Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.852
Cevap
571
Favori
1.620.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon.com'dan aldığımız prepaid kodu illa ki Ps4'den mi girmemiz gerekiyor. Playstation App ya da browserdan girince "This Prepaid Card cannot be redeemed on a PC." yazıyor. Böyle saçmalık görmedim.
  • karamurat60 kullanıcısına yanıt
    Konsol'un daha 10. ayına giriyoruz, Outlast, Trine 2, Resogun, TowerFall Ascension, Strider gibi oldukça güzel oyunlar verdiler, kalkıp da TLOU falan vermesini beklemeyin bu etapta. PS3 ile kıyaslamanız mümkün değil, çıkalı 8 sene olmuş, binlerce oyunluk kütüphanesi var, PS4 daha bir senesini doldurmadı. AAA oyunları da verecek elbette ileride. Şu ana kadar bedava verdiği oyunların ücreti zaten plus ücretinin kat kat fazlası. Xbone'da üçte biri kadar oyun verildi, hemde 10 dolar daha pahalıya.
  • Belki konsol tam 1.yılını doldurduğunda AAA oyun verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ay oyunları bugünmü belli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

Konsol'un daha 10. ayına giriyoruz, Outlast, Trine 2, Resogun, TowerFall Ascension, Strider gibi oldukça güzel oyunlar verdiler, kalkıp da TLOU falan vermesini beklemeyin bu etapta. PS3 ile kıyaslamanız mümkün değil, çıkalı 8 sene olmuş, binlerce oyunluk kütüphanesi var, PS4 daha bir senesini doldurmadı. AAA oyunları da verecek elbette ileride. Şu ana kadar bedava verdiği oyunların ücreti zaten plus ücretinin kat kat fazlası. Xbone'da üçte biri kadar oyun verildi, hemde 10 dolar daha pahalıya.

TowerFall Ascension mı ya Allah aşkına bumu güzel oyun bu tarz oyunları ben Sega da ,Atari de oynuyordum böyle oyun oynacaksam gidip atari alırım yani sonuçta zevk meselesi herkesin kendi tercihi kendince haklısın.Kimse kalkıp onlardan deli divane bir oyun beklemiyor ki zaten dediğin gibi oyunu yok ama böyle de bu ayda şunu verip geçiştirelimlede olmaz

• o bu değilde ben bi kaç gün ile resogun ı kaçırıp sonra manitala oynucam diye 44 lira bayıldım.
  • twm kullanıcısına yanıt
    en eğlenerek oynadığım plus oyunudur resogun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

quote:

TowerFall Ascension mı ya Allah aşkına bumu güzel oyun bu tarz oyunları ben Sega da ,Atari de oynuyordum böyle oyun oynacaksam gidip atari alırım yani sonuçta zevk meselesi herkesin kendi tercihi kendince haklısın.Kimse kalkıp onlardan deli divane bir oyun beklemiyor ki zaten dediğin gibi oyunu yok ama böyle de bu ayda şunu verip geçiştirelimlede olmaz

Towerfall'u indirip oynadın mı? Gayet zevkli bir oyun. Ama o oyuna arkadaş şart tek başına olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tower fall ve şu metal slug benzeyen oyunlar dışında hepsini beğenerek oynadım ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guaceleme gelebilir bu ay.

• Indie vereceklerine bari MGS Grand Zeroes verseler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

quote:

Towerfall'u indirip oynadın mı? Gayet zevkli bir oyun. Ama o oyuna arkadaş şart tek başına olmuyor.

Oynamasak yorum yapmayız heralde ps4 ü dün almadık.Zevkini falan geç oyuncu adam genelde her oyundan zevk alır zaten, ps4 e yakışır oyunmu onu sorgulamak lazım.

• Acaba şu malum olaydan sonra A kalite bi oyun verirlermi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Indie vereceklerine bari MGS Grand Zeroes verseler.

Hocam 1 saatte bitiyor yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Acaba şu malum olaydan sonra A kalite bi oyun verirlermi !

Malum olayın sony ile ilgisi yok hocam. Adamlar dun gecede twitch i çokertti. Geçen gün başka siteleride.

• Mail gelmiş neden plus aboneliği "Neden üyeliğinizi 12 aya yükseltmiyorsunuz?" diyor içerikte.
    Hemen ardındanda başka bir mail gelmiş. " PlayStation Plus'a yeniden katılın ve üç aylık üyeliğinize ekstra ücret almadan bir ay ekleyelim"
    1 ay için uzatim zaten destiny için seve seve alacaktım.
  • Arkadaşlar USA ve TR hesap kullanımında aklıma takılan birşey var.

TR PS Plus'ın verdiği oyunlar var. TR Plus bittiği zaman PS Plus'ı USA PSN'den alırsak, TR Plus'ın verdiği oyunları oynayabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Ağustos 2014; 19:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synster

quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Indie vereceklerine bari MGS Grand Zeroes verseler.

Hocam 1 saatte bitiyor yapma

Verilen oyunların hepsini bitiriyormusunuz

Şahsen 1 kere açıyorum 10 dk oynuyuyorum ve sonsuza dek açmama dileğiyle kapatıyorum Birtek Trine çok iyiydi.MGS 1 saat olsa bile oyunda bir amaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 27 Ağustos 2014; 17:08:39 >
  • Bu ay PS4 için dedikodusu dönen oyunlar;

- Octodad: Dadliest Catch
    - Super Motherlode
    - Lego Marvel Superheroes
    - Mousecraft

PS3 için;

- Saints Row 4
    - Rayman Legends
    - Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Vita;

- Danganronpa: Trigger Happy Havoc
    - Terraria

Bunların içerisinden Lego Marvel Heroes'a kesin gözüyle bakılıyormuş...
  • Transistor gelirse sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.