açıklamalar var.

Hesap bilgileri ile ilgili diyebileceğim psn hesabı ile mail şifreleri farklı olsun.
  • Herkese merhabalar... Belki yazıldı ama (ilk sayfayı okudum) yine de emin olamadığım bir durum var. Daimi kardeşlik yaptığım bir arkadaşım var. Benim hesabıma plus aldık ve oyunların çoğunu benim hesabımdan aldık. Ayrıca ben ikinci bir hesap daha açıp oradan da oyunlar aldım. Onu hesabı bende ana hesap benim hesabım da onda ana hesap. O konuda da tamamiz. Sorulara gelelim:

1. Plus'in verdiği ücretsiz oyunları ikimiz farklı makinelerde aynı hesapta, aynı anda (yani plus olan hesap) oynayabilir miyiz? Diğer hesaplarından plus oyunlarına giremiyorum, plus olan hesabı açmam şeklinde uyarı veriyor.

2. Benim hesabımdan aldığımız oyunları yine aynı hesapta, aynı anda farklı ps4'lerde oynayabilir miyiz? Bazen lisans doğrulama hatası veriyor, bu yüzden soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir hesap iki farklı cihazda primary olabiliyor mu şuan? Yoksa bir süre sonra yine biri secondarye mi dönüyor

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soar S kullanıcısına yanıt
    Her iki sorunun cevabı da hayır.

Bırak oyun oynamayı aynı hesaba farklı ps4’lerde aynı anda giriş dahi yapamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Her iki sorunun cevabı da hayır.

Bırak oyun oynamayı aynı hesaba farklı ps4’lerde aynı anda giriş dahi yapamazsınız
    O zaman plus ile verilen oyunları sadece primary hesap oynar doğru mudur? Veya primary hesap sahibi başka hesabından plus oyunlarını oynayabilir mi?

• soar S kullanıcısına yanıt
    Oncelikle sunu belirteyim; primary-secondary olayi ve bir hesaba farkli cihazlardan giris yapmak tamamen farkli seyler, bana sanki bunu karistiriyorsun gibi geldi.

Plus oyunlarina iliskin soruna gelecek olursam da plus olan hesabi kim primary olarak kullaniyor ise plus oyunlarini plusli hesaba giris yapip kutuphaneden indirme baslatacak daha sonra farkli bir hesaba gecis yapip (herhangi bir hesap olabilir) oradan oynayacak.
    Plus olan hesabi secondary olarak kullanan kisi de sadece bu hesaptan giris yapip oynayacak yani ayni hesaba ayni anda iki cihazdan giris yapma olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Oncelikle sunu belirteyim; primary-secondary olayi ve bir hesaba farkli cihazlardan giris yapmak tamamen farkli seyler, bana sanki bunu karistiriyorsun gibi geldi.

Plus oyunlarina iliskin soruna gelecek olursam da plus olan hesabi kim primary olarak kullaniyor ise plus oyunlarini plusli hesaba giris yapip kutuphaneden indirme baslatacak daha sonra farkli bir hesaba gecis yapip (herhangi bir hesap olabilir) oradan oynayacak.
    Plus olan hesabi secondary olarak kullanan kisi de sadece bu hesaptan giris yapip oynayacak yani ayni hesaba ayni anda iki cihazdan giris yapma olmayacak.
    Eyvallah hocam, teşekkür ederim bilgilendirme için...

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Oluyor fakat 1 cihazin internet baglantisi olmamasi gerekiyor. Hesabi etkinlestirip oyunu indirip kurulduktan sonra cihazin internetini keserseniz o hesap offline cihazda Pri olarak devam eder ve oyunu oynarsiniz. Single Player oyunlar icin tabiki gecerli bu olay.
  • Arkadaşlar bende bir psn plus lı bir psn plussız 2 hesap var konsolumda. psn plus lı hesaptan(bu arada bu hesap başka hiç bir playstation konsoluna bağlı değil.) oyunları alıp, psn plus sız olan(yani bana ait olan) hesaptan oynuyorum oyunları.

Şimdi benim bir yakın arkadaş var. Kimseyle kardeşliği de yok. Onun hesabını da benim konsoluma kayıt edip kardeşlik yapabilir miyiz ? Yani ben onun hesabındaki oyunları da indirip, oynayabilir miyim ?
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Arkadasin onun hesabini senin kendi ps4'unde ana hesap olarak etkinlestirmene izin veriyorsa tabi ki oynarsin (yani arkadasinin hesabini primary olarak kullaniyor olacaksin)
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam izinsiz yapabilme ihtimalim yok zaten :) Yurt dışında olduğu için şu an deneyemedik ben de öğreneyim dedim bekleyene kadar. Sağol.

Bir de bunu yaptığımızda benim konsolumda 2 tane farklı ana hesap olmuş olacak. Bu herhangi bir problem yaratmaz değil mi ? Bir konsolda en fazla kaç tane ana hesap etkinleştirilebiliyor ?
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz, ayni anda 16 hesaba kadar etkinlestirirsin bende su an oyle
  • akeeR nickli adı Onur Sever olan bu şahıs DOLANDIRICIDIR. Bana Ps4 Sec oyun satiyorum diye ulaştı. Parasını gönderdim ve bir daha ulaşamadım.
    Onur Sever ismini görünce dikkatli olun.

https://forum.donanimhaber.com/akeer-kullanici-adli-onur-sever-isimli-sahis-dolandiricidir--135440356#135440356
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.